Parola noua?


ii un vas langa carburator in partea dreapta cum stai cu fata la masina ii rotund poate iti este blocat termostatul pe inchis de ai fierbe sau ganitura de chiuloasa ciupita eu zic sa nu mai umbli cu ea pana nu vezi ce are ca ii termini motoru
hmmm...e ciudat ca e prima oara cand imi face asa....daca am blocat termostatul cum il pot face?iar daca am garnitura ciupita se poate remedia?
termostatu il schimbi si garnitura se schimba numai ca trebuie data jos chiuloasa dar trebui verificat ce ii defect
Multumesc mult pentru sfaturi sa vad cand mai am drum cu ea....o sa merg cat mai normal cu ea iar dupa aceea verific....sa vad daca mai face asa....daca mai face ...imediat ma duc la mecanic...inca odata multumesc ...si voi reveni cu noutati!
termostatul a fost de vina l-am schimbat acum totul e bine multumesc pentru ajutor!numai bine
nai de ce
Salutare, am o corsa b c14nz din 96 si sambata cand m-am dus pana la tara am obsevat ca temperatura la apa crescuse pana la110 grade, am oprit termoclupla nu pornise. Am sunat un prieten care ma pus sapun mana pe radiator, acesta era rece. prietenul meu a zis ca este termostatul blocat pe inchis. Precizez ca furtunul care duce la radiator dupa termostat era rece. Oare este el? Multumesc. si cam cat costa.
Sigur este termostatul , la mine dacă am observat bine îmi deschide pe la 93-95 grade.
Un termostat este în jur de 30 RON dacă nu greșesc, numai ca trebuie sa dai jos distribuția sa poți schimba
Salutare!
Am de o zi un Opel corsa B si mi se pare ciudat ce temperatura imi indica la motor! Adica in trafic intens azi in Buc. imi arata chiar 3 liniute peste 90 grade.Indicatorul mi se pare cam de ne inteles :adica dupa gradatia de 90grade mai am 4 liniute si a cincea este semnul de 100 grade.Mentionez ca nu scoate fum doar ca mi se pare ca motorul mi se incalzeste mult prea mult.Ceva sfaturi ?
In principiu termostatu se deschide la 92 de grade. Daca acul s-a apropiat de 100 in trafic intens si apoi a revenit, e normal, ins ca termostatul tau functioneaza fara pb. Cand depaseste 100 si nu mai scade atunci sa te duci cu ea la service!
sal'tare! am si eu o prob cu termocupla... se incalzeste apa pana la 93-95 grade, imi porneste si nu se mai opreste ventilatorul decat odaca cu motorul iar temperatura nu scade mai jos de 90 grade. ma poate ajuta cineva? motor x14sz

Hai si tu in Club

Inregistrarea este si va fi mereu gratuita.

Cont Nou