Parola noua?


Aveti idee cum se regleaza ambreiajul la vectra c20ne?Pedala mea de ambreiaj e mai jos cu 2cm decat pedala de frana.Am auzit ca ea trebuie sa fie mai sus decat pedala de frana.Cat de mult trebuie sa ridic pedala?Parca nu mai intra cum trebuie in viteza 1-2.Care poate fi problema? Question
Ai o piulita de reglaj la cutia de viteze pe furca de ambreiaj.
Skywalker are dreptate.....cand am avut Vectra aveam aceeasi problema...imi cârâia in marsalier...intr-a întâia....dupa ce am reglat ambreiajul a mers super bine...pedala era la acelasi nivel sau putin mai sus decât cea de frână, dar diferentele erau imense in ceeace privea funcționarea cutiei.
Daca nu reusesti sa o reglezi si esti din Bucuresti..ne intâlnim și te ajut eu.
se poate face reglaj si la cele hidraulice?
Sevenx, la cele hidraulice important e sa nu aiba aer pe instalatie si sa fie functionali cilindri de pe el. Nu se regleaza, fiindca nu ar trebui sa ai ce regla.
Intrebam intrucat am doua sim[tome:

1. stand pe loc drept, ambreaij la podea bag in treapta I si are tendinta de a pleca; fenomenule fin; din masian nus e obsrva insa daca stai afara se vede
2. la fiecare plecare de pe loc (dupa ce masina sta bagata in viteza 10-20 min) , la prima rdicare a pedalei de ambreai simt ca agaat ceva exact in punctul in care cupleaza; asta se intampla la inceput apoi restul drumului e ok.

Kit-ul ambreaij+volanta l-am schimbat acum 3000km; fenomenul 2 se intampla si inaite de schimbare; fenomenul1 nu l-am sesizat.
Probabil ca discul este un pic mai gros fiind si nou si mai atinge placa putin. Fenomenul mai pare atunci cand cilinrul receptor sau pompa de ambreiaj scapa presiune, e ca si cand ai da drumul usor la ambreiaj.
Referitor la reglaj chiar as fi curios si eu daca se regleaza la astea hidraulice. La unele am inteles ca merge dar la opel chiar nu stiu.

Intra si tu in Club!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Solutii la probleme tehnice
check Intalniri locale
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viata