Parola noua?


Cand pornesc AC se aude foarte incet un suerat. Parca vine de sub bord. Ca si cum un furtun este putin crapat si iese aer cu presiune din el. Cand e doar pe ventilatie nu se aude. Inainte nu facea, doar azi am observat. Vreo idee?
Freon putin.
Si la mine suiera in special cand o pornesc prima data, si se aude de parca am gol pe instalatie! Adevarul e ca are deja 3 sezoane acum vine al 4 lea si cred ca a mai pierdut din freon, ulei, si de aici vine! Inainte baga rece in 10 sec, acum dureaza ceva mai mult! Trebuie completare! Bafta!
verificare presiune freon,eventual se completeaza cantitatea de freon .
si la mine se auzea asa in ultimele zile calduroase din anul trecut. i-am dat drumul si pe timpul iernii, din cand in cand sa se mai unga, insa acum nu mai face rece deloc. compresorul porneste, insa vine aer la temperatura de afara. maine merge la doctor.
Multumesc frumos.
Si la mine am descoperit ieri o fasaiala ,dar parca se aude in bord undeva in centru..treaba e ca se aude cateva secunde ,se opreste si iar revine dupa cateva minute in functie cum e turata masina.Aer rece baga ....ce ar putea fi?Sper ca nu tre sa dau bordu jos?
Nu ai fisuri sau ceva, daca erau, nu mai tinea freonu si atunci nu mai cupleaza compresorul! La fel si la tine, posibil nivel freon-ulei scazut si de aici se mai aude zgomotele astea! Eu am pus radiator nou in 2010 si de atunci nu am verificat! Bafta!
Salutare tuturor!

Am si eu o problema similara cu AC-ul. Cand mi-am cumparat masina anul trecut in toamna stiam k nu imi functioneaza instalatia de AC, am trecut iarna fara sa remediez problema si acum vreo 3 saptamani mi-am pus freon 700 ml, ulei compresor 50ml si solutie contrast UV. La prima proba mergea, doar ca nu pornea ventilatorul de AC (probabil carbuni vechi). Cu un mic ajutor a inceput sa mearga. Dupa 2 zile a inceput sa scoata un zgomot in mers, care s-a diminuat, dar apare la viteze f mici (treapta I), cand pierde si putere. Probabil "vajaitul" se aude de la rulmenti sau fulie...sau...poate stiti voi mai bine...Eventual daca stiti un service unde se fac reconditionari compresoare AC.
Pe compresor nu imi apare marca (am inteles ca poate fi Delphy sau...), apar doar un grup de 2 litere (nu retin exact) si diverse numere. Poate ma ajutati cu o informatie! BFT tuturor!

Discutii similare

Hai si tu in Club

Inregistrarea este si va fi mereu gratuita.

Cont Nou