Parola noua?


care este modalitatea de a face o recarosare?
legal bineinteles
chiar nu stie nimeni????
gata am aflat http://www.rarom.ro/caros.htm
asta o stiam si eu dar mai pe romaneste care ar fi pasii de urmat?
daca iei o masina de dincolo si zici ca ai montat totul de pe cea originala ,aduci si o factura de la un service ,care mai este problema?
o inmatriculezi sau nu?
aici ne=ar prinde bine mult mai multe informatii..si eu vreau sa ma duc in toamna sa mai aduc o vectra, ceva gen a mea o gasesc la 5-600euro acceptabila cat sa ma aduca inapoi in Romania..si se merita la greu, numai jantele, geamurile si cauciucurile recuperate fac cat investitia..numai vorbesc (mai ales de ce caut eu) de geamurile electrice (sistemele) diverse elemente caroserie si motor etc..

o sa incerc sa ma interesez si separat si daca aflu detalii oficiale (nu zvonuri) le trec cat de repede pe forum.
Studiaza chestia cu factura si daca descoperi ceva spune-mi si mie pls.
Am avut un accident,iar cei de la asigurari au zis ca intra la pagube totale.daca raman cu masina cum pot sa fac o recarosare?
Uite aici ceva informatii

PS. daca cineva stie ce taxa trebuie platita pt o recarosare pt 2 masini perfect identice?trebuie platita taxa de prima imatriculare?
Multumesc
din cate stiu eu prima data trebuie sa obtii un certificat de recarosare de la RAR. dupa care nu poti sa faci recarosarea oriunde numai la un servic agreat de ei.
taxele sunt de aproximativ 6 milioane numai taxele de obtinere a aprobarilor deci pentru 2 inseamna 2X600 =1200 lei
a facut cineva recarosarea?
am auzit ca masina trebuie sa fie mai noua decat cea pe care o vrei recarosa dar sa fie din aceeasi generatie adica Vectra A = Vectra A si nu vectra B.
La ambele masini trebuie facuta identificarea(in jur de 50ron daca nui mai mult per masina).
Ce aprobari trebuie?
cenzurat. comert in locul nepotrivit
iti zic din proprie experienta k trebuie sa ai nervi de otel, toata treaba te duce undeva la 2000-2500 lei, trebuie la cea avariata facuta constatarea pt obtinerea notei pt inlocuirea caroseria cu una identica din acelasi an sau mai noua
Date oficiale gasiti aici.
am si eu o intrebare...trebuie neaparat k masina folosita drept recarosare sa fie mai noua sau din acelasi an cu cea pe care o recarosam?
adik daca fac rost de acte opel astra g motor 1,6 sa spunem din 2001 nu pot face o recarosare cu una din strainatate acelasi model dar anul 1999 ?
eu am din 99 inmatriculata in afara si vreau sa o inmatriculez aici prin intermediul recarosarii ca mi se pare cel mai avantajos pana acum.
daca are cineva acte romanesti pentru acest model de vanzare astept un pm.
Multumesc
Salut!
Cum procedez sa inscriu si eu masina care a fost deja inmatriculata pe romania in 2006 si care am cumparat-o in 2012 iar acum nu mai am la ea decat cartea si contractul de vanzare-cumparare?
Daca nu ai si certificatul fiscal, nu te mai obosi.
Oricum taxa e vreo 800 E.

Discutii similare

Intra si tu in Club!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Solutii la probleme tehnice
check Intalniri locale
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viata