Parola noua?


Aduce cineva masini la comanda din afara?

as vrea sa stiu daca este cineva , care practica aceasta meserie.

de tara , cam Germania ... de masina , un FIAT STILO 2.4 20V Automatik

astept raspuns.
Sunt destui care traiesc din asta de ani de zile. Am adus recent de-afara masina pe care o am acum si m-am folosit serviciile lor. Cu 200 euro te transporta in orice colt al Germaniei si te ajuta cu actele si cu negocierea. Drumul inapoi si plata numerelor nu e inclusa in pret. Mai este si varianta sa iti aduca masina in fata casei dar comisionul se ridica undeva intre 600-800 euro (drumul, acte, numerele provizorii de Germania, cazarea si masa pe perioada respectiva). De fapt cam atat vei cheltui si tu, dar ai avantajul ca poti vedea si verifica singur si pe indelete masina, eventual ca mai poti scadea din pretul initial cam 200-500 euro. Daca te intereseaza da-mi pm sa te pun in legatura directa cu acestia
In cazul numarul doi ai sanse sa ti se "smechereasca" kilometrajul si marja lor comerciala sa fie mai mare... Mad
Stiu si eu, dar nu "recomand" decat la dusmani... Twisted Evil
Ai dreptate sorin666. De aceea recomand sa te duci personal si sa fii sigur de ce anume cumperi
Phantasy a scris: Aduce cineva masini la comanda din afara?

as vrea sa stiu daca este cineva , care practica aceasta meserie.

de tara , cam Germania ... de masina , un FIAT STILO 2.4 20V Automatik

astept raspuns.


Salut,

Asa e, cel mai bine ar fi sa mergi tu dupa ea, si daca poti sa cauti masini la particulari..... Deja si handlerii (cei care au parcuri auto in Germania) se "ocupa" de kilometrajele masinilor. Ei stiu ca noi romanii cumparam multe masini SH, asa ca le "regleaza" si ei corespunzator (unii sunt deja in combinatii cu baietii nostri "binevoitori" din RO care aduc masini la comanda cu sub 100.000 km la bord, cand de fapt masina poate avea usor peste 200.000 - aici nu ma refer la toti cei care aduc masini, ca sunt si baieti ok, dar stii cum se zice - paza buna .......) Stiu asta din sursa sigura, si de relativ putin timp (doua luni) cand era sa ma "prajesc" si eu cand am fost s-o iau pe a mea.
Asa ca eu iti recomand sa dai un search prima data pe la privati si abia dupa pe la handleri....
ccostras a scris: Sunt destui care traiesc din asta de ani de zile. Am adus recent de-afara masina pe care o am acum si m-am folosit serviciile lor. Cu 200 euro te transporta in orice colt al Germaniei si te ajuta cu actele si cu negocierea.


imi dai si mie datele lor de contact , te rog? vreau sa ma duc dupa o masina dar nu stiu boaba de germana...

Hai si tu in Club

Inregistrarea este si va fi mereu gratuita.

Cont Nou