Parola noua?


Salut!
Trebuie sa-mi fac rarul la Opelas, ca expira numerele rosii si dupa cum bine se stie programarea se face telefonic sau pe net. Numai ca stupoare, am sunat la RAR sa-mi fac o programare si m-au anuntat ca nu mai e loc pana pe 6 octombrie (la Galati), fiindca dupa cum mi-a spus interlocutorul de la celalat capat al "firului" nu pot face mai mult de 7 masini de import pe zi (Probabil asta e directiva sefilor de acolo, ca poate asa te simti sa iti cauti un "prieten" si sa-i bagi ceva mai mult in buzunare). Asa ca va intreb: Se poate face rarul pentru inmatriculare si in alt judet sau sunt obligat sa-mi trag masinuta pe dreapta pana-mi vine randul?
Astept parerile voastre. Multumesc!
Question
Poti merge linistit la orice filiala R.A.R. din tara indiferent de domiciliul tau.
tralala a scris: Poti merge linistit la orice filiala R.A.R. din tara indiferent de domiciliul tau.


Cu conditia ca Cererea de Agreere sau ce ii faci sa fie facuta de cineva domiciliat in respectivul oras !
Am domiciliul in Brasov, masina mea e inmatriculata in Brasov, iar autentificarea in vederea inmatricularii am facut-o la RAR Sibiu fara nici o problema, n-am avut nevoie de nici o persoana din Sibiu sa-mi faca cererea (nici macar de pile).
tralala a scris: Am domiciliul in Brasov, masina mea e inmatriculata in Brasov, iar autentificarea in vederea inmatricularii am facut-o la RAR Sibiu fara nici o problema, n-am avut nevoie de nici o persoana din Sibiu sa-mi faca cererea (nici macar de pile).

curios .... eu sunt din Bacau si am facut R.A.R la Suceava si nu m-a lasat pe mine sa fac cererea , m-a pus sa aduc pe cineva major domiciliat in SV sa faca cererea !
Atunci RAR Sibiu rulzzzz... Laughing

Hai si tu in Club

Inregistrarea este si va fi mereu gratuita.

Cont Nou