Parola noua?


salut, ma puteti ajuta cu o schema electrica si cateva sfaturi? un prieten si-a luat un opel Corsa B si nu are turometru, am inteles ca tigra asta la fel numai ca are turometru, ma puteti ajuta sa depistez in instalatie circuitul de turometru, vreau sa incerc sa montez un turometru de la Adelaida. va rog mult, am cautat de am inebunit si tot nu am gasit.......numai aici am sperante
daca se potriveste la mufe ia si incearca eu am mai gasit sa fie pus din fabrica firul pentru turometru la bord si am pus pe un astra f bord cu turometru si o mers fara alte modificari !
ce motor are pe corsa b? are distribuitor cu bobina de inductie clasica?
ce sa incerc?ca nici nu stiu de ce mufa sa ma leg.....

gsi_master a scris: daca se potriveste la mufe ia si incearca eu am mai gasit sa fie pus din fabrica firul pentru turometru la bord si am pus pe un astra f bord cu turometru si o mers fara alte modificari !

Am citit asa un pic pe net si s-ar putea ca semnalul pentru turometru din spatele bordului la corsa B sa fie analogic, adica sa-ti dea o tensiune proportionala cu turatia motorului. In cazul asta, nu cred ca mai poti folosi turometrul de la Adelaida, mi se pare ca ala se bazeaza pe impulsurile de la bobina.
http://electronic.netsons.o...dex.php?q=node/24

Eu abia luni ma pot uita in TIS, il am instalat pe un alt calculator, sa-ti zic ce culoare are firul din spatele bordului.
la aprindere ma gandeam si eu ca daca la corsa are bobina si delcou clasic nu merge ala de tigra .
eu ma gandeam sa pun pe comanda bobinei de inductie, pe minusul ei..
Pai daca are bobina si delcou, acolo trebuie, fara sa mai desfaci ceasurile din bord. Dar daca ai aprindere electronica fara delcou, nu mai merge.
Salutare!

M-ar interesa si pe mine schema electrica la un Opel Corsa B din 94' cu motor de 1.2 si de altfel as vrea sa ii pun si turometru. Daca ma poate ajuta cineva as fi recunoscator.

Multa bafta tuturor!
nici o schimbare, tot nu am obtinut nimic:(
ce ati incercat sa faceti?
eu unu momentan nimic, ca nu vreau sa ramana omu cu masina in pom, daca fac ceva sa fiu sigur pe legaturi
M-ar interesa si pe mine schema electrica la un Opel Corsa B din 94' cu motor de 1.2 si de altfel as vrea sa ii pun si turometru in consola centrala(temperatura si ceas) merci mult
salutare. am si eu o intrebare. am gasit un bord cu turometru opel corsa b 1.0 si vreau sa stiu daca pot sa-l montez fara sa mai trebuiasca sa trag fire sau ceva pe un corsa B 1.2i 33 kw? se monteaza greu? corsa mea nu are bord cu turometru. se poate schimba? ca sa nu dau bani degeaba. merci si astept si eu rasp
soulraven a scris: salut, ma puteti ajuta cu o schema electrica si cateva sfaturi? un prieten si-a luat un opel Corsa B si nu are turometru, am inteles ca tigra asta la fel numai ca are turometru, ma puteti ajuta sa depistez in instalatie circuitul de turometru, vreau sa incerc sa montez un turometru de la Adelaida. va rog mult, am cautat de am inebunit si tot nu am gasit.......numai aici am sperante


din cate stiu eu, nu este turometru electric.
salutare mi-as dori sa stiu si eu daca se poate monta ABS pe opel tigra ce nu are montat din fabrica
sal are cineva manual pt o vectra b2 sau macar schema electrica ?
Daca nu ai observat, esti pe sectiunea Tigra A!
intrebare . este diferenta intre instalatia electrica de la x16xe la x14xe? in afara de ecu difera ceva?
Nu este nici o diferenta la instalatie, doar ecu si senzorii.

Intra si tu in Club!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Solutii la probleme tehnice
check Intalniri locale
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viata