Parola noua?


a mai fost(sau este)un topic cu asa ceva dar nu l-am mai gasit.am agia de 1 an si am alimentat de la petrom,95si 98.dar dupa un an am observat ca motorul nu mai trage a fel de bine si a crescut consumu un pic.nu dau vina numai pe combustibil dar cred ca are o influienta.
eu iau benzina de unde e mai ieftin, deci de la Petrom si Lukoil doar 95.
si nu ai avut probleme?
tefy2007 a scris: si nu ai avut probleme?

nu
inainte luam de la MOl dar diferenta de pret e mare 0.1 lei / litru.
Rompetrol EFIX 95 rulezzz!
nu e cea mai buna benzina poate ar zice unii, dar eu ii admir constanta, adica de cand pun, aproape 2 ani, nu am avut nici o problema si masina merge exact la fel.
o singura data am pus Petrom ca am zis ca fac o afacere daca castig 8 bani la litru si dupa 100 de km a murit motorul si am gasit 2 bujii complet udate (probabil de la apa Razz ). Remedierea: am completat instant cu Rompetrol pana la plin si nu am mai avut probleme de atunci!]
Cat scrie in cartea tehnica, atat consuma, nici un gram mai mult, atata timp cat schimb vitezele la 3000 de rpm. Consumul maxim in exterior a fost de 6,5% cu 150 la ora si AC pornit, in Austria si Ungaria.
Multi km fara evenimente!
De un an de cand am masina doar de la omv si petrom v (e acelasi combustibil).Cum bag din alta parte masina trage mai greu.Si in grecia cand am fost vanam statiile agip.Am pus o data de la o benzinarie de-a lor si ma rugam de ea la deal.
Eu alimentez de la PETROM si ROMPETROL si merge ca lumea .De ani de zile alimentez de la ei.Binenteles nu e ca motorina din Germania dar merge.
Prefer Lukoil (Euroluk 95) si asta pentru ca e mai ieftin. Am incercat si mai multe variante de benzina mai scumpa si nu am simtit diferente majore. Din cate stiu masina nu e foarte pretentioasa.
Un prieten zicea ca i se pare ca masina merge mai bine si dupa ce o spala. Acelasi lucru se intampla si cand schimbi benzina. Cred ca cel mai important lucru la o benzina e sa fie curata. Stiu ca pe vremuri cand se completa benzina lipsa din rezervoare se baga..........apa. Ma indoiesc ca romanu intre timp sa se fi schimbat.
Odata i-am bagat de la petrom TOP99....si masina parca a zburat...
Dupa aia zboara cu orice benzina...de obicei LukOil - EuroLuk
eu am patit-o cu motorina de la petrom 13 septembrie, vis a vis de agip....in rest sunt multumit de petrom si omv.....

Hai si tu in Club

Inregistrarea este si va fi mereu gratuita.

Cont Nou