Parola noua?


a mai fost(sau este)un topic cu asa ceva dar nu l-am mai gasit.am agia de 1 an si am alimentat de la petrom,95si 98.dar dupa un an am observat ca motorul nu mai trage a fel de bine si a crescut consumu un pic.nu dau vina numai pe combustibil dar cred ca are o influienta.
eu iau benzina de unde e mai ieftin, deci de la Petrom si Lukoil doar 95.
si nu ai avut probleme?
tefy2007 a scris: si nu ai avut probleme?

nu
inainte luam de la MOl dar diferenta de pret e mare 0.1 lei / litru.
Rompetrol EFIX 95 rulezzz!
nu e cea mai buna benzina poate ar zice unii, dar eu ii admir constanta, adica de cand pun, aproape 2 ani, nu am avut nici o problema si masina merge exact la fel.
o singura data am pus Petrom ca am zis ca fac o afacere daca castig 8 bani la litru si dupa 100 de km a murit motorul si am gasit 2 bujii complet udate (probabil de la apa Razz ). Remedierea: am completat instant cu Rompetrol pana la plin si nu am mai avut probleme de atunci!]
Cat scrie in cartea tehnica, atat consuma, nici un gram mai mult, atata timp cat schimb vitezele la 3000 de rpm. Consumul maxim in exterior a fost de 6,5% cu 150 la ora si AC pornit, in Austria si Ungaria.
Multi km fara evenimente!
De un an de cand am masina doar de la omv si petrom v (e acelasi combustibil).Cum bag din alta parte masina trage mai greu.Si in grecia cand am fost vanam statiile agip.Am pus o data de la o benzinarie de-a lor si ma rugam de ea la deal.
Eu alimentez de la PETROM si ROMPETROL si merge ca lumea .De ani de zile alimentez de la ei.Binenteles nu e ca motorina din Germania dar merge.
Prefer Lukoil (Euroluk 95) si asta pentru ca e mai ieftin. Am incercat si mai multe variante de benzina mai scumpa si nu am simtit diferente majore. Din cate stiu masina nu e foarte pretentioasa.
Un prieten zicea ca i se pare ca masina merge mai bine si dupa ce o spala. Acelasi lucru se intampla si cand schimbi benzina. Cred ca cel mai important lucru la o benzina e sa fie curata. Stiu ca pe vremuri cand se completa benzina lipsa din rezervoare se baga..........apa. Ma indoiesc ca romanu intre timp sa se fi schimbat.
Odata i-am bagat de la petrom TOP99....si masina parca a zburat...
Dupa aia zboara cu orice benzina...de obicei LukOil - EuroLuk
eu am patit-o cu motorina de la petrom 13 septembrie, vis a vis de agip....in rest sunt multumit de petrom si omv.....

Intra si tu in Club!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Solutii la probleme tehnice
check Intalniri locale
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viata