Parola noua?


Salut
Cineva mi-a recomandat un spray pentru curatare EGR de la Wynns.
Am cautat si am gasit aici : http://www.sonax.store.ro/i...php?p=4&cat=7 ,acest produs :Spray curatare sistem admisie aer si EGR wynns 23379.
Intrebarea mea este daca a folosit cineva asa ceva? O fi bun de ceva sau dai banii degeaba ?
Interesant produs...da nu stiu ce sa zic despre el...cel mai bine si mai sigur e sa`ti rapesti cateva ore si iti cureti singur egr`ul...pe piata au aparut tot felul de produse "miraculoase" (ca si cele de slabit)...daca a incercat cineva rog sa ne zica si noua daca chiar face ceva spray`ul asta...Numai bine!
Prietene ,nu te mai lua dupa tot feluri de spray-uri miraculoase ,vb colegului ,eu unul am curatat admisia la turbo(2 ori) si valva EGR (3 ori)cu benzina si nu are nimic
Am gasit pe clubford niste discutii legate de acest spray ,baietii de acolo il folosesc ,dar dupa cum ma asteptam parerile sunt impartite. Sunt sigur ca nu poate face minuni ,problema este sa strici altceva pe la motor.


http://www.youtube.com/watch?v=1DhYk3Mm8HQ
ok, multumesc.
@koko69, sfatul meu este sa cureti egr-ul prin demontare de pe masina.Colegul @neverback a facut un tutorial pentru acest motor si chiar este foarte usor de curatat.

http://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=72073
Dupa 6 ani sigur a rezolvat....mai cititi si data ultimei postari!

Intra si tu in Club!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Solutii la probleme tehnice
check Intalniri locale
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viata