Parola noua?


Salut ! Cine stie de unde pot cumpara chestia(ornament) aia din plastic de pe portiera ? Multumesc ! Respect !


si eu ma cautat sa cumpar si am gasit la magazin de pese auto
toate 4 usile si aripile din fata erau undeva la 300 ron
oKrime a scris: Salut ! Cine stie de unde pot cumpara chestia(ornament) aia din plastic de pe portiera ? Multumesc ! Respect !

|

Salut ! incearca la bariera la talciocul vechi vezi ca e un magazin de piese auto cu preturi foarte bune si niste baieti de treaba...Blue Auto parca ii zice magazinului
Multumesc ! Respect !
incearca la id mess power_logistic are magazin de piese auto si tunig la preturi bune si mai vezi si la triorom in podul de piatra.
Buna,

Am un Opel Vectra B din 1999.
Din cauza spalarii repetate cu jet puternic de apa, plasticul exterior de pe o parte a unei usi s-a dezlipit incet incet si nu am observat.
Apoi pe autostrada la peste 120km/h, intr-o zi cu vant l-am pierdut fara sa imi dau seama.
Cand am ajuns acasa am observat ca nu mai este, dar nu se mai putea face nimic.

Nu stiu cum se cheama exact acel plastic (negru) in termeni auto, nu stiu de unde as putea cumpara unul in loc. Sub plastic, pe portiera se afla o sina metalica.

Am nevoie de o sugestie cum pot "repara" situatia.

M-am gandit la car styling, plasticurile acelea cromate, dar atunci ar trebui schimbate pe toate usile. Apoi nu stiu cum se da sina aceea jos sau daca este posibili sa se demonteze.
In plus plasticul original era lat de peste 4cm, iar plasticurile pentru stilizare pe care le-am gasit sunt de maxim 3.5 cm. Plasticul original era concav in interior pentru a se putea instala deasupra sinei. Plasticurile cromate de stilizare sunt cu suprafata dreapta si fara a lua sina jos nu se pot lipii decat cu solutii speciale si arata cam urat fiind mai inguste decat sina.

Sugestii?
In primul rand plasticurile alea de pe usi se numesc BANDOURI. Eu la un ford fiesta cand am avut nevoie m-am dus la un magazin de piese auto am intrebat de bandouri si mi-au oferit mai multe variante din care am ales unele neoriginale care vin perfect si sunt la culoarea celor originale nevopsite. M-au costat 2 buc pe partea stanga vreo 30-40 ron, si au un autocolant care a rezistat pana azi si au vreo 3 ani.

Discutii similare

Intra si tu in Club!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Solutii la probleme tehnice
check Intalniri locale
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viata