Parola noua?


poate cineva sa-mi spuna cat costa un RAR pt un opel astra H care a fost omologata in FRANTA pt 2 locuri si care ulterior a fost modificata la 5 ?
pe placuta de la motor scrie ceva gen transformare de la m1 la n1. am inteles ca ar fi mai mult de plata decat la cele omologate direct pe 5 locuri. sper sa intelegeti c vreau sa spun !
Hopa, teapa nr. 2 Laughing Chestia asta se putea face acum 2 ani. Acum, daca masina era cu 2 locuri cu 2 locuri ramane. Embarassed
Taxa de omologare (la compartimentul omologari artizanale, ca sa fie trecuta de la N1 - autoutilitara, la M1 - autoturism), este undeva pe la 560 lei (cel putin, atat este pentru trecerea unei autoutilitare dintr-o categorie de folosinta, in alta - cred ca si pt a ta e la fel)
Taxa pt certificat de autenticitate, aproape 100 lei.
am inteles. cu totul ma duce undeva pe la 650 lei. ma speriasem ca este mai mult ! mercy !
,,elegance'', la ce te referi cand spui ,,teapa''? explica-mi te rog !
am fost azi la R A R si m-a costat 560lei. initial inginerul a spus ca-mi trebuie o hartie de la service-ul care a facut modificarea de la 2 la 5 locuri dar asta era doar o strategie prin care eu sa inteleg ca el este baiat bun si ca pana la urma trece cu vederea aceasta treaba ! bineninteles i-am dat ,,darul''si n-a mai fost nevoie de nici o hartie. verificarea s-a facut la ochi. asa ca aviz amatorilor !
Crezi ca este necesar, sa incurajezi treaba aia urata cu 'darul' ?
kolo a scris: am fost azi la R A R si m-a costat 560lei. initial inginerul a spus ca-mi trebuie o hartie de la service-ul care a facut modificarea de la 2 la 5 locuri dar asta era doar o strategie prin care eu sa inteleg ca el este baiat bun si ca pana la urma trece cu vederea aceasta treaba ! bineninteles i-am dat ,,darul''si n-a mai fost nevoie de nici o hartie. verificarea s-a facut la ochi. asa ca aviz amatorilor !


De aceeasi problema am dat si eu la rar si nu pot sa inscriu masina ca autoturism pentru ca in carte e trecuta ca furgon. Ai putea sa ma ajuti cu un sfat?

Discutii similare

Intra si tu in Club!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Solutii la probleme tehnice
check Intalniri locale
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viata