Parola noua?


poate cineva sa-mi spuna cat costa un RAR pt un opel astra H care a fost omologata in FRANTA pt 2 locuri si care ulterior a fost modificata la 5 ?
pe placuta de la motor scrie ceva gen transformare de la m1 la n1. am inteles ca ar fi mai mult de plata decat la cele omologate direct pe 5 locuri. sper sa intelegeti c vreau sa spun !
Hopa, teapa nr. 2 Laughing Chestia asta se putea face acum 2 ani. Acum, daca masina era cu 2 locuri cu 2 locuri ramane. Embarassed
Taxa de omologare (la compartimentul omologari artizanale, ca sa fie trecuta de la N1 - autoutilitara, la M1 - autoturism), este undeva pe la 560 lei (cel putin, atat este pentru trecerea unei autoutilitare dintr-o categorie de folosinta, in alta - cred ca si pt a ta e la fel)
Taxa pt certificat de autenticitate, aproape 100 lei.
am inteles. cu totul ma duce undeva pe la 650 lei. ma speriasem ca este mai mult ! mercy !
,,elegance'', la ce te referi cand spui ,,teapa''? explica-mi te rog !
am fost azi la R A R si m-a costat 560lei. initial inginerul a spus ca-mi trebuie o hartie de la service-ul care a facut modificarea de la 2 la 5 locuri dar asta era doar o strategie prin care eu sa inteleg ca el este baiat bun si ca pana la urma trece cu vederea aceasta treaba ! bineninteles i-am dat ,,darul''si n-a mai fost nevoie de nici o hartie. verificarea s-a facut la ochi. asa ca aviz amatorilor !
Crezi ca este necesar, sa incurajezi treaba aia urata cu 'darul' ?
kolo a scris: am fost azi la R A R si m-a costat 560lei. initial inginerul a spus ca-mi trebuie o hartie de la service-ul care a facut modificarea de la 2 la 5 locuri dar asta era doar o strategie prin care eu sa inteleg ca el este baiat bun si ca pana la urma trece cu vederea aceasta treaba ! bineninteles i-am dat ,,darul''si n-a mai fost nevoie de nici o hartie. verificarea s-a facut la ochi. asa ca aviz amatorilor !


De aceeasi problema am dat si eu la rar si nu pot sa inscriu masina ca autoturism pentru ca in carte e trecuta ca furgon. Ai putea sa ma ajuti cu un sfat?

Discutii similare

Hai si tu in Club

Inregistrarea este si va fi mereu gratuita.

Cont Nou