Parola noua?


Recent mi-am cumparat un vectra b de la un "intermediar" si am incercat sa dau de proprietarul din acte pt a radia masina de pe el si a o trece pe numele meu si ghinion....nu pot sa dau nicicum de el....
Si partea proasta e ca pe talonul masinii e trecuta data vanzarii masinii si semnatura titularului din acte....data care e de prin anul 2007....Cine ma poate ajuta cu o idee...ce se poate face in cazul acesta....ce probleme pot avea pt ca e semnat si datat talonul din 2007 avand in vedere ca din cate stiu eu e obligatorie radierea masinii in termen de 30 zile de la data vanzarii...in cazul acesta data trecuta pe talon?

Ms mult anticipat celor ce pot si vor sa ma ajute Crying or Very sad
CARTEA DE INDENTITATE A VEHICULULUI scrie toti proprietarii pe care ia avut masina
ZIZU MSV a scris: CARTEA DE INDENTITATE A VEHICULULUI scrie toti proprietarii pe care ia avut masina


Asa este....dar problema e ca eu nu am luat masina de la ultimul proprietar ci de la un intermediar....iar intermediarul ala de la altul, etc....si masina s-a plimbat pe la "n" intermediari din 2007 cand a fost vanduta de ultimul proprietar din acte, data care exista scrisa pe talon, acolo unde scrie "ïnstrainat catre.....(si aici nu e completat nimik), la data de....(aici e trecuta data din 2007) si e semnat apoi.
Eu vreau s-o trec pe mine, s-o pastrez dar tre sa iau legatura cu el ca sa-mi dea fisa de inamtriculare de la el de la fisc....ca fara ea, desi am cartea , talon etc la masina...fara fisa asta semnata la fisc unde e inregistrata masina....nu pot s-o trec pe mine si mi-e teama daca ma opreste politia ca vede insemnarea de pe talonul masinii....intelegi?
Primul militian care va vedea talonul il va retine. Chiar daca pana la urma il vei gasi pe vechiul proprietar, vei avea probleme si in ceea ce priveste impozitul masinii din 2007 pana in prezent intrucat proprietarul din acte nu va vrea sa il achite iar de samsari sigur nu vei mai da sa-l plateasca ei.
Din experienta pot sa-ti spun macar o solutie:
Actiune la Judecatorie pentru constatarea vanzarii-cumpararii si dispunerea radierii.
In baza hotararii judecatoresti poti radia masina de pe numele vechiului proprietar.
Unde le gasiti fratilor? Inca nu v'ati saturat de tepe de astea?
si eu am luat masina din 2007,dar nu am radiat-o,este inca pe numele fostului proprietar...am inscris-o decat la taxe si impozite pe numele meu...supa parerea mea....treaba cu inscrisul pe talon nu are nici o relevanta....pentru ca si mie imi scrie pe talon 2007,si nu mi-a spus nimeni nimica...am avut si accident....asigurarea e pe numele meu...nici un fel de problema!ma gandeam poate pe la anu sa o si inmatriculez pe numele meu!

Hai si tu in Club

Inregistrarea este si va fi mereu gratuita.

Cont Nou