Parola noua?


Salut!
Am o tigra de 1.4. Porneste, se tureaza daca ii scoasa din viteza dar cand vreau sa plec imi tacane releu de la pompa de benzina si nu are putere sa plece de pe loc. Ba chiar daca apas mai tare pe acceleratie si totusi incerc sa plec de pe loc se opreste motoru. Am schimbat releu de la pompa de benzina (un releu mov deasupra calculatorului) + am schimbat si filtru de benzina. DEGEABA. Porneste, o pot tura dar cand sa plec...tacane releu. Nu stiu ce poate sa aiba. Daca aveti vre-o idee ...Multumesc pentru timpul acordat!
Nu vad nici o legatura intre tacaneala releului si demaraj.Este posibil ca din cauza vibratiei motorului sa fie un contact imperfect care duce la intreruperea alimentarii pompei de benzina.Incearca sa conectezi 2 fire subtiri chiar sub releu(pe alimentarea bobinei),conectezi un bec de pozitie la ele si repeti demarajul cu ochii pe bec;daca palpaie inseamna ca se intrerupe alimentarea.Mai poti pune alta alimentare la releu,dar trebuiesc scosi cei 2 papuci care vin in/sub soclul releului si pusi altii cu alimentare atunci cand pui contactul.
s-a rezolvat problema....era o mufa care nu facea contact tot timpul. Ii langa vasul de apa si cand am schimbat lichidul de racire a ajuns lichid pe ea + vibratii de la drumuri proaste. Nu stiu de unde vin firele la ea...dintr-o parte un fir si din alta 2 fire. Oricum daca deconectam cele 2 capete nu mai pornea masina deloc.
Salut am o tigra de 1.6 cand am luato mergea brici,am scapat niste apa pe la motor si de atunci cand merg constant cu treapta 1,2,3 intrerupe ,cand o calc nu are nimic,sau uneori relantiu variaza creste sau are un relantiu mik incat ai impresia k se opreste . O sugestie va rog multumesc
Salut baieti am si eu o tigra din 98 1.4 si daca nu o las 5 min pe loc pornita se opreste motoru in mers deci apas pe aceleratie si nu mai urca acu la acelaratie si cand incerc sa schimb vitezele la fel am schimbat fuiltre ulei fise am curatat EGR si nici o schimbare tot asa face datimi va rog mult o idee ms

Discutii similare

Hai si tu in Club

Inregistrarea este si va fi mereu gratuita.

Cont Nou