Parola noua?


Am masina din semnatura cu motorul Y20DTH cine ma poate ajuta sa imi spun cum curat admisia la acest motor....eventual poze....multumesc
Pune semnatura sa o vedem si noi, nu o tine ascunsa la "Masina mea". Daca ai motor 2003 inseamna ca ai valva EGR cu motor pas cu pas, cu racire din circuitul de racire al motorului si deasupra galeriei de admisie ai asa zisul "Inlet manifold" in care este o clapeta (fluture) actionata de o capsula pneumatica. Curatatul admisiei in acest caz este criminal, e de demontat la greu, inclusiv conductele de alimentare injectoare. Eu am acelasi motor si am renuntat, cel putin atata timp cat nu am probleme. Daca pot (acum ceva vreme nu m-a mai lasat), pun o poza cu motorul in garajul meu.
de cand am deschi topicul..am aflat si eu ca e extrem de greu...de facut chestia asta. Smile
am gasit alta problema..o s-o mentionez chiar daca e off-topic...am fisurat radiatorl de AC...tre sa ma interesez daca pot sa-l sudez...si unde anume
@stefanb_80: Daca esti din Buc. in Brancoveanu, cum intri din Oltenitei de la statia de metrou (Brancoveanu), 200m pe partea stanga, langa vulcanizare, intrebi de Narcis.
Pentru colegi interesati de curatarea egr-ului si a galeriei. Este foarte usor decat trebuie sa stai putin atent. Io sunt mecanic de meserie si am lucrat ceva timp intr-un service opel l roma. toata chestia consista in:
1: demontare egr si furtunl kre vine de la intercooler
2: demontare furtunele injectoarelor
3: demontare galeria admisie si ssa stiti ca sunt 2 kestii care trebuiesc demontate galerie si inca o bucate care are paletii de oprire.
4:de aici poteti sa incepeti curatarea pieselor si va sfatuiesc sa curatati si in interiorul motorul sufland q un pistiol cu aer.
va trebuie sset de garnituri pentru galerie pe care il gasiti la o reprezentanta opel.
La zafira mea care are 200.000 km knd am curatat admisia era plina incat abia mai mergea motoru-
salut.
@stefan_b
vezi ca este postat tot ce te intereseaza in sectiunea "Cum sa...?" de pe prima pagina a forumului.
bafta

Hai si tu in Club

Inregistrarea este si va fi mereu gratuita.

Cont Nou