Parola noua?


Nu stiu daca s-a mai anuntat sau nu pe aici, dar Caremil Iasi (Dacia&Nissan) a ajuns la un acord cu GM pentru a reprezenta Opel in Iasi. Pentru ca nu am ajuns niciodata pe la Caremil as fi curios daca exista opelisti care au ajuns acolo si cu ce impresie au ramas. Oficial, se cheama AndeMotors, iar service-ul e in curtea Caremil.


Ultima modificare facuta de catre dodo_13 la Lun 09 Apr, 2012 11:57 am, modificat 1 data in total
Probabil reprezentanta este intre Caremil si Iasi, am vazut acolo multe masini.
Ca impresie iti spun ce am auzit, ce era la G&P era si la Caremil, te sug de bani patronii la factura si angajatii la piese si consumabile. Ulei neschimbat, filtru, trecut antigel si de fapt nu era, spray frane etc... au fost la amandoi. Caremil are in schimb o conducere mai buna decat raposatul, sigur vor aduce personal de la fostul G&P ca altfel nu se poate.
M-am programat si eu pentru un opritor spate si recall-ul cu CIM-ul. Mai mult de o proba, sa vad cum se misca.
Pai nu e Caremil reprezentanta Opel. S-a inaugurat zilele trecute: Ande Motors!
http://www.andemotors.ro
http://www.clubopel.com/viewtopic.php?p=1322684
http://www.ziare.com/ziare-...de-motors-2866611
Dupa cate am auzit eu, e in curte la Caremil si actionariatul e acelasi cu cel de la Caremil, adica grupul lui Pitigoi:

http://www.topiasi.ro/homep...-dealer-opel.html
Ca e tot Pitigoi, stiam! Smile
Salutare.
Am fost eu la Opel-Caremil, pentru clema la CIM. Am recunoscut 2-3 fete (fetze) de la G&P, 2-3 de la Dacia-Nissan si gata marea reprezentare a Opel in Iasi. Mai mult ca sigur, la vara, revizia (deh, masina in garantie) o sa o fac la AutoAiss - Focsani, ca tot am drumuri acolo. Ma mai gandesc, mai ales daca se va prelua si politica de a nu permite accesul langa masina, la verificari.
Cu stima.
Am fost pe acolo azi, pentru rechemarea aia cu CIM-ul si pentru un opritor. Treaba a durat cam o ora, nimic de obiectat. La receptie era un baiat care a lucrat la G&P, dar in rest nu am recunoscut pe nimeni. Service-ul e chiar in aceeasi cladire cu Caremilul si intradevar nu te poti uita la mecanici cum lucreaza. Dar asta e doar provizoriu, baiatul de la receptie mi-a spus ca service-ul e in constructie undeva pe langa Sandra.
Salutare! Am fost de vreo cateva ori iar baietii par sa stie ce fac, la pret nu mi sa parut exagerat atat timp cat am gasit si mai scump la alte service-uri. Iar daca masina e mai veche de 5 ani ( parca) primesti 20 % la piese originale si la manopera

Intra si tu in Club!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Solutii la probleme tehnice
check Intalniri locale
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viata