Parola noua?


Salutare tuturor.

Am cautat.....dar nu am gasit nimic din ceea ce ma interesa.La Insignia din semnatura am "front camera" care avertizeaza schimbarea benzii si nu in ultimul rand .....arata in bord semne de circulatie.Dar cam putine.Arata doar limite de viteza, terminarea limitelor de viteza, depasirea interzisa si terminarea depasirii interzise.....si cam atat.
Intrebare: se mai pot adauga si alte semne de circulatie in afara de cele mentionate mai sus?

Multumesc anticipat de sfaturi si pareri.
Toate bune.
Sal. Masina are in dotare Opel Eye .Nu se mai pot aduga fiind standard eu asa cred. Pentru RO nu este inca disponibila dotarea din cate stiu .


Ultima modificare facuta de catre Danielj la Lun 09 Apr, 2012 8:27 am, modificat 1 data in total
Are de toate.E dotata .....FULL.
E normal doar e OPC .
Nu e OPC.Are doar chit OPC interior si exterior.
Legat de semne.......citisem undeva ca se mai pot intoduce cateva.2 sau 3.Parca asa retin.Da nu mai stiu ce semne si unde anume.Am gasit asta mai demult.Mai caut.....
S-ar putea introduce un nou soft ? Daca rezolvi ceva spune-mi si mie te rog procedura pentru ca ma intereseaza . Am citit ca s-ar putea introduce intr-un toppic cred ca opel eye . Idea
Parca asa tin si eu minte.Ca se discuta despre subiect pe aici pe forum.....da nu mai stiu unde exact.Si sa iau la citit din nou tot forumul despre Insignia.....parca nu.Daca dau peste ceva.....postez aici.

Discutii similare

Intra si tu in Club!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Solutii la probleme tehnice
check Intalniri locale
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viata