Parola noua?


Salutare tuturor! După cum am specificat si in titlu,am o mică problemă,la relanti acul turometrului oscilează usor 1-2 mm si foarte rar se simt intreruperi aproape insesizabile ale motorului. Masina trage bine si nu are alte probleme. Opel vectra c,motor Z19DT, 120cp.
din cate am auzit e doar o chestie de soft,am mai auzit pe la alti colegi si problema s-a rezolvat cu o resoftare.Sper sa nu ma insel in cele mentionate.
multumesc pt sfat,dar oare aceste fluctuatii pot crea probleme? De ce rareori, se simt foarte usor mici intreruperi?
Aici nu stiu sa-ti raspund cert e ca asa au scapat ei de acele fluctuatii.am cautat dar nu am gasit discutia inca.cand voi gasi topicul respectiv il voi posta aici.
Exact asa imi face si mie, Astra GTC Z19DT. Acul de la turometru se misca 1-2 mm si parca este si o mica diferenta in zgomotul motorului. Ideea este ca sa imi face de 2 ani de cand am masina. Masina nu are nici o problema merge ca unsa. Pot sa confirm ca nu i-am schimbat softul niciodata, fiind cel original pus in fabrica. Eu pe masina am varianta 1 si acum este disponibila varianta 3-imbunatatita. Dar nu sunt sigur ca s-ar rezolva facand upgrade de soft.
Eu mă temeam că problema ar putea fi cauzată de injectoare (un mic început de sfârsit).

Discutii similare

Intra si tu in Club!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Solutii la probleme tehnice
check Intalniri locale
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viata