Ai uitat parola?


  • mobihon

  • Mesaje scrise: 10
  • Locatie: Vaslui
  • Masina: Agila Z12XEP din 2001
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 08 Nov 2014

  • Garaj Mesaj Privat
Nu cu filament am pus ,cum sa citesc codul de eroare?
  • dancuciureanu

  • Mesaje scrise: 15,248
  • Locatie: Iasi
  • Masina: Agila Z10XE + Z12XE din 2001
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 26 Jun 2006

  • Garaj Mesaj Privat
Scrie la cautare coduri eroare agila
  • mobihon

  • Mesaje scrise: 10
  • Locatie: Vaslui
  • Masina: Agila Z12XEP din 2001
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 08 Nov 2014

  • Garaj Mesaj Privat
Nu merge nici o comanda radio,semnalizare ,claxon faruri,ventilatorul din bord nimic ,doar martorii service cheie intermitent cu baterie plus chekingu.o sa chem pe cineva cu testeru sa vedem ,eu cred ca sa facut un scurt undeva pe cabluri in interior.
  • mobihon

  • Mesaje scrise: 10
  • Locatie: Vaslui
  • Masina: Agila Z12XEP din 2001
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 08 Nov 2014

  • Garaj Mesaj Privat
Gata problema rezolvata, imo lipituri reci la intrare in placuta+cablu masa baterie avea contact imperfect,caz rezolvat datorita d.lui Dan,va multumesc!
  • tudvalentin

  • Mesaje scrise: 17
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Agila Z10XE din 2002
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 18 Aug 2009

  • Garaj Mesaj Privat
Salut..Am un opel agila 2002/1.0 si brusc acum doua zile motorul s-a oprit si nu mai porneste cu nici un chip.Am verificat si schimbat pompa de benzina care era arsa am alimentat pompa separat montata pe masina si functioneaza,dar conectata la circuitul masinii nu baga nimic,Sigurante ok relee din compartimentul motor ok ,erori metoda pedala 0.cabluri vrificate ok , rezultat lipsa alimentare pompa/presiune in rampa.
Sfaturi ?
  • tudvalentin

  • Mesaje scrise: 17
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Agila Z10XE din 2002
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 18 Aug 2009

  • Garaj Mesaj Privat
In Bucuresti Sector 3 e cineva care m-ar putea ajuta cu o testare cu soft ? Motorul est 10XE
  • tudvalentin

  • Mesaje scrise: 17
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Agila Z10XE din 2002
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 18 Aug 2009

  • Garaj Mesaj Privat
Am avut un cod eroare p1615 care a disparut.si inca nu reusesc sa-i dau de cap la Rolling Eyes alimentarea pompei de benzina .
Ce mai trebuie sa fac sa o pornesc? Crying or Very sad Crying or Very sad
  • PL500

  • Mesaje scrise: 1,158
  • Locatie: CURTEA DE ARGES
  • Masina: Agila z12xe 1.2i din 2001
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 19 Mai 2006

  • Garaj Mesaj Privat
Presupunand ca siguranta FB3=20A si releele K16 si K18 sunt ok,
cu strap, ca in foto de mai jos, porneste ?
(probabil ca o sa va pricopsiti cu cod p0230 dar nu e nicio problema)

  • tudvalentin

  • Mesaje scrise: 17
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Agila Z10XE din 2002
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 18 Aug 2009

  • Garaj Mesaj Privat
Sal merge pompo cu strap, a aparut cod p0230 da r cred ca si pompa are inversata polaritatea/bazaie da nu baga
  • tudvalentin

  • Mesaje scrise: 17
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Agila Z10XE din 2002
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 18 Aug 2009

  • Garaj Mesaj Privat
nu am nici o carte de a ei deci pozele explicative ar fi de folos, , o sa dau rezervorul jos din nou sa inversez polaritatea daca nu exista alta posibilitate
K16,K.. pe capac au o numerotare care dinter ele?


Ultima modificare facuta de tudvalentin la Mie 05 Sep, 2018 7:07 pm
  • PL500

  • Mesaje scrise: 1,158
  • Locatie: CURTEA DE ARGES
  • Masina: Agila z12xe 1.2i din 2001
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 19 Mai 2006

  • Garaj Mesaj Privat
Daca pompa functioneaza dar nu face presiune, cel mai probabil
s-a crapat garnitura de etansare dintre stutul pompei si ansamblul
ce o contine.
Foto cu garnitura in primul post de aici: https://www.clubopel.com/vie...asc&start=260
Ar fi bine ca viitoarele postari despre pompa sa le faceti tot pe topicul indicat mai sus.

p.s. de unde stiti ca "nu baga", ati actionat ventilul de la rampa injectoarelor ?


Ultima modificare facuta de PL500 la Mie 05 Sep, 2018 7:10 pm
  • tudvalentin

  • Mesaje scrise: 17
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Agila Z10XE din 2002
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 18 Aug 2009

  • Garaj Mesaj Privat
am alimentat pompa direct pe masina de la baterie si arunca benzina cand o cuplez cred ca mergr pre dos,ma refer la mufa de la baza rezervorului
  • PL500

  • Mesaje scrise: 1,158
  • Locatie: CURTEA DE ARGES
  • Masina: Agila z12xe 1.2i din 2001
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 19 Mai 2006

  • Garaj Mesaj Privat
A umblat cineva la instalatia electrica ?
  • tudvalentin

  • Mesaje scrise: 17
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Agila Z10XE din 2002
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 18 Aug 2009

  • Garaj Mesaj Privat
Nu
  • tudvalentin

  • Mesaje scrise: 17
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Agila Z10XE din 2002
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 18 Aug 2009

  • Garaj Mesaj Privat
este masina pe care am lucrat 2008-2016 cand s-a scos la licitatie si am cumparat-o pana acum nu am avut probleme dar ...apar
cred ca pompa difera la conexiuni cea noua itn05-P0010 cea veche Habar nu am scrie 131043-99, da am aactionat ventilul
  • PL500

  • Mesaje scrise: 1,158
  • Locatie: CURTEA DE ARGES
  • Masina: Agila z12xe 1.2i din 2001
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 19 Mai 2006

  • Garaj Mesaj Privat
Acum am citit mai atent primul post al dvs..
Habar nu am daca noua pompa are o alta polaritate sau daca nu a fost montate corect.
Totusi, daca garnitura s-a ciupit nu veti avea presiune.
Puteti incerca sa strapati releul apoi cu o surubelnita mica sau un dorn potrivit sa apasati
ventilul de la rampa injectoarelor (se afla sub capacelul semisferic din plastic,
capacelul se desurubeaza in prealabil) sa vedeti daca arunca benzina (asezati o carpa
in fata ventilului).
Daca vine benzina inseamna ca pierdeti presiune (garnitura !).
  • tudvalentin

  • Mesaje scrise: 17
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Agila Z10XE din 2002
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 18 Aug 2009

  • Garaj Mesaj Privat
Nu vine benzina pe la ventilul rampei de injectoare, de niciun fel, chiar daca tin actionat ventilul, dar, daca desfac teava, de conectare a rezervorului, pompa arunca puternic benzina. (Alimentata la baterie)
  • PL500

  • Mesaje scrise: 1,158
  • Locatie: CURTEA DE ARGES
  • Masina: Agila z12xe 1.2i din 2001
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 19 Mai 2006

  • Garaj Mesaj Privat
Alimentata la baterie vine benzina la ventil ?
  • tudvalentin

  • Mesaje scrise: 17
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Agila Z10XE din 2002
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 18 Aug 2009

  • Garaj Mesaj Privat
Nu am incercat
  • PL500

  • Mesaje scrise: 1,158
  • Locatie: CURTEA DE ARGES
  • Masina: Agila z12xe 1.2i din 2001
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 19 Mai 2006

  • Garaj Mesaj Privat
daca este alimentata invers aveti 2 solutii:
1 - demontat rezervorul si alimentata corect pompa;
2 - improvizatie : taiate si schimbate intre ele firele 3 (roz) si 4 (negru) de la
mufa rezervorului. Ar trebui sa mai existe 2 fire de la sonda litrometrica
(galben si maro) pe care le lasati in pace (trebuie retinuta modificarea
in situatia in care mai interveniti pe acolo in viitor).


Discutii similare

Intra si tu in ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Solutii la probleme tehnice
check Mai putine reclame
check Intalniri locale
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viata