Ai uitat parola?


  • IulianSb

  • Mesaje scrise: 33
  • Locatie: Sibiu
  • Masina: Insignia OPC din 2012
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 26 Jun 2012

  • Garaj Mesaj Privat
http://youtu.be/8ATgdxUz-iw
http://youtu.be/vba5TiWCmx0

la tester mi s-a spus ca presiune mare la turbo ce parere aveti de cum se aude ?
  • tase

  • Mesaje scrise: 2,219
  • Locatie: Ilfov
  • Masina: Vectra z19dt din 2006
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 29 Sep 2009

  • Garaj Mesaj Privat
Nu cred ca auzul rezolva ceva ...vrem un print screen la ce a vazut cel cu testerul sa ne putem pronunta....zgomotele nu ne ofera absolut nimic.....cel putin mie.
  • hyross

  • Mesaje scrise: 35
  • Locatie: Salaj
  • Masina: Vectra Z19Dt din 2005
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 17 Nov 2012

  • Garaj Mesaj Privat
asa m-ia facut si mie si dupa putin timp am schimbat turbo
  • IulianSb

  • Mesaje scrise: 33
  • Locatie: Sibiu
  • Masina: Insignia OPC din 2012
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 26 Jun 2012

  • Garaj Mesaj Privat
La mine nu a fost intercoolerul spart tragea aer fals dadea fum negru si se aprindea martorul
  • alexrosu0589

  • Mesaje scrise: 209
  • Locatie: Iasi
  • Masina: Vectra Z19DTH din 2007
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 22 Aug 2014

  • Garaj Mesaj Privat
Asa face si la mine si am pus teterul si totul e ok. Aveam infundat filtru de particule si mi-a crapat racordul flexibil si dupa ce am schimbat si racord si am facut o regenerare la filtru pe diagnoza nu se mai aude si trage mai bine.
  • Negreanu

  • Mesaje scrise: 1,220
  • Locatie: Olt
  • Masina: Vectra Z19DT din 2004
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 07 Mai 2010

  • Garaj Mesaj Privat
Am schimbat egr-ul cu unul nou si trage in suturi intre 1800 si 2200rpm parca intrerupe..Cu mufa scoasa masina merge normal..Care ar putea fi cauza?
  • jgyprime

  • Mesaje scrise: 10,043
  • Locatie: Galati
  • Masina: Vectra Z19DT din 2005
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 22 Dec 2010

  • Garaj Mesaj Privat
Cu mufa scoasa egr este inchis.
Problema poate fi de la o garnitura a egr-ului care nu etanseaza corect.
Pierde presiune pe undeva intre evacuare si egr.
  • icestorm

  • Mesaje scrise: 5
  • Locatie: Cluj
  • Masina:
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 12 Feb 2010

  • Garaj Mesaj Privat
Si eu am o Vectra C si pana la 2000 de ture tragea in suturi de se zgaltaia toata masina. Am fost la mecanic si mi-a curatat ceva contacte la injectoare (zicea ca se oxideaza in timp). Nu ma intrebati care ca nu ma pricep. De atunci merge perfect.
  • alexx1402

  • Mesaje scrise: 1,743
  • Locatie: Alta tara
  • Masina: Astra Z19DT din 2006
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 17 Aug 2010

  • Garaj Mesaj Privat
Mufa de la injectorul nr 3, aia face probleme la Z19DTL si Z19DTH
  • andreigeo

  • Mesaje scrise: 776
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Insignia a20dth din 2010
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 19 Nov 2009

  • Garaj Mesaj Privat
La facefilt nu mai e problema la mufa!
  • arnoldpupu

  • Mesaje scrise: 6
  • Locatie: Salaj
  • Masina: Astra Z19DTH din 2007
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 16 Nov 2013

  • Garaj Mesaj Privat
buna,am si eu o problema cu un vectra c din 2005,motor de 1.9 CDTI ..porneste destul de greu la rece(bujiile incandescente sunt bune) si pana la 2000 merge in sutuiri,dupa aia revine,pana la 4500 merge perfect,numi intre 900 si 2000 face figuri,si nici nu are putere..daca nu accelerez cand pornesc de pe loc moare motoru....OPCOM-ul nu imi da nimica..EGR am curatat,clapeta acceleretie am curatat,turbina lucra destul de bine...testul de injector am facut si sunt bune...daca aveti idei varog sa ma ajutati,nu raman dator...
  • sorin99

  • Mesaje scrise: 3
  • Locatie: Constanta
  • Masina: Vectra
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 15 Aug 2015

  • Garaj Mesaj Privat
Buna, poate cineva sa ma ajute? Mai ales cei care au avut probleme cu opel vectra c turbina. Am un opel vectra c 2.2 dti din 2002, recent am reparat turbina deoRece aveam un joc in acs ft tare si facea un zgomot urat plus ca nu se mai infigea, am reparato am garantie pe 1 an de zile, mi sa spus sa fac schimbu de ulei cu cele doua filtre de ulei si cel de aer, montat tot, hai sa ai fac proba. Bag viteza 1 calc accelaratia se duce 1500,2000,3000 si acolo sta fara sa se infiga, iau picioru de pe pedala accelerez iar si de data asta intra turbina dupa care treapta a 2 si tot asa, bun, ma opresc iar plec de pe loc la fel, accelerez brusc cu pedala la podea nimic, iau picioru , apas iar merge, dar sunt momente cand pos sa apas iar si tot sa nu mearga, si nu neaparat in viteza a 1 in toate, sa pus testeru pe ea a dat niste erori care si mecanici se uitau nelamuriti, a sters acele erori tot asa face, am curatat egr tot asa face, furtunase totu in regula, nimic spart sau isit, nustiu ce sa mai fac, a patit cineva asa? , debimetru a fost curat si acela cu un spray special, nustiu, masina cand ae infinge cand nu, nu conteaza in ce viteza e, daca stau pe loc sunt pe liber accelerez se duse turometru pana 3000 de rotati maxim, daca iau picioru si Pas iar atunci se duce pana 5000-6000 adica maximu, mecanici au spus ca nu au mai vazut asa ceva.... Zici ca masina asta vine de pe marte!
  • jgyprime

  • Mesaje scrise: 10,043
  • Locatie: Galati
  • Masina: Vectra Z19DT din 2005
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 22 Dec 2010

  • Garaj Mesaj Privat
Ce erori aveai?
  • sorin99

  • Mesaje scrise: 3
  • Locatie: Constanta
  • Masina: Vectra
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 15 Aug 2015

  • Garaj Mesaj Privat
Nu miau spus mecAnici, au sters repede
  • jgyprime

  • Mesaje scrise: 10,043
  • Locatie: Galati
  • Masina: Vectra Z19DT din 2005
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 22 Dec 2010

  • Garaj Mesaj Privat
Cauta pe atcineva sa-ti faca o diagnoza si posteaza erorile.
  • sorin99

  • Mesaje scrise: 3
  • Locatie: Constanta
  • Masina: Vectra
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 15 Aug 2015

  • Garaj Mesaj Privat
Problema e alta, ca am refacut diagnoza, si numai apare nici o eroare, dar masina tot sa face
  • alexrosu0589

  • Mesaje scrise: 209
  • Locatie: Iasi
  • Masina: Vectra Z19DTH din 2007
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 22 Aug 2014

  • Garaj Mesaj Privat
De 5 zile am achimbat turbina, filtre..revizia si ieri a inceput sa dea in nas si sa-mi taie alimentarea si la relanti se oprea fara sa dea vre-o eroare. Azi dusa la service pusa pe tester si nici o eroare. Cand mi-a schimbat turbina cei de la acelasi service mi-ai curatat totul pana la catalizator cu benzina...conducte, interculer si alte tevi. Maine ma apuc sa curat eu egr, clapeta acceleratie si toate mufele pe care le pot accesa si sper sa nu mai faca asa. In seara asta mi-a taiat de o data acceleratia cam 1 sec si la interval de 4-5 sec s-a repetat si dupa nimic. De pornit porneste bine, bateria am schimbat-o de 2 zile, trage..pic de fum nu scoate si nimeni nu-i da de cap. Poate este vre-un ghinionist ca mine care a avut problema si a putut-o rezolva:)
  • cosmin stiuca

  • Mesaje scrise: 48
  • Locatie: Bucuresti
  • Masina: Signum z19dt din 2006
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 25 Jul 2007

  • Garaj Mesaj Privat
Cred ca la tine este mai degrabă filtru de particule. Dacă e înfundat... Scoate-l!
  • alexrosu0589

  • Mesaje scrise: 209
  • Locatie: Iasi
  • Masina: Vectra Z19DTH din 2007
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 22 Aug 2014

  • Garaj Mesaj Privat
Am sa vad si asta
  • jgyprime

  • Mesaje scrise: 10,043
  • Locatie: Galati
  • Masina: Vectra Z19DT din 2005
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat in: 22 Dec 2010

  • Garaj Mesaj Privat
dar filtrul de particule daca ar fi infundat nu ar trebui sa dea eroare?

Intra si tu in ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Solutii la probleme tehnice
check Mai putine reclame
check Intalniri locale
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viata