gonzales a scris:Este o firma in Sfantu Gheorghe care sableaza jenti si le vopseste in camp electrostatic. Ies ca noi. Eu am facut la ei in august un set de 4 borbet-uri pe 16 si m-a costat 260 ron plus serviciile de la vulcanizare 60 ron (este o vulcanizare in aceeasi curte cu ei), pentru ca neavand roti de schimb m-am dus cu jentile pe masina si acolo am pus-o pe butuci si dupa masa au fost gata cu tot cu cauciucuri montate. A durat cam 6-7 ore toata treaba. Culorile cele mai comune - mai multe nuante de gri - argintiu, negru mat, negru lucios,alb au de obicei pe stoc. Pentru ceva culori/nuante mai deosebite dureaza o zi pana ajunge vopseaua (praful) la ei. Eu personal am fost foarte multumit de ei, de lucrarea facuta si de pret, de aceea ii recomand aici cu tot riscul de a se considera reclama. Lucreaza si prin curierat, puteti trimite jentile prin curier si vi le trimit inapoi vopsite, dar eu nu am avut incredere ca mi le aduce curierul inapoi nezgariate asa ca am preferat sa ma duc personal. Singurul inconvenient e ca sunt in Sf. Gheorghe, dar dupa o experienta total nereusita cu un atelier de vopsitorie, unde m-a si costat mult mai mult si au iesit ca naiba rotile, eu am considerat ca mi se merita un drum pana acolo. Nu dau numele firmei aici ca nu cred ca am voie, dar dati un search pe google si trebuie sa ii gasiti.
niste poze daca se poate