Bryan99 a scris:nik78 a scris
Salut!am cumparat recent un opel astra h2008 ,1.3d,de la opelautorom,si pot spune ca sunt f multumuit pana acum!are pe bord 53.000 km(nu stiu daca sunt reali) dar masina arata ff bine int -ext,butoane,tapiserie scaune,colturi bord,maneta,etc etc!sper sa aiba km reali si sa nu am probleme.intradevar masina a fost curatata si polishata,dar repet arata ff bine,aproape ireprosabil,franele ingheata,cosum 5.5-6l /100!navi color,comenzi volan,kar kit,alarma ,oglina int heliomata etc.mentionez ca am avut mai multe marci nemtesti si pot spune ca ma pricep.am optat pe modelul acesta datorita taxelor f mici,pieselor ieftine si consumului! salut si bafta si va tin la curent dupa ce ii fac soft(15-20 cp) si verific si km!
Salut , opelautorom asta e cumva prin militari , daca da iti spun sigur ca masina are cel putin 150 mii km , am vrut eu sa cumpar o Zafira de la ei si au uitat in torpedo cartea service din belgia si avea 180 mii pe carte la ultima revizie din carte luna martie si era iulie si la el pe bord avea 61 mii , asa ca ai grija , daca stai prin zona sect 6 da-mi un pm si iti pun eu tester sa vedem km reali , sper sa fie reali , dar daca sunt cei din militari , cu asta se ocupa aduc masini din belgia , au o firma unde le polishaza le curata si le baga la vanzare si la preturi bune , sper sa nu fie cazul tau bafta[/quote]
Salut! da,din militari mai exact vis a vis de apusului pe o straduta (estacadei) e opelautorom si de acolo am luat o dar iti spun ca masina arata ff bine si nu mi a trezit nici o suspiciune doar nr cam mic de km pe bord! Apropo: mi au trecut in factura km masinii 53.000! in rest sunt ff multumit de masina care este din 08.2008! sper sa nu aiba f multi km daca au fost resetati si daca ai un tester pot veni in militari pt ca locuiesc in apropiere! mersi si bafta tuturor!