[quote="Luciani67"]
SAW a scris:: este aprobata de rar dar nu pentru masini. Masinile care au folie cu stiker de la rar nu mai sunt valabile din 2003
...atunci pentru ce este valabila autorizarea RAR ?
din cate am inteles (aveam o gramada de draci...) folia de pe piata care este aprobata rar, este aprobata ca find ok calitativ, si il citez " sa ti-o pui pe geamul de la bucatarie" . Cand o aplici pe geamurile de la masina... e alta treaba:). Din cate am vazut cam asa este, ca rarul aproba nu numai produse auto ( nu mai stiu in ce supermarket am vzt produse casinice
nu mai tin minte exact ce )
Oricum e clar, nu ai voie cu geamuri negre decat daca sunt stock.
Stie cineva cat e amenda pentru talon? am inteles de la un prieten ca ar fi 350.000 in 48, daca nu-l prezinti. sincer prefer sa dau 350 decat sa stau sa dezlipesc folia, sa stau la candiano o ora.. sa mai dau 100.000 lei iar pe folie si sa stau pe frigul asta s-o pun iar. Problema e ca nu stiu sigur daca iti dau doar amenda cand n-ai talonul, si daca trebuie ridicat nu pot aplica si alte masuri de a te face sa te preziniti cu el.
Politistul zicea ca ma lasa doar cu talonul luat si nu-mi mai da si pt asta. Oare cat ar putea sa fie? ca, probabil ca daca nu prezinti talonu se cam irita si-ti tranteste o amenda MICA....