- vsc84
- OP
- 107 mesaje
- din 17 Mai 2014
- Insignia 2009
- Bucuresti
vsc84
- Mesaje scrise: 107
- Masina: Insignia 2009
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 17 Mai 2014
- Mesaj Privat
Salut
Vreau sa schimb carcasa la cheie,briceag,cu 3 butoane,pt ca am reusit performanta sa ii rup doua butoane din prima zi de achizite a masinii(sh)
Am mai schimbat cineva,se potrivec cu carcasele de pe net,se schimba usor? Am sunat pe la cei care au piese originale si reprezemtante opel si mi-au spus ca la insignia se comanda o cheie noua,ms.
Vreau sa schimb carcasa la cheie,briceag,cu 3 butoane,pt ca am reusit performanta sa ii rup doua butoane din prima zi de achizite a masinii(sh)
Am mai schimbat cineva,se potrivec cu carcasele de pe net,se schimba usor? Am sunat pe la cei care au piese originale si reprezemtante opel si mi-au spus ca la insignia se comanda o cheie noua,ms.
- gyzmo
- 3,751 mesaje
- din 01 Jun 2011
- Insignia 2009 A20DTJ
- Bucuresti
gyzmo
- Mesaje scrise: 3,751
- Masina: Insignia 2009 A20DTJ
- Cont inregistrat: 01 Jun 2011
- Mesaj Privat
Salut,
Incearca si aici:
http://www.4tuning.ro/magaz...ne-id-165398.html
Sper sa nu se considere reclama...
Incearca si aici:
http://www.4tuning.ro/magaz...ne-id-165398.html
Sper sa nu se considere reclama...
- vsc84
- OP
- 107 mesaje
- din 17 Mai 2014
- Insignia 2009
- Bucuresti
vsc84
- Mesaj Privat
- CristianTM
- 3,711 mesaje
- din 15 Mar 2006
- Vectra 2005 Z19DTH
- Timisoara
CristianTM
- Mesaje scrise: 3,711
- Masina: Vectra 2005 Z19DTH
- Cont inregistrat: 15 Mar 2006
- Mesaj Privat
- crybabyro
- 696 mesaje
- din 02 Jun 2010
- Insignia 2010 A2DT
- Sibiu
crybabyro
- Mesaje scrise: 696
- Masina: Insignia 2010 A2DT
- Cont inregistrat: 02 Jun 2010
- Mesaj Privat
vsc84 a scris:Salut
Ai reusit sa schimbi carcasa pe undeva?
Aceeasi poroblema o am si eu, mi s-a rupt un buton.
Ai reusit sa desfaci cheia originala?
- vsc84
- OP
- 107 mesaje
- din 17 Mai 2014
- Insignia 2009
- Bucuresti
vsc84
- Mesaj Privat
- crybabyro
- 696 mesaje
- din 02 Jun 2010
- Insignia 2010 A2DT
- Sibiu
crybabyro
- Mesaj Privat
vsc84 a scris:Salut
Salut.
Am luat o cheie in 2 butoane de la ei(moltor vip 60 ron).
Partea dificila e sa scoti electronica din cea veche(dupa ce dai jos capacul bateriei, trebuie sa o "rupe" efectiv in doua; eu am fortat pe la briceag si pana la urma a mers). O sa pun si niste poze.
Carcasele sunt aproximativ identice; dupa schimbare a mers teleconmanda fara probleme. Chestia suparatoare e ca lama de pe veche cheie trebuie mutata cea noua(doar lama) si pentru asta trebuie scos un stift.(a scos cineva acel stift? cum se face? cred ca o sa merg la un atelier de confectionat chei sa o faca acolo).
In rest, cheia noua se va lipi probabil cu un lipici sa stea fixa. Despre cheia veche...e cam de cacao conceptul, ca sa scoti electronica trebuie sa o rupi efectiv; speram ca sub sigla Opel de pe spatele cheii sa gasesc un surub si desfacerea sa fie facila. Ca multe altele o gandire si o conceptie incurcate rau de tot. Dar asta e...
Despre calitatea noii chei...eu zic ca va tine cel putin cat asta..in cazul meu 3,5 ani(calitatea la cheia originala lasa mult de dorit; din nefericire, garantia extinsa nu acopere si telecomanda de deschidere a masinii; asta e precizat explicit in contract)
- vsc84
- OP
- 107 mesaje
- din 17 Mai 2014
- Insignia 2009
- Bucuresti
vsc84
- Mesaj Privat
Salut,
Am luat si eu carcasa de la motorvip(60 lei),am mers la un magazin specializat pt a o schimba si am constatat ca cel de acolo era mai nepriceput decat mine, spunandu- mi ca nu a mai desfacut cheie ca a mea ,si am hotarat sa o stric eu decat sa o faca altul.
Intr-adevar s-a desfacut foarte greu cheia originala,aproape s-a rupt,am scos electonica,inclusiv tablita pt contactul cu bateria,pt ca noua carcasa nu are , si le- am pus in carcasa noua. Lama de la cheia veche am reusit sa o scot pt ca stiftul era plin, dar la cea noua are o tablita pe care nu am reusit sa o scot decat la magazinul de chei( la colegul celui nepriceput) ,mi-a si curatat lama de praf.
Un minus al noi carcase este ca nu se capseaza deloc, singura solutie este sa o lipesti in 2-3 puncte cu atentie.
Recomand cu incredere schimbarea, cheia arata ca noua!
Am luat si eu carcasa de la motorvip(60 lei),am mers la un magazin specializat pt a o schimba si am constatat ca cel de acolo era mai nepriceput decat mine, spunandu- mi ca nu a mai desfacut cheie ca a mea ,si am hotarat sa o stric eu decat sa o faca altul.
Intr-adevar s-a desfacut foarte greu cheia originala,aproape s-a rupt,am scos electonica,inclusiv tablita pt contactul cu bateria,pt ca noua carcasa nu are , si le- am pus in carcasa noua. Lama de la cheia veche am reusit sa o scot pt ca stiftul era plin, dar la cea noua are o tablita pe care nu am reusit sa o scot decat la magazinul de chei( la colegul celui nepriceput) ,mi-a si curatat lama de praf.
Un minus al noi carcase este ca nu se capseaza deloc, singura solutie este sa o lipesti in 2-3 puncte cu atentie.
Recomand cu incredere schimbarea, cheia arata ca noua!
- CristianTM
- 3,711 mesaje
- din 15 Mar 2006
- Vectra 2005 Z19DTH
- Timisoara
CristianTM
- Mesaje scrise: 3,711
- Masina: Vectra 2005 Z19DTH
- Cont inregistrat: 15 Mar 2006
- Mesaj Privat
- vsc84
- OP
- 107 mesaje
- din 17 Mai 2014
- Insignia 2009
- Bucuresti
vsc84
- Mesaj Privat
orlando
- Mesaje scrise: 15
- Masina: Vectra 2000
- Cont inregistrat: 31 Mai 2010
- Mesaj Privat
- vsc84
- OP
- 107 mesaje
- din 17 Mai 2014
- Insignia 2009
- Bucuresti
vsc84
- Mesaj Privat
- crybabyro
- 696 mesaje
- din 02 Jun 2010
- Insignia 2010 A2DT
- Sibiu
crybabyro
- Mesaj Privat
- costi_bmv
- **
- 118 mesaje
- din 08 Feb 2013
- Insignia 2010
- Bucuresti
costi_bmv
- Mesaje scrise: 118
- Masina: Insignia 2010
- Cont inregistrat: 08 Feb 2013
- Mesaj Privat
salut,
de cateva zile am avut aceeasi neplacere sa cumpar si eu o carcasa tot de pe net ))...si surpriza este ca nu se capseaza corect ca cea de fabrica si poti sa strici piesele din ea...( am fost cel mai tare...am desfacut-o din prima fara problme....doar ca nu pot sa o mai pliez ((....) problema este ca trebuie sa te duci undeva unde se fac chei pt masini ca sa o poata inchide cum trebuie...are acel arc de kt care trebuie rasucit in asa fel incat cand apesi pe buton sa iasa lamela si invers..aici am eu problema:((...daca stiam in ce ma bag mai bine puneam niste guma in locul butoanelor rupte )))))
de cateva zile am avut aceeasi neplacere sa cumpar si eu o carcasa tot de pe net ))...si surpriza este ca nu se capseaza corect ca cea de fabrica si poti sa strici piesele din ea...( am fost cel mai tare...am desfacut-o din prima fara problme....doar ca nu pot sa o mai pliez ((....) problema este ca trebuie sa te duci undeva unde se fac chei pt masini ca sa o poata inchide cum trebuie...are acel arc de kt care trebuie rasucit in asa fel incat cand apesi pe buton sa iasa lamela si invers..aici am eu problema:((...daca stiam in ce ma bag mai bine puneam niste guma in locul butoanelor rupte )))))
- crybabyro
- 696 mesaje
- din 02 Jun 2010
- Insignia 2010 A2DT
- Sibiu
crybabyro
- Mesaj Privat
- paul_fly
- **
- 233 mesaje
- din 15 Sep 2012
- Insignia 2009 A20DTH
- Alba
paul_fly
- Mesaje scrise: 233
- Masina: Insignia 2009 A20DTH
- Cont inregistrat: 15 Sep 2012
- Mesaj Privat
- lbanias
- 692 mesaje
- din 07 Nov 2008
- Insignia 2009 A20NHT
- Timis
lbanias
- Mesaje scrise: 692
- Masina: Insignia 2009 A20NHT
- Cont inregistrat: 07 Nov 2008
- Mesaj Privat
Atita bataie de cap si 100 euro, cind cu 30 lei gãsești husa silicon? Mai trebuie si ceva banda izolatoare ca sa tii în loc butonul rupt si... aia e! Sa nu-mi ziceti ca mai sinteti la faza in care tre sa puneti pe masa cheile si telefonul si va jenati ca nu-i tip top! Nu mai bine bei beri de aia 100 euro? Ca sa nu mai zic ca la cit a costat masina schimbul ar fi putut sa fie gratis inclus.
BSB
- Mesaje scrise: 16
- Masina: Astra 2010 Z17DTR
- Cont inregistrat: 26 Feb 2016
- Mesaj Privat
rocoder
- Mesaje scrise: 72
- Masina: Insignia 2009 A20NHT
- Cont inregistrat: 14 Jan 2016
- Mesaj Privat