Verginieo
- Mesaje scrise: 1
- Masina: Vectra 1992 C20NE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 13 Dec 2015
- Mesaj Privat
Aries- Suspendat
- 890 mesaje
- din 14 Mar 2015
- Astra 2002 y17dt
- Bihor
Aries- Mesaje scrise: 890
- Masina: Astra 2002 y17dt
- Cont inregistrat: 14 Mar 2015
- Mesaj Privat
- bgdrom
- **
- 228 mesaje
- din 20 Apr 2012
- Vectra 1991 c 16nz
- Constanta
bgdrom
- Mesaje scrise: 228
- Masina: Vectra 1991 c 16nz
- Cont inregistrat: 20 Apr 2012
- Mesaj Privat
Salut!
ai ceva de munca si daca nu ai cat de cat cunostinte mai bine mergi la service!
cateva sfaturi -caseta o poti scoate ori pe langa roata ori pe sus eu am scos o de pe pozitie pe sus dupa ce am desfacut surubul de la axul volan, am demontat servo frana pe care am tras o in fata spre botul masinii, suruburile de la bieletele de directie, cele doua conducte de ulei tur si retur de pe caseta plus eliberarea bridelor de fixare a casetei stanga dreapta au suruburi de 8, dupa ce ai desfacut toate astea incepe distractia mai mare ca trebuie sa basculezi caseta cu partea din stanga in sus pt a o scoate de pe pozitie dupa ce in prealabil si scos o de pe axul volan.
succes!
ai ceva de munca si daca nu ai cat de cat cunostinte mai bine mergi la service!
cateva sfaturi -caseta o poti scoate ori pe langa roata ori pe sus eu am scos o de pe pozitie pe sus dupa ce am desfacut surubul de la axul volan, am demontat servo frana pe care am tras o in fata spre botul masinii, suruburile de la bieletele de directie, cele doua conducte de ulei tur si retur de pe caseta plus eliberarea bridelor de fixare a casetei stanga dreapta au suruburi de 8, dupa ce ai desfacut toate astea incepe distractia mai mare ca trebuie sa basculezi caseta cu partea din stanga in sus pt a o scoate de pe pozitie dupa ce in prealabil si scos o de pe axul volan.
succes!
Claudiu33
- Mesaje scrise: 10
- Masina: Vectra 1995 x20xev
- Cont inregistrat: 11 Feb 2014
- Mesaj Privat