- Adrian_boy
- OP
- 15 mesaje
- din 19 Mar 2016
- Astra 2001 Z16XE
- Bucuresti
Adrian_boy
- Mesaje scrise: 15
- Masina: Astra 2001 Z16XE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 19 Mar 2016
- Mesaj Privat
Am nevoie mare de ajutor!
In incercarea de a scoate planetarele din cutie, la una din ele am tras cam tare astfel ca au iesit bilele - bine - e suficient sa iasa doar una, ca se strica tot angrenajul. (modelul scurt a iesit relativ usor, dar cel lung foarte greu - in cele din urma cu dalta in buza ei sub cutie ca sa iasa).
Intrebarea mea este - Pot sa mai bag aceste bile la loc?
La cea dinspre cutie am gasit "N" tutoriale - dar metoda la acest capat de planetara cred ca nu functioneaza - practic cusca nu vrea sa ajunga intr-un unghi la care sa permita scoaterea primei bile si tot asa.
A mai patit cineva asa ceva?
Multumesc anticipat!
In incercarea de a scoate planetarele din cutie, la una din ele am tras cam tare astfel ca au iesit bilele - bine - e suficient sa iasa doar una, ca se strica tot angrenajul. (modelul scurt a iesit relativ usor, dar cel lung foarte greu - in cele din urma cu dalta in buza ei sub cutie ca sa iasa).
Intrebarea mea este - Pot sa mai bag aceste bile la loc?
La cea dinspre cutie am gasit "N" tutoriale - dar metoda la acest capat de planetara cred ca nu functioneaza - practic cusca nu vrea sa ajunga intr-un unghi la care sa permita scoaterea primei bile si tot asa.
A mai patit cineva asa ceva?
Multumesc anticipat!
- mikyboy
- 5,735 mesaje
- din 08 Dec 2006
- Insignia 2014 A20TDH
- Sibiu
mikyboy
- Mesaje scrise: 5,735
- Masina: Insignia 2014 A20TDH
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 08 Dec 2006