- PLucianVasile
- OP
- 1 mesaje
- din 09 Feb 2017
PLucianVasile
- Mesaje scrise: 1
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 09 Feb 2017
- Mesaj Privat
Simptome: Buna seara! Am cumpãrat un cârlig second hand original și vreau sa îl montez. Întrebarea mea este dacã acesta mașina are cumva cablu original care vine la cârlig pt ca pe cârlig am toate cablurile trase și prinse pe el și o musa prinsã la fel de cârlig ?
Cod(uri) eroare:
----
Model: Opel Insignia sport tourier
An fabricatie: 2011
Cod motor:
Cod(uri) eroare:
----
Model: Opel Insignia sport tourier
An fabricatie: 2011
Cod motor:
- mikyboy
- 5,735 mesaje
- din 08 Dec 2006
- Insignia 2014 A20TDH
- Sibiu
mikyboy
- Mesaje scrise: 5,735
- Masina: Insignia 2014 A20TDH
- Cont inregistrat: 08 Dec 2006
- Mesaj Privat
s-ar putea sa iti mai trebuiasca un modul care leaga cablul de masina sau sa trebuiasca activat in vreun modul al masinii activata optiunea de carlig. cauta la Bosal pe site (sau vezi ce marca este carligul cumparat) ca au de obicei PDF-uri cu pasii de montare si unde trebuie gaurit respectiv montate firele. s-ar putea sa ai in portbagaj ceva mufe de conectare al lui. la mine la Astra G asa a fost dar vorbim de o generatie cu mult mai veche de masina la care nu conta cativa m de cablu si o mufa fata de generatiile actuale cand nu se mai pune nimic in plus...
pune eventual si poze mai detaliate cu mufele ce le ai pe carlig si poate cineva te poate ajuta cu mai multe sfaturi
pune eventual si poze mai detaliate cu mufele ce le ai pe carlig si poate cineva te poate ajuta cu mai multe sfaturi
ad29yy
- Mesaje scrise: 68
- Masina: Insignia 2010 A20DTH
- Cont inregistrat: 22 Dec 2017
- Mesaj Privat
- mikyboy
- 5,735 mesaje
- din 08 Dec 2006
- Insignia 2014 A20TDH
- Sibiu
mikyboy