- marius radu
- OP
- 429 mesaje
- din 07 Sep 2004
marius radu
- Mesaje scrise: 429
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 07 Sep 2004
- Mesaj Privat
Astazi, 30 Iulie 2005, am avut bucuria de a-l insoti pe ultimul drum al burlaciei pe distinsul nostru coleg, bun tovaras si nespus de iubit preten:
MAIANDREI.
Dansu' a tinut neaparat sa vina intr-un costum super elegant (desi cam suferea din pricina emotiilor si caldurii ce cu mare presiune se revarsau peste buclele parului sau auriu...), ahem...da, deci cu costumu' si aaaa nu singur, dom'le. Nuuuuuuuu.
A mai fost si....Dansa, Unica Aleasa a Inimii Lui, alunecand serpuitor ca o zeitate de o frumusete ce cuvintele nu ar putea nicicand sa aduca realitaea printre bietii muritori ce suspinau in tacere, in umbra pasilor ei diafani si sublimi...
Mdea.... daca mai continui, poate ma da in judecata ca m-am bagat in viata lui privata...
Bre nene, ne dai voie sa mai zicem ceva, un comentariu (serios, nu la misto), o poza, un film, sau... ma rog, poate luam niste suturi in ....
Rog pe rand fiecare, nu gramada, sa apuce omu' sa ia toate datele si, mai ales, sa cheme martorii!! [/b]
MAIANDREI.
Dansu' a tinut neaparat sa vina intr-un costum super elegant (desi cam suferea din pricina emotiilor si caldurii ce cu mare presiune se revarsau peste buclele parului sau auriu...), ahem...da, deci cu costumu' si aaaa nu singur, dom'le. Nuuuuuuuu.
A mai fost si....Dansa, Unica Aleasa a Inimii Lui, alunecand serpuitor ca o zeitate de o frumusete ce cuvintele nu ar putea nicicand sa aduca realitaea printre bietii muritori ce suspinau in tacere, in umbra pasilor ei diafani si sublimi...
Mdea.... daca mai continui, poate ma da in judecata ca m-am bagat in viata lui privata...
Bre nene, ne dai voie sa mai zicem ceva, un comentariu (serios, nu la misto), o poza, un film, sau... ma rog, poate luam niste suturi in ....
Rog pe rand fiecare, nu gramada, sa apuce omu' sa ia toate datele si, mai ales, sa cheme martorii!! [/b]
florinike- Suspendat
- 1,582 mesaje
- din 22 Feb 2005
- Astra 2001 Z20LET
- Bucuresti
florinike- Mesaje scrise: 1,582
- Masina: Astra 2001 Z20LET
- Cont inregistrat: 22 Feb 2005
- Mesaj Privat
kata- Suspendat
- 586 mesaje
- din 06 Jul 2004
kata- Mesaje scrise: 586
- Cont inregistrat: 06 Jul 2004
- Mesaj Privat
Da da da .. ce povesti au inceput sa tzese colegii tai de suferintza si de bere .... Sorry ca n-am fost si eu macar la civila, desi era doi pasi de casa mea dar m-au incaltzat ashtia la serviciu .... si cand scriu acest post, a doua zi ... tot acolo sunt ...
Anyway .. Casa de piatra Maiandrei tata, La multi Ani, sa avetzi copii frumoshi (ca voi), numai sanatate si sa devenitzi o familie cat mai unita.
Pentru ceilaltzi colegi de breasla, de pe forum ... vrem pooooooooozeeeeeeeeeee !!!!!
Viva la Vita ! (n-o luatzi mot-a-mot... va vine si voua randu')
Anyway .. Casa de piatra Maiandrei tata, La multi Ani, sa avetzi copii frumoshi (ca voi), numai sanatate si sa devenitzi o familie cat mai unita.
Pentru ceilaltzi colegi de breasla, de pe forum ... vrem pooooooooozeeeeeeeeeee !!!!!
Viva la Vita ! (n-o luatzi mot-a-mot... va vine si voua randu')
- roBERT
- 1,724 mesaje
- din 08 Mai 2004
- Astra 2002 Z20LET
- Bucuresti
roBERT
- Mesaje scrise: 1,724
- Masina: Astra 2002 Z20LET
- Cont inregistrat: 08 Mai 2004
- Mesaj Privat
Casa de piatra!!!
Cu permisiunea tuturor, voi posta cateva instantanee de la evenimentul unde au participat si opelistii: Jaks, marius_radu, florinike, vectradti, 8imistiq, remus, zafirul and myself
marius radu, multam pentru buchetul de flori si pentru deja clasicul film al intamplarilor...
]
Modificat deoarece aparitia unei poze aici, pe buna dreptate a fost considerata nepotrivita, sorry nu a fost cu intentie... mai ales ca am scris undeva "cu permisiunea tuturor"
Ultima modificare făcută de roBERT la Joi 04 Aug, 2005 8:47 am
Cu permisiunea tuturor, voi posta cateva instantanee de la evenimentul unde au participat si opelistii: Jaks, marius_radu, florinike, vectradti, 8imistiq, remus, zafirul and myself
marius radu, multam pentru buchetul de flori si pentru deja clasicul film al intamplarilor...
]
Modificat deoarece aparitia unei poze aici, pe buna dreptate a fost considerata nepotrivita, sorry nu a fost cu intentie... mai ales ca am scris undeva "cu permisiunea tuturor"
Ultima modificare făcută de roBERT la Joi 04 Aug, 2005 8:47 am
- MadDawg
- **
- 101 mesaje
- din 08 Feb 2005
- Corsa 2001
- Brasov
MadDawg
- Mesaje scrise: 101
- Masina: Corsa 2001
- Cont inregistrat: 08 Feb 2005
- Mesaj Privat
- VectraDTI
- 685 mesaje
- din 10 Dec 2004
- Bucuresti
VectraDTI
- Mesaje scrise: 685
- Masina:
- Cont inregistrat: 10 Dec 2004
- Mesaj Privat
Casa de piatra si sa fie intr-un ceas bun !
Sa imi traduca si mie cineva discursul lui marius radu, ca m-a bagat in ceata total...care era faza cu buclele aurii???
A fost frumos, a fost cald, chiar foarte cald, mirele cred ca a slabit vreo 3 kg cu camasa+vesta+sacou pe el, mesenii (adika noi) s-au racorit cu bere (fara alcool) si suc la o terasa, ca deobicei, dupa eveniment.
Si uite asa, s-a mai dus unul......
Sa imi traduca si mie cineva discursul lui marius radu, ca m-a bagat in ceata total...care era faza cu buclele aurii???
A fost frumos, a fost cald, chiar foarte cald, mirele cred ca a slabit vreo 3 kg cu camasa+vesta+sacou pe el, mesenii (adika noi) s-au racorit cu bere (fara alcool) si suc la o terasa, ca deobicei, dupa eveniment.
Si uite asa, s-a mai dus unul......
kata- Suspendat
- 586 mesaje
- din 06 Jul 2004
- Mesaj Privat
dragoshel
- Mesaje scrise: 75
- Cont inregistrat: 06 Jun 2005
- Mesaj Privat
- King of the road
- **
- 489 mesaje
- din 15 Apr 2004
- Mures
King of the road
- Mesaje scrise: 489
- Masina:
- Cont inregistrat: 15 Apr 2004
- Mesaj Privat
- overtaxer
- **
- 260 mesaje
- din 02 Jun 2005
- Astra 2001 Z16XE
- Mures
overtaxer
- Mesaje scrise: 260
- Masina: Astra 2001 Z16XE
- Cont inregistrat: 02 Jun 2005
- Mesaj Privat
- maiandrei
- 4,710 mesaje
- din 20 Dec 2004
- Insignia 2018 B20DTH
- Bucuresti
maiandrei
- Mesaje scrise: 4,710
- Masina: Insignia 2018 B20DTH
- Cont inregistrat: 20 Dec 2004
- Mesaj Privat
Dragii nostri, va multumim din suflet ca ati fost alaturi de noi. Ati fost geniali! Toata lumea v-a admirat, deja sunt invidiat pentru clubul meu...
Un detinator de Ford vrea sa-si cumpere Opel, frate-miu e deja convins ca urmatoarea lui masina va fi Vectra, si asta numai mulþumitã vouã!
Iar buchetul de flori este cel mai frumos, zice Oana. Eu nu o contrazic, ca sa nu o supar
Florinike, ideea cu confetti www.clubopel.com a fost bestiala, am pastrat unul amintire
Robert, serenada ta ne-a mers direct la inima
Dupa cum observati, eu nu mai vorbesc la singular despre persoana noastra.
Azi voi pleca putin din Bucuresti, ne revedem la un suc non-alcoolic si un pic de tort pe miercuri-joi!
Va pupa maitata
Un detinator de Ford vrea sa-si cumpere Opel, frate-miu e deja convins ca urmatoarea lui masina va fi Vectra, si asta numai mulþumitã vouã!
Iar buchetul de flori este cel mai frumos, zice Oana. Eu nu o contrazic, ca sa nu o supar
Florinike, ideea cu confetti www.clubopel.com a fost bestiala, am pastrat unul amintire
Robert, serenada ta ne-a mers direct la inima
Dupa cum observati, eu nu mai vorbesc la singular despre persoana noastra.
Azi voi pleca putin din Bucuresti, ne revedem la un suc non-alcoolic si un pic de tort pe miercuri-joi!
Va pupa maitata
- chiciuc
- 1,372 mesaje
- din 29 Apr 2004
- Vectra 1997 X20DTL
- Craiova
chiciuc
- Mesaje scrise: 1,372
- Masina: Vectra 1997 X20DTL
- Cont inregistrat: 29 Apr 2004
- Mesaj Privat
- pratmin
- **
- 401 mesaje
- din 21 Sep 2004
- Agila 2002 Z12XE
- Comanesti
pratmin
- Mesaje scrise: 401
- Masina: Agila 2002 Z12XE
- Cont inregistrat: 21 Sep 2004
- Mesaj Privat
- Jacks
- **
- 175 mesaje
- din 21 Mai 2005
- Oradea
Jacks
- Mesaje scrise: 175
- Masina:
- Cont inregistrat: 21 Mai 2005
- Mesaj Privat
florinike- Suspendat
- 1,582 mesaje
- din 22 Feb 2005
- Astra 2001 Z20LET
- Bucuresti
- Mesaj Privat
kata- Suspendat
- 586 mesaje
- din 06 Jul 2004
- Mesaj Privat
florinike- Suspendat
- 1,582 mesaje
- din 22 Feb 2005
- Astra 2001 Z20LET
- Bucuresti
- Mesaj Privat
- roBERT
- 1,724 mesaje
- din 08 Mai 2004
- Astra 2002 Z20LET
- Bucuresti
roBERT
- Mesaje scrise: 1,724
- Masina: Astra 2002 Z20LET
- Cont inregistrat: 08 Mai 2004
- Mesaj Privat
- URAGAN
- 2,811 mesaje
- din 31 Jul 2006
- Vectra 2001 Y20DTH
- Iasi
URAGAN
- Mesaje scrise: 2,811
- Masina: Vectra 2001 Y20DTH
- Cont inregistrat: 31 Jul 2006
- Mesaj Privat
Au trecut 4 ani de la deschiderea acestui topic,ce l-am gasit din intamplare rascolind forumul. E trecut de miezul noptii si dati-mi voie sa fiu in asentimentul celor ce au discutat marele eveniment de atunci si sa urez astazi: LA MULTI ANI FERICITI alaturi de sotie,colegului nostru maiandrei si tot ce va doriti voi sa se implineasca. Sper sa nu te deranjeze Marius ca ti-am rascolit amintirile. Sanatate maxima!
- kapp
- **
- 360 mesaje
- din 17 Apr 2006
- Astra 2000 y20dth
kapp
- Mesaje scrise: 360
- Cont inregistrat: 17 Apr 2006
- Mesaj Privat