- razvan
- OP
- 108 mesaje
- din 04 Jan 2005
- Corsa 2008 Z13DTH
- Bucuresti
razvan
- Mesaje scrise: 108
- Masina: Corsa 2008 Z13DTH
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 04 Jan 2005
- Mesaj Privat
Abia am luat-o de 2 saptamini si un taran mi-a zgiriat-o in parcare. Zgirietura e pe portiera sub bandoul ala orizontal, nu a fosta facuta intentionat, cind o fi iesti sau o fi intrat in parcare sau de vreun idiot cu bicicleta printre masini.
Am gasit pe ea o zgirietura de vreo 5 cm lungime, in 2 locuri santul ajunge pina la tabla cred.
As vrea sa stiu ce variante de vopsire as avea, una o stiu: ma duc la dealer-ul de unde am luat-o (Dibas).
Ar merge la alti vopsitori? Sint care fac treaba de calitate la preturi rezonabile? Sint obligat sa o vopsesc la un service autorizat?
Sa mai astept sa se mai stringa si alte zgirieturi? Sa o fac pe CASCO?
E neagra metalizat (Black Saphire)
Am gasit pe ea o zgirietura de vreo 5 cm lungime, in 2 locuri santul ajunge pina la tabla cred.
As vrea sa stiu ce variante de vopsire as avea, una o stiu: ma duc la dealer-ul de unde am luat-o (Dibas).
Ar merge la alti vopsitori? Sint care fac treaba de calitate la preturi rezonabile? Sint obligat sa o vopsesc la un service autorizat?
Sa mai astept sa se mai stringa si alte zgirieturi? Sa o fac pe CASCO?
E neagra metalizat (Black Saphire)
kata- Suspendat
- 586 mesaje
- din 06 Jul 2004
kata- Mesaje scrise: 586
- Cont inregistrat: 06 Jul 2004
- Mesaj Privat
Daca ai CASCO, incearca s-o faci pe CASCO. Te duci la politie, o declari lovita in parcare (asha ai gasit-o tu), apoi la firma de asigurari sa-tzi faca devizul, si apoi la service sa tzi-o vopseasca.
MARE GRIJA !!! Sa nu cumva sa patzeshti ca remusnrs, si sa-tzi "stropeasca" zonele fara probleme ale masinii (operatiune cunoscuta si sub numele de gazare).
MARE GRIJA !!! Sa nu cumva sa patzeshti ca remusnrs, si sa-tzi "stropeasca" zonele fara probleme ale masinii (operatiune cunoscuta si sub numele de gazare).
- razvan
- OP
- 108 mesaje
- din 04 Jan 2005
- Corsa 2008 Z13DTH
- Bucuresti
razvan
- Mesaj Privat
Am vorbit la service-ul dealerului si a zis ca costa in jur de 130Eu vopsirea intregii portiere (nu fac retusari) deci o fac pe CASCO clar. Trebuie sa ma duc la ei sa ma programeze, iar rindul o sa-mi vina peste vreo 2 saptamini.
Alta varianta ar fi sa ii fac la o vopsitorie un retus, adica sa o vopseasca decit in locul zgiriat. Cind o sa se mai stringa si alte zgirieturi retusate pe portiera asta 'ultima' o sa o fac pe casco ca sa-mi vopseasca toata portiera..
Voi ce ziceti?
Alta varianta ar fi sa ii fac la o vopsitorie un retus, adica sa o vopseasca decit in locul zgiriat. Cind o sa se mai stringa si alte zgirieturi retusate pe portiera asta 'ultima' o sa o fac pe casco ca sa-mi vopseasca toata portiera..
Voi ce ziceti?
- razvan
- OP
- 108 mesaje
- din 04 Jan 2005
- Corsa 2008 Z13DTH
- Bucuresti
razvan
- Mesaj Privat
- Gaby
- **
- 204 mesaje
- din 20 Jan 2005
- Astra 1999 X16XEL
- Bucuresti
Gaby
- Mesaje scrise: 204
- Masina: Astra 1999 X16XEL
- Cont inregistrat: 20 Jan 2005
- Mesaj Privat
- razvan
- OP
- 108 mesaje
- din 04 Jan 2005
- Corsa 2008 Z13DTH
- Bucuresti
razvan
- Mesaj Privat
- roBERT
- 1,724 mesaje
- din 08 Mai 2004
- Astra 2002 Z20LET
- Bucuresti
roBERT
- Mesaje scrise: 1,724
- Masina: Astra 2002 Z20LET
- Cont inregistrat: 08 Mai 2004
- Mesaj Privat
- razvan
- OP
- 108 mesaje
- din 04 Jan 2005
- Corsa 2008 Z13DTH
- Bucuresti
razvan
- Mesaj Privat
AM vorbit cu brokerul si mi-a zis ca la ei pentru daune de 75% din polita urmatorul an cresc polita cu 5%... nu e prea mult...
Ma gindesc la urmatorea varianta:
cum circula astia pe la noi cu daciile astea s-ar putea (doamne fereste) sa nu fie ultimul incident legat de portiera in cauza; astia la service oricum imi vopsesc toata portiera fie si pentru o mica zgirietura.
asa ca ma gideam sa o las deocamdata asa (doar sa fac constarea la politie) ca oricum la urmatorul incident (legat tot de portiera asta) peste nu stiu cit timp, pentru o alta zgirietura pot sa-mi vopsesc toata portiera pe CASCO. Sint curios ce ar zice un inspector de la CASCO de varianta asta, o sa vorbesc cu unul luni.
Nu de alta da pentru fiecare zgirietura care apare (nu vreau sa mai apara dar tarani prosti care nu stiu sa parcheze sau invidiosi cu cuiul sint inca pe strazi) ar trebui sa fug la service, drum de facut, timp de stat cu masina blocata acolo...
A facut cineva asa ceva?
mersi
Ma gindesc la urmatorea varianta:
cum circula astia pe la noi cu daciile astea s-ar putea (doamne fereste) sa nu fie ultimul incident legat de portiera in cauza; astia la service oricum imi vopsesc toata portiera fie si pentru o mica zgirietura.
asa ca ma gideam sa o las deocamdata asa (doar sa fac constarea la politie) ca oricum la urmatorul incident (legat tot de portiera asta) peste nu stiu cit timp, pentru o alta zgirietura pot sa-mi vopsesc toata portiera pe CASCO. Sint curios ce ar zice un inspector de la CASCO de varianta asta, o sa vorbesc cu unul luni.
Nu de alta da pentru fiecare zgirietura care apare (nu vreau sa mai apara dar tarani prosti care nu stiu sa parcheze sau invidiosi cu cuiul sint inca pe strazi) ar trebui sa fug la service, drum de facut, timp de stat cu masina blocata acolo...
A facut cineva asa ceva?
mersi
- virgil
- **
- 273 mesaje
- din 12 Mar 2005
- Astra 2002 Y17DT
- Bucuresti
virgil
- Mesaje scrise: 273
- Masina: Astra 2002 Y17DT
- Cont inregistrat: 12 Mar 2005
- Mesaj Privat
- razvan
- OP
- 108 mesaje
- din 04 Jan 2005
- Corsa 2008 Z13DTH
- Bucuresti
razvan
- Mesaj Privat
- Mikki
- 1,418 mesaje
- din 06 Sep 2004
- Astra 2002 1.6
- Bucuresti
Mikki
- Mesaje scrise: 1,418
- Masina: Astra 2002 1.6
- Cont inregistrat: 06 Sep 2004
- Mesaj Privat
- razvan
- OP
- 108 mesaje
- din 04 Jan 2005
- Corsa 2008 Z13DTH
- Bucuresti
razvan
- Mesaj Privat
CoMbo`Man- Mesaje scrise: 31
- Masina: Omega 1995 x20se
- Cont inregistrat: 10 Jul 2005
- Mesaj Privat
- razvan
- OP
- 108 mesaje
- din 04 Jan 2005
- Corsa 2008 Z13DTH
- Bucuresti
razvan
- Mesaj Privat
Gavriil
- Mesaje scrise: 71
- Masina:
- Cont inregistrat: 16 Jan 2005
- Mesaj Privat
- razvan
- OP
- 108 mesaje
- din 04 Jan 2005
- Corsa 2008 Z13DTH
- Bucuresti
razvan
- Mesaj Privat
- razvan
- OP
- 108 mesaje
- din 04 Jan 2005
- Corsa 2008 Z13DTH
- Bucuresti
razvan
- Mesaj Privat
)
Pina la urma:
Cind m-am dus sa duc masina in service pentru vopsit, am vorbit cu seful de acolo si la intrebarea mea a fost si el de parere ca nu prea merita zgirietura aia atita tambalau.
Asa ca am renuntat la vopsirea intregii portiere pe casco, si el chemat un vopsitor care a dat cu niste vopsea neagra pe zgirietura si asta a fost tot.
Pina la urma:
Cind m-am dus sa duc masina in service pentru vopsit, am vorbit cu seful de acolo si la intrebarea mea a fost si el de parere ca nu prea merita zgirietura aia atita tambalau.
Asa ca am renuntat la vopsirea intregii portiere pe casco, si el chemat un vopsitor care a dat cu niste vopsea neagra pe zgirietura si asta a fost tot.
ScOOp
- Mesaje scrise: 22
- Masina: Astra 2006 Z14XEP
- Cont inregistrat: 16 Apr 2006
- Mesaj Privat
Cat te-a costat operatiunea ? Si eu am o zgirietura de la un cretin cu cheia doar pe portiera soferului dar nu prea e asa adanca .. ma gandeam ca un polish o rezolva ...sau un creion de retus. stie cineva preturi si unde as putea gasi un creion de retus la culoarea mea ? am inteles ca prin targ e un baiat care face astfel de markere la culoarea masinii ..
- bogdanene
- 695 mesaje
- din 11 Nov 2005
- Astra 2001 Y 20 DTH
- Buzau
bogdanene
- Mesaje scrise: 695
- Masina: Astra 2001 Y 20 DTH
- Cont inregistrat: 11 Nov 2005
- Mesaj Privat
- razvan
- OP
- 108 mesaje
- din 04 Jan 2005
- Corsa 2008 Z13DTH
- Bucuresti
razvan
- Mesaj Privat
Pai nu m-a costat nimic, baiatu din service a dat cu putina vopsea luata de pe un capac cutie de vopsea neagra, ca sa nu se mai vada grundul ala.
A tinut pina acu de curind cind se pare ca a picat vopseaua aia si acu iar se vede grundul din zgarietura ca la inceput.
Cind o sa am timp poate incerc cu marker de ala de prin carefour sau metro sau pe unde oi gasi.
A tinut pina acu de curind cind se pare ca a picat vopseaua aia si acu iar se vede grundul din zgarietura ca la inceput.
Cind o sa am timp poate incerc cu marker de ala de prin carefour sau metro sau pe unde oi gasi.