Parola noua?


Salutare, poate sa-mi spuna cineva ce rol are si cum se numeste piesa(supapa) marcata in imagine? Astazi am avut proasta inspiratie sa ma sprijin de acel furtun(conducta) de pe circuitul de vacuum, foarte usor a cedat pur si simplu s-a rupt intre furtun si aceea supapa.
Va multumesc si astept lamuririle voastre!
aceea se numeste supapa de sens si a cedat usor pt ca este coapta, banuiesc ca ai y20dth motorul deci are ~10-11 ani decind sta acolo.
are rolul de a lasa sa "treaca" vaccum doar intr-un singur sens.
bafta
ZRM a scris: aceea se numeste supapa de sens si a cedat usor pt ca este coapta, banuiesc ca ai y20dth motorul deci are ~10-11 ani decind sta acolo.
are rolul de a lasa sa "treaca" vaccum doar intr-un singur sens.
bafta

da asa este, motorul este y 20 dth si are 7 ani de cand sta acolo, am facut o improvizatie cu o tevuta de plastic pe interior pana gasesc asa ceva
Se gaseste in dezmembrari, ia legatura cu naniacostin, are topic la publicitate, banuiesc ca gasesti la el. el este din ploiesti, din acest motiv ti-l recomand.
bafta
Am patit si eu acelasi lucru - la mine (zafira A y20dth) arata putin altfel supapa insa. Avetii idee, daca deocamdata am facut bypass cu un alt furtun, este posisibi ca din aceasta cauza sa nu mai intre turbina?

Discutii similare

Intra si tu in Club!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Solutii la probleme tehnice
check Intalniri locale
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viata