Parola noua?


Salut,
Am un Corsa C din 2001, 1199 cmc, Z12XE, 55kw/75CP. Am coloana de directie defecta. In timp ce faceam o parcare laterala s-a auzit un zgomot destul de puternic sub vola si nu s-au mai virat rotile. Daca plecam de pe loc se virau dar cu destula greutate in manevrarea volanului si se auzea o trosnitura la fiecare rotatie completa ca si cum ar scapa volanul. La service mi-au spus ca este defecta coloana de directie si anume roata melcata care se inlocuieste cu tot cu motorasul de servodirectie. Insa nici asa nu se gasesc ci numai coloana de directie completa care costa vreo 7500 lei la expocar pe original si am mai gasit la 3200 lei pe producator la un alt service. Avand in vedere ca masina fiind din 2001 val probabil vreo 2500 eur cum sa dau aprox 1000 eur pe piesa si manopera?! Astept parerile celor care stiu cum as putea sa rezolv mai putin costisitor aceasta problema.
P.S. nici in dezmembrari nu am gasit pana acum decat la una cu volan pe dreapta si nu stiu daca se potriveste.
Eu nu cred ca ai cautat suficient,cauta pe net,scrie frumos pe google "dezmembrez corsa c" si garantat vei gasii ceea ce cauti
Coloana de directie a fost inlocuita, masina merge foarte bine.
am eu motorasul si calc de sevo. cine doreste ma gasiti la 0727994844
ionutxyz, cat te-a costat schimbarea coloanei de volan (manopera + cost materiale)?
si eu am probleme cu motor coloana volan la corsa C 2001 GSI si va trebui sa il schimb. Volanul merge prea usor catre stanga, si la curbe am impresia ca nu reactioneaza rotile imediat.
Multumesc.
daopel a scris: ionutxyz, cat te-a costat schimbarea coloanei de volan (manopera + cost materiale)?
si eu am probleme cu motor coloana volan la corsa C 2001 GSI si va trebui sa il schimb. Volanul merge prea usor catre stanga, si la curbe am impresia ca nu reactioneaza rotile imediat.
Multumesc.


Am platit doar coloana, 800 lei + 70 lei curierul. Nu am platit manopera asa ca nu stiu sa spun cat te-ar costa. Piesa am cumparat-o de la ToniStorm.

Hai si tu in Club

Inregistrarea este si va fi mereu gratuita.

Cont Nou