Ai uitat parola?


Calculator Impozit Auto

 cm3
Se calculeaza...

Noutati

Incepand de astazi calculatorul suporta si celelalte tipuri de vehicule prevazute de lege, pe langa autoturisme: motociclete, tricicluri (trikes), cvadricicluri (quads), autoutilitare cu masa maxima autorizata de pana la 12 tone, inclusiv, autobuze, autocare, microbuze si tractoare.

Am adaugat suport si pentru vehicule hibrid si electrice. Conform legii, vehiculele hibride beneficiaza de o reducere de la 50% la 100% in functie de hotararea consiliului local.
Iar in cazul vehiculelor electrice, impozitul datorat este de 0 lei pentru anul 2018.

Pentru orice sugestii sau intrebari nu ezitati sa ne contactati.


Disclaimer: Rezultatele afisate de acest calculator sunt cu scop informativ. Desi foloseste formula de calcul definita legislatie cu privire la impozitul pentru mijloacele de transport, s-ar putea ca acuratetea rezultatelor sa difere de la locatie la locatie.
Va rugam sa ne raportati orice nereguli de functionare pentru a putea imbunatati acuratetea calculatorului. In felul acesta il veti putea folosi cu mai multa incredere data viitoare.

* Hotararea de marire a impozitului auto pentru municipiul Oradea, Bihor este in inca dezbatere publica.
** Reducerea pentru achitarea integrala a impozitului pana la 31 martie a anului in curs nu se aplica la nivel national si poate fi diferita fata de cea afisata de calculator.

Ultima actualizare: 8 ianuarie 2018