Dum 20 Jun, 2010 9:26 am
Mufarea conducta benzina - rampa injectoare e simpla, se apasa cu un cleste pe cele bleu si iese, eu am unul special pentru coliere si merge brici, sistemul este identic ca la filtrul de benzina (atentie ca Agila nu are).
La calculator scoti cele 2 mufe, se deblocheaza tragand de partea metalica putin dupa care sina se impinge dintr-o parte si se trage in cealalta, nu fortati tragand numai de metal ca asa le rup toti. Dupa asta ai 4 suruburi + 1 de masa si ai ECU scos.
In spate pe admisie ai prinse in 2 clipsuri un burlan cu fire plus pe lateral inca unul spre distributie, incepi cu asta sa vezi sistemul ca in spate vei lucra doar pe pipaite.
Se desfac 2 suruburi de la EGR teava care duce in spate la admisie. In spate la admisie ai sub cele doua furtune de cauciuc alt furtun cu clips, ai de apasat un buton lateral dreapta si pe urma tragi de el.
Rampa de injectie se scoate cu tot cu injectoare, 2 suruburi si pe urma faci parghie usor sa iasa din admisie.
Asteptati pana maiine ca am una inca nedesfacuta si o sa faca Elvis poze ca eu chiar nu mai pot, pa ca ma duc la hodina si un gratar.
Cristina daca ai o problema suna ca in general am semnal pe unde bantui.