ionutzmi- Suspendat
- 469 mesaje
- din 23 Sep 2008
- Omega 1998 x20dth
- Giurgiu
ionutzmi- Mesaje scrise: 469
- Masina: Omega 1998 x20dth
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 23 Sep 2008
- Mesaj Privat
am gasit aun articol cu amplasare camere video rovineta si mam gandit ca ar fi util sa stiti si voi despre locatia lor
1. Autostrada A1 la km 70 + 460 m 2. Autostrada A2 la km 12 + 450 m 3. DN1 Bucuresti - Ploiesti la km 48 + 800 m 4. DN2 Buzau - Rm. Sarat la km 115 + 080 m 5. DN2A Slobozia - Constanta la km 113 + 500 m 6. DN5 Bucuresti - Giurgiu la km 28 + 120 m 7. DN7 Rm. Valcea - Sibiu la km 188 + 900 m 8. DN6 Bucuresti - Alexandria la km 60 + 450 m 9. DN7 Deva - Arad la km 411 + 865 m 10. DN17 Vatra Dornei - Bistrita la km 85 + 380 m
http://www.4tuning.ro/legis...=newsletter_19504
1. Autostrada A1 la km 70 + 460 m 2. Autostrada A2 la km 12 + 450 m 3. DN1 Bucuresti - Ploiesti la km 48 + 800 m 4. DN2 Buzau - Rm. Sarat la km 115 + 080 m 5. DN2A Slobozia - Constanta la km 113 + 500 m 6. DN5 Bucuresti - Giurgiu la km 28 + 120 m 7. DN7 Rm. Valcea - Sibiu la km 188 + 900 m 8. DN6 Bucuresti - Alexandria la km 60 + 450 m 9. DN7 Deva - Arad la km 411 + 865 m 10. DN17 Vatra Dornei - Bistrita la km 85 + 380 m
http://www.4tuning.ro/legis...=newsletter_19504
- sebi4fc
- 1,564 mesaje
- din 06 Apr 2009
- Vectra 2005 Z19DT
- Cluj
sebi4fc
- Mesaje scrise: 1,564
- Masina: Vectra 2005 Z19DT
- Cont inregistrat: 06 Apr 2009
- Mesaj Privat
- florinianc
- 1,600 mesaje
- din 04 Jun 2010
- Astra 2006 Z16xep
- Cluj
florinianc
- Mesaje scrise: 1,600
- Masina: Astra 2006 Z16xep
- Cont inregistrat: 04 Jun 2010
- Mesaj Privat
- cangri
- 5,413 mesaje
- din 24 Sep 2010
- Bucuresti
cangri
- Mesaje scrise: 5,413
- Masina:
- Cont inregistrat: 24 Sep 2010
- Mesaj Privat
- pirvu_daniel
- 4,578 mesaje
- din 22 Feb 2008
- Dolj
pirvu_daniel
- Mesaje scrise: 4,578
- Masina:
- Cont inregistrat: 22 Feb 2008
- Mesaj Privat
Lucifer_The- Suspendat
- 268 mesaje
- din 21 Dec 2009
- Insignia 2009 A20DTJ
- Bucuresti
Lucifer_The- Mesaje scrise: 268
- Masina: Insignia 2009 A20DTJ
- Cont inregistrat: 21 Dec 2009
- Mesaj Privat
- deleted-18977
- 2,344 mesaje
- din 28 Mai 2008
deleted-18977
- Mesaje scrise: 2,344
- Cont inregistrat: 28 Mai 2008
- Mesaj Privat
- florinianc
- 1,600 mesaje
- din 04 Jun 2010
- Astra 2006 Z16xep
- Cluj
florinianc
- Mesaje scrise: 1,600
- Masina: Astra 2006 Z16xep
- Cont inregistrat: 04 Jun 2010
- Mesaj Privat
- dorin-b
- 1,820 mesaje
- din 06 Sep 2007
- Astra 2000 Y20DTH
- Sibiu
dorin-b
- Mesaje scrise: 1,820
- Masina: Astra 2000 Y20DTH
- Cont inregistrat: 06 Sep 2007
- Mesaj Privat
si eu am fost smecher pana m-a prins si sincer, imi pare rau, pentru ca le-am dat contravaloarea rovignetei pe 4 ani si tot a trebuit sa-mi cumpar.
daca nu ma insel, au fost montate camere si la iesirea din Sibiu spre Brasov/Rm. Valcea in apropierea giratoriului de la Mall dar nu stiu daca functioneaza. Atentie!
daca nu ma insel, au fost montate camere si la iesirea din Sibiu spre Brasov/Rm. Valcea in apropierea giratoriului de la Mall dar nu stiu daca functioneaza. Atentie!
- DB77AAA
- 6,689 mesaje
- din 19 Jan 2007
- Vectra 2005 Z19DTH 200CP
- Dambovita
DB77AAA
- Mesaje scrise: 6,689
- Masina: Vectra 2005 Z19DTH 200CP
- Cont inregistrat: 19 Jan 2007
- Mesaj Privat
Cum spunea un coleg mai sus. Sunt si camere mobile care pot depista asta. Alea montate pe Logan MCV de la circulatie aparent au o baza de date unde sunt inregistrate masinile cu sau fara. In concluzie, nu prea mai merge platita. Chiar daca mergi regulamentar si ai toate actele la zi in afara de rovineta, poti fi oprit de un echipaj cu MCV si amendat cum ca nu ai rovineta.
Acum nu mai stiu daca e valabila chestiunea aia iei amenda doar daca esti oprit de un echipaj format din politia rutiera, administratorul drumului precum si un reprezentant ARR.
Acum nu mai stiu daca e valabila chestiunea aia iei amenda doar daca esti oprit de un echipaj format din politia rutiera, administratorul drumului precum si un reprezentant ARR.
Popey500
- Mesaje scrise: 44
- Masina: Astra Z16XE
- Cont inregistrat: 05 Sep 2010
- Mesaj Privat
- Edwin
- 6,004 mesaje
- din 27 Nov 2008
- Zafira 2006 z19dt
- Bistrita-Nasaud
Edwin
- Mesaje scrise: 6,004
- Masina: Zafira 2006 z19dt
- Cont inregistrat: 27 Nov 2008
- Mesaj Privat
- deejaydede
- *
- 40 mesaje
- din 28 Oct 2010
- Astra 2005
- Prahova
deejaydede
- Mesaje scrise: 40
- Masina: Astra 2005
- Cont inregistrat: 28 Oct 2010
- Mesaj Privat
- CapellaCt
- 1,603 mesaje
- din 27 Nov 2007
- Vectra 2004 Z18XE
- Deutschland
CapellaCt
- Mesaje scrise: 1,603
- Masina: Vectra 2004 Z18XE
- Cont inregistrat: 27 Nov 2007
- Mesaj Privat
@florinianc eu sunt unul dintre cei despagubiti.In primavara am stricat 2 jante si 2 pneuri intr-o groapa pe la Rm. Valcea.
Nici soselele nu sunt rasplata taxelor,dar era cazul sa se faca ceva in privinta celor care fenteaza legea.
@deejaydede cand vezi camerele sa lasi 50 lei la stalp.
Cum se face verificarea rovinietelor!
Nici soselele nu sunt rasplata taxelor,dar era cazul sa se faca ceva in privinta celor care fenteaza legea.
@deejaydede cand vezi camerele sa lasi 50 lei la stalp.
Cum se face verificarea rovinietelor!
- dstefan
- **
- 413 mesaje
- din 05 Mar 2009
- Zafira 2007 z16xe1
- Satu Mare
dstefan
- Mesaje scrise: 413
- Masina: Zafira 2007 z16xe1
- Cont inregistrat: 05 Mar 2009
- Mesaj Privat
Edwin a scris:
Conform noilor reglementari, nu se mai lipeste pe parbriz. Trebuie doar pãstratã chitanþa cu care s-a platit taxa.
Popey500 a scris:se pare ca nu este suficient sa platesti rovineta dar trebuie sa o ai si lipita pe parbriz
Conform noilor reglementari, nu se mai lipeste pe parbriz. Trebuie doar pãstratã chitanþa cu care s-a platit taxa.
Chitanta respectiva (acel voucher) trebuie pastrata 12 luni dupa ce expira! Cine are rovinieta de tip nou (voucher) poate citi acest lucru undeva in partea de jos a "fituicii".
- synapse
- **
- 398 mesaje
- din 21 Jan 2010
- Astra 1993 X16SZ
- Bucuresti
synapse
- Mesaje scrise: 398
- Masina: Astra 1993 X16SZ
- Cont inregistrat: 21 Jan 2010
- Mesaj Privat
- alex_arhire
- 989 mesaje
- din 10 Sep 2006
- Astra 2001 Z20LET
- Bucuresti
alex_arhire
- Mesaje scrise: 989
- Masina: Astra 2001 Z20LET
- Cont inregistrat: 10 Sep 2006
- Mesaj Privat
Salut,
Alti bani aruncati aiurea de statul roman. Asa am impresia ca aceste camere vor ajunge in aceeasi situatie ca cele care trimiteau amenzi de viteza acasa.....si asa imi doresc sa vad numai postamentul ramas din ele......
Ganditi-va ca avem de dat 20 mld EUR inapoi la FMI si tb sa ne scotocim de ei cumva.......
Rovigneta lipita in parbriz este o mare prostie; ce te faci daca tb schimbi parbrizul?
Citeam mai sus postul colegului care lucreaza la firma care a montat camerele si e foarte sigur ca amenzile vor fi trimise acasa; toata stima si respectul pentru activitatea desfasurata, dar a amenda MASINA este cea mai mare aberatie. Soferul e cel vinovat, nu masina pt ca ea nu merge singura. Ce faci daca masina iti este furata? A mea e luata in leasing; unde ajunge amenda? La proprietar (banca) sau la utilizator (eu)? Daca nu ridic amenda in 6 luni, se prescrie? Cum adica o gasesc la impozit? Sunt amendat fara sa mi se aduca la cunostinta? Si daca e la impozit, ce, nu mai imi primeste statul impozitul? Nici o problema, nu-l mai platesc.
Rovigneta este o taxa abuziva impusa de stat; platim deja taxa de poluare pt masinile sh si, pana la urma urmei, fiecare posesor de automobil plateste un impozit anual pentru acesta, nu? Pentru ce atatea taxe de drum? Avem 13.000 km de autostrazi ca la nemti si tb intretinute sau cumva noaptea ai toate sansele sa dai peste vreo caruta nesemnalizata? Carutasii platesc atatea taxe ca noi, sau pietonii sau biciclistii? Conform Codului Rutier, si ei sunt participanti la trafic si se supun unor reguli, au anumite drepturi si obligatii.
Mai mult, se discuta si de taxe de autostrada (aici sunt off-topic); pe A2 exista deja.....Este un alt abuz atat timp cat "autostrazile" sunt finantate integral de la bugetul statului, deci, implicit de fiecare dintre noi; daca ar fi construite in parteneriat public-privat, nu as avea nici o problema in plata taxei. Firma partenera tb sa-si recupereze cumva banii investiti.
Nu ma intelegeti gresit: am platit si platesc in continuarea rovigneta nu pentru ca ma dau banii afara din casa, ci pentru ca pur si simplu nu suport sa dau explicatii statului, dar am ajuns in asa fel incat suntem efectiv numai buni de plata. Oriunde te-ai duce, stai la coada sa dai bani sau astepti dupa vreun cap de creta sa completeze procesul verbal....pe timpul si banii nostri.
Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie........
Alti bani aruncati aiurea de statul roman. Asa am impresia ca aceste camere vor ajunge in aceeasi situatie ca cele care trimiteau amenzi de viteza acasa.....si asa imi doresc sa vad numai postamentul ramas din ele......
Ganditi-va ca avem de dat 20 mld EUR inapoi la FMI si tb sa ne scotocim de ei cumva.......
Rovigneta lipita in parbriz este o mare prostie; ce te faci daca tb schimbi parbrizul?
Citeam mai sus postul colegului care lucreaza la firma care a montat camerele si e foarte sigur ca amenzile vor fi trimise acasa; toata stima si respectul pentru activitatea desfasurata, dar a amenda MASINA este cea mai mare aberatie. Soferul e cel vinovat, nu masina pt ca ea nu merge singura. Ce faci daca masina iti este furata? A mea e luata in leasing; unde ajunge amenda? La proprietar (banca) sau la utilizator (eu)? Daca nu ridic amenda in 6 luni, se prescrie? Cum adica o gasesc la impozit? Sunt amendat fara sa mi se aduca la cunostinta? Si daca e la impozit, ce, nu mai imi primeste statul impozitul? Nici o problema, nu-l mai platesc.
Rovigneta este o taxa abuziva impusa de stat; platim deja taxa de poluare pt masinile sh si, pana la urma urmei, fiecare posesor de automobil plateste un impozit anual pentru acesta, nu? Pentru ce atatea taxe de drum? Avem 13.000 km de autostrazi ca la nemti si tb intretinute sau cumva noaptea ai toate sansele sa dai peste vreo caruta nesemnalizata? Carutasii platesc atatea taxe ca noi, sau pietonii sau biciclistii? Conform Codului Rutier, si ei sunt participanti la trafic si se supun unor reguli, au anumite drepturi si obligatii.
Mai mult, se discuta si de taxe de autostrada (aici sunt off-topic); pe A2 exista deja.....Este un alt abuz atat timp cat "autostrazile" sunt finantate integral de la bugetul statului, deci, implicit de fiecare dintre noi; daca ar fi construite in parteneriat public-privat, nu as avea nici o problema in plata taxei. Firma partenera tb sa-si recupereze cumva banii investiti.
Nu ma intelegeti gresit: am platit si platesc in continuarea rovigneta nu pentru ca ma dau banii afara din casa, ci pentru ca pur si simplu nu suport sa dau explicatii statului, dar am ajuns in asa fel incat suntem efectiv numai buni de plata. Oriunde te-ai duce, stai la coada sa dai bani sau astepti dupa vreun cap de creta sa completeze procesul verbal....pe timpul si banii nostri.
Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie........
- aco_008
- 4,223 mesaje
- din 11 Mai 2008
- Astra 2004 Z17DTL
- Prahova
aco_008
- Mesaje scrise: 4,223
- Masina: Astra 2004 Z17DTL
- Cont inregistrat: 11 Mai 2008
- Mesaj Privat
- nick_florin
- **
- 177 mesaje
- din 14 Feb 2008
- Astra 2002 Z16XE
- Cluj
nick_florin
- Mesaje scrise: 177
- Masina: Astra 2002 Z16XE
- Cont inregistrat: 14 Feb 2008
- Mesaj Privat
[/quote]
Chitanta respectiva (acel voucher) trebuie pastrata 12 luni dupa ce expira! Cine are rovinieta de tip nou (voucher) poate citi acest lucru undeva in partea de jos a "fituicii".[/quote]
corect dar cei care o vand nu iti comunica acest lucru...cel putin mie mi-au cerut doar sa verific daca numarul masinii e ok.sincer cati dintre noi citim ca si asa suntem nervosi ca trebuie platiti niste bani care.....ce sa mai: e romania"tara tuturor posibilitatilor)
Chitanta respectiva (acel voucher) trebuie pastrata 12 luni dupa ce expira! Cine are rovinieta de tip nou (voucher) poate citi acest lucru undeva in partea de jos a "fituicii".[/quote]
corect dar cei care o vand nu iti comunica acest lucru...cel putin mie mi-au cerut doar sa verific daca numarul masinii e ok.sincer cati dintre noi citim ca si asa suntem nervosi ca trebuie platiti niste bani care.....ce sa mai: e romania"tara tuturor posibilitatilor)
- nick_florin
- **
- 177 mesaje
- din 14 Feb 2008
- Astra 2002 Z16XE
- Cluj
nick_florin
- Mesaje scrise: 177
- Masina: Astra 2002 Z16XE
- Cont inregistrat: 14 Feb 2008
- Mesaj Privat
aco_008 a scris:
Ti-o lipesc aia care schimba parbrizul pe cel nou.
alex_arhire a scris:
Ti-o lipesc aia care schimba parbrizul pe cel nou.
crezi tu ....detin masina de firma si am fost nevoit sa schimb parbrizul pt itp...sa te vad pe tine cum o schimbi de pe cel vechi pe cel nou. doar daca decupezi cu parte din parbrizul vechi cu flexul....pana la expirare am circulat cu dovada platii(copie dupa factura de la firma) bine ca nu am fost oprit