Madalin1796 a scris:N-a comparat nimeni logan cu vectra c, e clar ca e peste. Eu am zis de B.
Mai gandeste-te un pic, ca compari o masina de clasa D (family car) cu o masina de clasa C (compact) care e si low-cost defapt.
Numai ce m-am intors din Bulgaria, cu Astra G 1.7cdti a sotiei. Mi-au lipsit :
- scaunele sport din Vectra B (astea de G hatchback in doua usi nu sunt ok pentru cei cu probleme de spate, cum sunt eu)
- sistemul de dezaburire a parbrizului (la G mi se mai abureste uneori parbrizul la baza, la Vectra B niciodata, nici macar pe recirculare!)
- suspensia spate cu brate independente de la Vectra B, la viraje in mod special
- sistemul audio OEM cu 10 difuzoare, care se aude cu totul altfel decat cel OEM din Astra G
Si am venit 100km dupa un TAXI Logan 2 MCV de BG (probabil diesel) ca nu stiam drumul si radarele. Nu avea tempomat, asa ca la drum intins mai ajustam CC din viteza, insa la deal... veneam din spate grav, motorul la Logan nu prea facea fata. In fine, ce sa mai zic, viata e frumoasa, noi sa fim sanatosi ! Despre Logan, ca despre femei, numai de bine (ca-i produs national, creaza locuri de munca in RO, e masina noua a romanului ce munceste si cu ce-i ramane poate sa-si ia un credit auto, etc, etc).