Prin aceasta optiune poti inchide reclamele dintre mesaje pentru a imbunatati experienta pe forum.
Optiunea poate fi activata de 99 ori pe zi, la libera alegere, cate 60 minute per sesiune.
Optiunea este in faza experimentala si este disponibila doar utilizatorilor autentificati.
Apreciem orice fel de feedback.
"Lupul care e in picioare e al meu , nu incui rulota sau masina niciodata! Sper ca vedeti cum s-a impus in fata celuilalt pe care nu-l cunostea. Cat timp noi am baut cafeau, ei erau deja prieteni, dar la prima intalnire, observati parul de pe spatele celui care e al meu si pozitia celuilalt. Mai trebuie sa aveti in vedere ca ala era la el in curte, adica pe teritoriul lui. Are aprox 60 kg. "
Ce inseamna sa sti limbi straine 😃
Frumoase locuri, am fost si eu cu bicicleta pe malul Dunarii in zona Pochlarn, Austria (acolo este sediul firmei la care lucrez).
Multumim pentru poze si informatii.
In campingul de la Salzburg am ramas 3 zile si in una din acestea am fost la Hallein pentru a vizita mina de sare, care este la aprox. 25 km de Salzburg.
Merita vizitate, prin aceasta pestera practic treci frontiera in Germania si te reintorci in Austria cu un trenulet de mina.
De aici am plecat sa vizitam Cuibul de Vulturi al lui Hitler, care se afla in Germania la aproximativ 30 km de Salzburg. Acesta a fost un cadou din partea lui Martin Borman pentru Hitler la implinirea varstei de 50 de ani.
Poze de pe traseu
Ultima modificare făcută de Protektor la Mar 13 Aug, 2013 9:05 pm
Din Salzburg am plecat catre Werfen unde se afla o renumita pestera de gheata, un castel superb. Este o zona de atractie turistica de importanta din Austria si era foarte aglomerat. La pestera de gheata se urca tot cu un autocar special si apoi cam 20 min. pe jos, de scoti sufletul din tine si urmeaza o binecunoscuta coada la telecabina care urca la pestera si iar mers pe jos pana la pestera inca 20 de min. 😭
Poze cu castelul din Werfen si peisajul de acolo, orasul nu am avut timp sa-l vizitam, dar va asigur ca merita o vizita de o zi acolo.
Pe undeva in muntii aia e pestera de gheata care mi-a scos sufletul.
Cu mare parere de rau va spun ca in pestera nu se fotografiaza, dar in viata mea nu am vazut ceva mai frumos si am vazut multe! Nimeni nu facea poze si nu am vrut eu sa fiu nesimtitul din Romania care incalca regula.
Daca ajungeti in zona nu o ratati, credeti-ma ca nu ati vazut asa ceva.
De la Werfen am plecat catre Innsbruk si ne-am gandit ca e bine sa facem o tura sa-l vedem si noaptea. Pate multi au vizitat orasul ziua, dar noaptea?!
Daca ati trecut prin Innsbruk si ati ratat sa vizitati muzeul Swarovski, acum aveti ocazia sa-l vedeti, langa muzeu se afla si fabrica unde se fabrica celebrele cristale.
De la Innsbruck am plecat la Landek special pentru a vizita Pasul Stelvio. Rulotele le-am lasat la camping si am plecat sa-l cucerim, nu se poate merge cu rulota, pantele sunt si de 24 % si drumul foarte ingust, cu mult mai greu decat drumul Trolilor din Norvegia. Se pleaca din Austria, se trece in Italia la inaltimea de 2760 m si se coboara in Elvetia si apoi se intra iar in Austria. Se urca numai cu viteza intai si a doua. Drmul continua in Italia catre Bormio, dar noi am ales varianta prin Elvetia catre Sta Maria, deoarece trebuia sa ne luam rulotele din Austria. Despre peisaj, voi lasa pozele sa vorbeasca:
Am urmarit cu mare placere (alaturi de sotie) tot firul povestii de pana acum + pozele extraordinare, chiar ne-ati impresionat pe amandoi (in special pozele cu Eagle's Nest si Pasul Stelvio).
Prin aceasta optiune poti inchide reclamele dintre mesaje pentru a imbunatati experienta pe forum.
Optiunea poate fi activata de 99 ori pe zi, la libera alegere, cate 60 minute per sesiune.
Optiunea este in faza experimentala si este disponibila doar utilizatorilor autentificati.
Apreciem orice fel de feedback.
Site-ul clubopel.com și partenerii noștri folosesc cookies pentru a vă putea oferi informațiile și serviciile pe care le doriți și, în unele cazuri, pentru a personaliza experiența online.
Puteți seta ce cookies acceptați, pe care nu și puteți schimba aceste setări oricând accesând opțiunea 'Setări cookie' disponibilă în toate paginile site-ului.
Cookie-uri necesare funcționării site-ului
Dacă blocați aceste cookies nu mai puteți folosi site-ul clubopel.com în mod corespunzător, funcționarea lui fiind afectată.
Cookie-uri pentru publicitate netargetată - se asigură doar că nu primiți aceeași reclamă mereu. Nu sunt stocate sau transmise date personale. Pentru reclamele servite prin Google aveți detalii suplimentare aici
Cookie-uri pentru monitorizare traficului în mod anonim, care ne permit să știm câți utilizatori accesează clubopel.com și care sunt paginile vizitate. Pentru detalii: Google Analytics.
Reclame care v-ar putea interesa
Aceste cookies personalizează reclamele în funcție de locul de unde vizitati
site-ul și interesele manifestate până acum, astfel încât să aveți reclame relevante.
Blocarea acestui tip de cookies nu oprește reclamele, în schimb v-ar putea oferi anunțuri care să nu vă intereseze.
Demografice
Pentru a vă cunoște mai bine, sunt stocate cookies care ajută serviciile de monitorizare a traficului să
rețina sexul, orașul, categoria de vârstă sau alte detalii care ar putea determina pe viitor conținut
relevant și o politică editorială care să corespundă așteptărilor vizitatorilor noștri prin serviciul
oferit de Google Analytics.