Am fost planificat la ITP pe 03 martie 2008. Masina implinea 2 ani si iesea din garantie pe 09 martie 2008.
Am un Astra clasic II 1,6 benzina twinport.
A trecut testul pe bancul de probe fara probleme, dar surpriza!
Avand 40.000 km daca tot am venit la service am dorita sa fac si schimbul de uleiuri, filtre etc. Aici un mecanic a descoperit MANUAL un joc la caseta de directie.
Neexistand piesa pe stoc am fost planificat pe 14 martie a.c. la service pentru inlocuire.
La data planificata m-am prezentat la service la ora stabilita.
Am fost asteptat, s-a schimbat caseta de directie in timpul estimat de ei. Au facut geometria etc. DESI LUCRAREA S-A EXECUTAT DUPA EXPIRAREA GARANTIEI DE 2 ANI avand in vedere faptul ca s-a executat constatarea inante de acest termen A FOST CONSIDERATA IN GARANTIE si nu am platit nici un ban.
JOS PALARIA PENTRU PROFESIONISMUL BAIETILOR DE AICI ATAT PENTRU CEI DE LA RECEPTIE care au fost politicosi si au respectat intocmai planificarea ATAT PENTRU CEI DE LA ATELIERUL MECANIC care au lucrat perfect.
Eu sunt multumit de acest service. Am inteles de la alti colegi ca datorita numarului mare de accidente sunt probleme la tinichigerie la toate atelierele din Bucuresti (nu numai la GTT). Perioada medie de asteptare la tinichigerie este de 2,5 la 3 luni peste tot.
Eu nas putea spune acelasi lucru cand mi-au schimbat bucsile de la bara stabilizatoare. Dar mi se pare ciudat, parca ti-au facut un favor ca ti-au reparat masina in garantie..... era normal sa o faca. Bafta in continuare