Ai uitat parola?

1. Home
  2. Îngrijire și întreținere
  3. Service-uri
  • Julian

• Mesaje scrise: 56
  • Masina: Vectra 2004 Y20DTH
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 12 Apr 2007

• Mesaj Privat
cn5691 a scris:Eu am avut o experienta placuta cu cei de la GTT.
Am fost planificat la ITP pe 03 martie 2008. Masina implinea 2 ani si iesea din garantie pe 09 martie 2008.
Am un Astra clasic II 1,6 benzina twinport.
A trecut testul pe bancul de probe fara probleme, dar surpriza!
Avand 40.000 km daca tot am venit la service am dorita sa fac si schimbul de uleiuri, filtre etc. Aici un mecanic a descoperit MANUAL un joc la caseta de directie.
Neexistand piesa pe stoc am fost planificat pe 14 martie a.c. la service pentru inlocuire.
La data planificata m-am prezentat la service la ora stabilita.
Am fost asteptat, s-a schimbat caseta de directie in timpul estimat de ei. Au facut geometria etc. DESI LUCRAREA S-A EXECUTAT DUPA EXPIRAREA GARANTIEI DE 2 ANI avand in vedere faptul ca s-a executat constatarea inante de acest termen A FOST CONSIDERATA IN GARANTIE si nu am platit nici un ban.
JOS PALARIA PENTRU PROFESIONISMUL BAIETILOR DE AICI ATAT PENTRU CEI DE LA RECEPTIE care au fost politicosi si au respectat intocmai planificarea ATAT PENTRU CEI DE LA ATELIERUL MECANIC care au lucrat perfect.
Eu sunt multumit de acest service. Am inteles de la alti colegi ca datorita numarului mare de accidente sunt probleme la tinichigerie la toate atelierele din Bucuresti (nu numai la GTT). Perioada medie de asteptare la tinichigerie este de 2,5 la 3 luni peste tot.

Eu nas putea spune acelasi lucru cand mi-au schimbat bucsile de la bara stabilizatoare. Dar mi se pare ciudat, parca ti-au facut un favor ca ti-au reparat masina in garantie..... era normal sa o faca. Bafta in continuare
Like
Skip ads

• ionut_v

• Mesaje scrise: 27
  • Masina: Astra 2007 Z16XEP
  • Cont inregistrat: 24 Jul 2007

• Mesaj Privat
[quote="Julian"]... parca ti-au facut un favor...
Pai cam asa se comporta domniile lor...de parca ne-ar face vreun favor!
Like
  • alex11

• Mesaje scrise: 40
  • Masina: Astra 2007 z14xep
  • Cont inregistrat: 24 Mar 2008

• Mesaj Privat
dupa ce am citit aici,am impresia ca va trebui sa ma duc cu o luna inainte pt programare la revizie (15000km) , asta ar fi in august. si cred ca imi ia si o gramada de bani pt schimbul de ulei , etc.....Macar fac toata treaba cum trebuie? Sau ne pacalesc , ca fac treaba!
Like
  • Julian

• Mesaj Privat
alex11 a scris:dupa ce am citit aici,am impresia ca va trebui sa ma duc cu o luna inainte pt programare la revizie (15000km) , asta ar fi in august. si cred ca imi ia si o gramada de bani pt schimbul de ulei , etc.....Macar fac toata treaba cum trebuie? Sau ne pacalesc , ca fac treaba!

Eu am fost intr-o sambata dimineatza la Radacini, si mi-au facut revizie pe loc. Am fost f multumit de prestatie, sunt profesionisti cei de la radacini.
Like
  • Cristian_Seven

• Mesaje scrise: 76
  • Masina: Astra 2010
  • Cont inregistrat: 12 Feb 2007

• Mesaj Privat
Si preturile nu ti s-au parut mari? In special la manopera?
Like
  • alex11

• Mesaj Privat
julian, te cred ca esti multumit de radacini, dar eu am cumparat masina de la gtt(garantie 2 ani). nu pot sa ma duc la radacini(cred). era vb de gtt. oricum merci.
ps: cit te-a costat?
Like
  • Julian

• Mesaj Privat
alex11 a scris:julian, te cred ca esti multumit de radacini, dar eu am cumparat masina de la gtt(garantie 2 ani). nu pot sa ma duc la radacini(cred). era vb de gtt. oricum merci.

pai a costat asa: schimb ulei, 50 ron litrul, si filtrele de ulei si motorina, au fost pana in 100 ron, per total pe la 4 milioane.
Like
  • alex11

• Mesaj Privat
da da da , am inteles. la benzina e posibil sa coste mai putin? c crezi.
Like
  • ionut_v

• Mesaje scrise: 27
  • Masina: Astra 2007 Z16XEP
  • Cont inregistrat: 24 Jul 2007

• Mesaj Privat
alex11 a scris:julian, te cred ca esti multumit de radacini, dar eu am cumparat masina de la gtt(garantie 2 ani). nu pot sa ma duc la radacini(cred). era vb de gtt. oricum merci.

Ba poti merge la orice dealer opel ptr. revizii si reparatii. N-are importanta de la care ai cumparat-o.
Like
  • Julian

• Mesaj Privat
alex11 a scris:da da da , am inteles. la benzina e posibil sa coste mai putin? c crezi.

cu un simplu telefon la service opel , afli imediat cat te cost o revizie, cred ca nu conteaza la care service mergi, opel sa fie:) Bafta
Like
  • alex11

• Mesaj Privat
ok, asa o sa fac. multumesc pt sfaturi si idei.
Like
  • ovhy

• Mesaje scrise: 3
  • Masina: Astra 2007
  • Cont inregistrat: 14 Apr 2008

• Mesaj Privat
Am cumparat si eu un Opel Astra Clasic de la Opel GTT. in noiembrie 2007... si intr-adevar nu pot sa spun decat lucruri proate despre ei.
Ar fi multe de spus de la asteptarea cate 10-20 minute la telefon pana la cele mai proaste servicii.
In decembrie 2007 am facut o programare la tinichigerie pentru a schimba bara din spate. M-au programat pe 2 aprilie 2008, si cum nu era ceva esential am zis ca pot sa mai astept cateva luni. Cand am sunat la sfarsitul lunii martie ... mi-au spus ca nu am nici o programare pe numele meu si nici pe numarul masinii. Asta chiar ca e bataie de joc. Am asteptat 3 luni ca sa-mi zica sa-mi fac alta programare.

Chiar daca am luat-o de la ei ... nu mai calc pe acolo ... nici macar la revizii. Apropo ... am auzit cativa oameni care s-au plans ca le lipseau piese din masina a doua zi dupa revizie, pe care au facut-o tot la Opel GTT.
Like
  • alex11

• Mesaj Privat
nu serios! pe bune le-au lipsit piese? ce nenorociti.........bine ca am aflat,ma duc si ma programez la RADACINI pt revizie.
Like
  • ovhy

• Mesaj Privat
alex11 a scris:nu serios! pe bune le-au lipsit piese? ce nenorociti.........bine ca am aflat,ma duc si ma programez la RADACINI pt revizie.

Am fost si am cumparat un stergator de la ei si cat asteptam sa se elibereze un consilier... se certau 2 oameni .. cu cei de la servici. Pe unul l-a sunat sa vina cu masina inapoi pentru au uitat sa ii puna o piesa, pe care binenteles ii cerea bani, iar celalat trebuia sa schimbe rulmentii chiar a doua zi dupa revizie ... care din cate am inteles costa in jur de 1200 Ron fiecare.
Like
  • alex11

• Mesaj Privat
vrei sa spui 1.200.000 vechi? sau chiar 12.000.000 costa unul nou. frate daca e asa ,astia sint chiar tupeisti. cum sa dai 12.000.000 lei pe un rulment. nu e normal sa ceri atit pe un rulment de kkt.
Like
  • ovhy

• Mesaj Privat
alex11 a scris:vrei sa spui 1.200.000 vechi? sau chiar 12.000.000 costa unul nou. frate daca e asa ,astia sint chiar tupeisti. cum sa dai 12.000.000 lei pe un rulment. nu e normal sa ceri atit pe un rulment de kkt.

Erau niste rulmenti hidraulici din cate am inteles ... acum nu stiu exact cat costa unul .. dar asa am auzit.
Like
  • Julian

• Mesaj Privat
Cristian_Seven a scris:Si preturile nu ti s-au parut mari? In special la manopera?

pretul la revizie radacini e minim 700 ron(y20dth), in alta parte aceiasi lucrare 350 😊
Like
  • guliver

• Mesaje scrise: 554
  • Masina: Insignia 2018 B20DTH
  • Cont inregistrat: 10 Dec 2006

• Mesaj Privat
Julian a scris:
Cristian_Seven a scris:Si preturile nu ti s-au parut mari? In special la manopera?

pretul la revizie radacini e minim 700 ron(y20dth), in alta parte aceiasi lucrare 350 😊

700 cu tot cu materiale?
Like
  • Julian

• Mesaj Privat
guliver a scris:
Julian a scris:

700 cu tot cu materiale?

da, cu tot cu materiale.

(eu am gasit ulei GM 5w30 + toate filtrele MAN, in total 350 ron) manopera separat e cam 120 ron la un service mai de doamne ajuta. Bafta
Like
  • guliver

• Mesaje scrise: 554
  • Masina: Insignia 2018 B20DTH
  • Cont inregistrat: 10 Dec 2006

• Mesaj Privat
Dupa ce am citit topicul asta stau si zambesc.....am un cunoscut care lucreaza la GTT ( mecanic) si care se lauda zilele trecute ca nu a existat masina venita la GTT si nerezolvata........super tare asta......
Like
Skip ads

1. Home
  2. Îngrijire și întreținere
  3. Service-uri

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG