- georgesand
- **
- 102 mesaje
- din 27 Apr 2007
- Astra 2001 Y17DT
- Vrancea
georgesand
- Mesaje scrise: 102
- Masina: Astra 2001 Y17DT
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 27 Apr 2007
- Mesaj Privat
valy_23
- Mesaje scrise: 3
- Masina: Vectra 2002
- Cont inregistrat: 25 Jun 2008
- Mesaj Privat
Crying or Very sad pls am mare nevoie..............am venit de la munca si am zis sa ma duc sa ma schimb si surpriza ma urc in masina si nu am mai mers sa
invartesc cheia in contact ..........si dupa 3 ore de incercri si din telefon in telefon a venit unu care imi cere o surubelnita si un( pietroi ) am zis ca e nebun..........dar surpriza ...a batut in el si eu incercam sa rotesc de cheie si .....surpriza ...am reusit sa rotesc cheia
dar acum sunt nevoit sa tin o cheie in contact si cu una deschid usile..(tentant pt hoti)...... Sad
agnesa
- Masina: Astra 2000
- Cont inregistrat: 23 Jun 2008
- Mesaj Privat
am un opel astra 2001 , pe motorina , recent achizitionat . acum 2 zile , la plecarea de pe loc , cheia si volanul s au blocat , lucru care am vazut ca s a intimplat si unora dintre voi . am chemat un meserias , a desfacut pe acolo si mi a spus ca partea electica de la contact este "dusa "si ca trebuie schimbat contactul , de preferinta cu totul -inclusiv butucul . am fost la reprezentanta si mi s a spus ca un contact cu tot cu cheie este peste 15 milioane si avind in vedere ca nu am car passul masinii :comanda de card , decodare , montare.....deci in jur de vreo 30 milioane . am sunat in Germania la o prietena si mi a spus ca mi poate trimite unul de acolo , nou , cu 5 milioane . problema acum apare...am inteles ca acesta vine cu cheie noua , deci cu alt cip , cu alt cod.reprezentanta opel nu ti face decodarea daca nu iei piesa de la ei ...ar mai fi --din auzite ---varianta sa se schimbe cipurile de pe chei . .. ce parere aveti ? agnesa --iasi
darius
- Mesaje scrise: 21
- Masina: Meriva 2007 Z16xep
- Cont inregistrat: 09 Dec 2006
- Mesaj Privat
janin
- Mesaje scrise: 4
- Masina:
- Cont inregistrat: 04 Mar 2009
- Mesaj Privat
- oanceagabriel
- *
- 38 mesaje
- din 09 Nov 2008
- Vectra 1996 x16szr
- Caras-Severin
oanceagabriel
- Mesaje scrise: 38
- Masina: Vectra 1996 x16szr
- Cont inregistrat: 09 Nov 2008
- Mesaj Privat
victorniculescu- Suspendat
- 339 mesaje
- din 11 Aug 2008
- Vectra 1997 X16XEL
- Bucuresti
victorniculescu- Mesaje scrise: 339
- Masina: Vectra 1997 X16XEL
- Cont inregistrat: 11 Aug 2008
- Mesaj Privat
acum merge perfect dupa aproape un an de la interventia "sofisticata"
Probabil ca daca aveam spary WD40 la mine atunci se rezolva si mai repede, acum il am in permanenta in portbagaj impreuna cu toate cheile necesare demontarii orcarui surub obisnuit de pe masina 😊
marismgy
- Mesaje scrise: 1
- Masina: Vectra 2001
- Cont inregistrat: 27 Jun 2009
- Mesaj Privat
- kras_hunt3r
- *
- 1 mesaje
- din 20 Aug 2009
- Vectra 2001
- Vaslui
kras_hunt3r
- Masina: Vectra 2001
- Cont inregistrat: 20 Aug 2009
- Mesaj Privat
- 339 mesaje
- din 11 Aug 2008
- Vectra 1997 X16XEL
- Bucuresti
- Mesaj Privat
C16NZ
- Mesaje scrise: 78
- Masina: Vectra 1992 C16NZ
- Cont inregistrat: 20 Mar 2009
- Mesaj Privat
C16NZ
- Mesaje scrise: 78
- Masina: Vectra 1992 C16NZ
- Cont inregistrat: 20 Mar 2009
- Mesaj Privat
- 339 mesaje
- din 11 Aug 2008
- Vectra 1997 X16XEL
- Bucuresti
- Mesaj Privat
poti sa incerci cu wd40 fara stres, bine ideea e sa nu dai asa in abundenta ci treptat, mai pui contactul de cateva ori mai dai cu spray-ul si tot asa pana se lasa, daca ai noroc in 20 min incepe sa isi dea drumul
eu am folosit o siringa cu ac in care am pus ulei de motor si asa stiam ca pun uleiul pana in capatul contactului, l-am frecat asa cateva minute bune, mai puneam ulei mai bagam cheia puneam contactul, scoateam cheia .... si asa mai departe pana si-a dat drumul cat de cat, iar la vreo saptamana dupa operatiune timp in care doar am mers cu masina si nu am folosit contactul deca in mod normal a inceput sa merga perfect si de atunci e un an si nu am mai avut pana acum probleme de genul
spor
- deleted-8071
- **
- 414 mesaje
- din 25 Jul 2007
deleted-8071
- Mesaje scrise: 414
- Cont inregistrat: 25 Jul 2007
- Mesaj Privat
Issyss
- Masina: Astra 2002 Y17DT
- Cont inregistrat: 20 Jun 2008
- Mesaj Privat
- deleted-8071
- **
- 414 mesaje
- din 25 Jul 2007
deleted-8071
- Mesaje scrise: 414
- Cont inregistrat: 25 Jul 2007
- Mesaj Privat
rdauta
- Masina: Vectra 1997
- Cont inregistrat: 24 Aug 2011
- Mesaj Privat
poti sa incerci cu wd40 fara stres, bine ideea e sa nu dai asa in abundenta ci treptat, mai pui contactul de cateva ori mai dai cu spray-ul si tot asa pana se lasa, daca ai noroc in 20 min incepe sa isi dea drumul
eu am folosit o siringa cu ac in care am pus ulei de motor si asa stiam ca pun uleiul pana in capatul contactului, l-am frecat asa cateva minute bune, mai puneam ulei mai bagam cheia puneam contactul, scoateam cheia .... si asa mai departe pana si-a dat drumul cat de cat, iar la vreo saptamana dupa operatiune timp in care doar am mers cu masina si nu am folosit contactul deca in mod normal a inceput sa merga perfect si de atunci e un an si nu am mai avut pana acum probleme de genul
spor
am inecrcat si noi cu spray ul acela, dar in zadar ..o ora ne am chinuit si degeaba, e blocat si volanul si chei nu merge...nu stiu ce sa ii fac..treaba e ca doar cand e caldura f mare se intampla asta
swys
- Masina: Vectra 1996
- Cont inregistrat: 09 Oct 2011
- Mesaj Privat
- gabimilo1
- 2,268 mesaje
- din 11 Jan 2010
- Zafira 2002 y20dth
- Sibiu
gabimilo1
- Mesaje scrise: 2,268
- Masina: Zafira 2002 y20dth
- Cont inregistrat: 11 Jan 2010
- Mesaj Privat
Dupa simptome par a fi carbunii electromotorului care probabil s-au uzat (desi ar fi trebuit sa se auda macar un clantanit de la electromotor).
Se rezolva prin inlocuire.De asemenea daca dai electromotorul jos pentru schimbul carbunilor ar fi bine sa schimbi si bucsile acestuia (nu costa mult si te scuteste de plata manoperei din nou ptr schimbat bucsi... uneori la citeva luni dupa ce ai schimbat carbunii).
Alt defect pentru aceleasi simptome :contacte imperfecte pe circuitul de forta al electromotorului(mai ales la bornele groase care vin la baterie).
Alt defect:lipsa comanda la electromotor (nu vine "+" pe firul subtire de la bobina electromotorului cind dai la automat).
Daca te pricepi o poti rezolva singur.Eu as verifica in ordine inversa(te costa mai putin).Bateria nu cred sa aiba probleme.
Daca nu si nu...la atelier cu ea.
Bafta.
anacerbu
- Mesaje scrise: 9
- Masina: Astra 1992 TC4EE1
- Cont inregistrat: 07 Nov 2011
- Mesaj Privat