O planetara Vectra A - 3000 RON.
Si am fost anu trecut in toamna la ei ca nu merge rotund motorul la relanti... s-au uitat toti ca pluele la motor si nu au stiut ce sa ii faca. Apoi a venit unu gen "Dorele" cu o cheie si a lovit in EGR de am crezut ca il rupe... si acuma mai am urme de lovituri de cheie pe capac EGR. Ou testat-o cu un tester de mana, mi-au vefificat si franele... tot a durat aprox 30 min si m-a costat 90 RON, si am plecat cu masina exact asa cum am venit. 😠
Intre timp am gasit un mecanic bun, in Arad, care a lucrat pe afara, stie ce face, lucreaza curat si rapid. Thx God ca nu mai tebuie sa merg pe la Opel West. 😛
da tu sincer te asteptai la o piesa pt o masina din 94 sa fie foarte ieftina sau mai bine sa ti-o dea cineva de gratis ha?
sa stii pt cultura ta generala ca acel EGR in care zici tu ca au lovit acei mecanici sau ce au fost este una din problemele mersului neregulat la ralanti a motorului si toti acei mecanici dintr-o reprezentanta opel care zici tu "dorele" au mai multe specializari si cursuri facute in afara tarii decat ai tu poate scoala... daca ai ceva nelamuriri legate de cata specializare sau cate cunostinte detine un tehnician sau un mecanic sau un diagnostician de la opel scrie-mi si o sa iti trimit niste copii dupa niste diplome....
apropo de preturi la piese du-te si uita-te cat costa consumabilele adica ulei si filtre originale si ai sa vezi ca is mai ieftine si mai calitative decat cele aftermarket... oricum chiar dupa ce ai scris pe forum cu toate ca nu ai dreptate baietii de la service-ul respectiv iti garantez ca te vor primi cu tot atat de multa amabilitate si placere ca si prima oara... incearca si ai sa vezi!