opel99 a scris: claudiu-cld a scris:Salut, am facut eu asta saptamana asta si daca e cineva interesat de cum se vopsesc jentile care au mici zgarieturi sau vrea cineva sa le schimbe culoarea poate sa urmeze acest topic
incepem cu :asa aratau jentile inainte de a incepe operatiei (argintiu cu negru)
[...]
colega, asa vopsesti u jantele?, echipate? si cu vopsea la spray? 🙄 si eu le-am vopsit dar....... nu am folosit tehnica asta si spritchitul.... era pt dacia 1310, sper sa te tina ce ai facut tu acolo iar la spalatorie cand vei ajunge, sa le spui sa nu dea cu solutie de curatat jante k sar putea sa ai surprize 😭 pt k nimic din ce ai folosit nu contine intaritor........si e destul de naspa, oricum sper sa tina ce ai facut u acolo 😂
dupa ce ca esti membru bebe si vad ca nu ai citit tot topicul si mai ales regulamentul
o sa iti spun ca am deja mai bine de 7-8 luni de cand am efectuat operatiunea si culmea am fost si la spalatorie si nu a fost nevoie sa le cer celor de acolo sa nu foloseasca solutie de jenti ca sa nu m-i le strice
imi pare rau ca nu esti de prin zona mea ca sa le vezi pe viu(live)sa vezi cum au iesit
dupa cum mai spus si mai sus nu sunt vopsitor de meserie dar imi place sa fac cu mana mea anumite lucruri legate de masina
asa ca in vara asta o sa fac o noua operatiune la alte jenti cu aceleasi metode(in fata garajului)cu jentile echipate si da cu spray-ul
da sunt de acord cu tine ca se face mai bine cu jentile dezechipate si poate la o vopsitorie specializata
dar nu dispun de as ceva ,si decat sa dau niste bani aiurea pe dezechipat/echipat(si echilibrare) cauciucuri prefer sa beau o bere de ei linistit si satisfacut ca am putut s fac operatiunea si cu ele echipate,bine inteles bine izolate,si daca o sa te uiti mai sus pe poze o sa observi cum sunt
hai ca m-am aprins si nu e cazul ,asa ca fa tu cum vrei si cum sti ,eu am facut cum am stiut eu ,si culmea a mai facut cineva ca mine ,dupa indrumarile mele ,deci nu sunt gresite
sa ai o vopsire placuta