maiandrei a scris:Concluzie: Mihai nu are Vectra-C. Octav13 a fost mult mai convingator, dupa cum se poate vedea in acest topic
Ca sa fiu un pic convingator, va invit sa dati o raita prin garajul meu...cred ca va e la indemana...dupa care mai vorbim 😊
Maiandrei, ai enuntat premisele...ai tras o concluzie...dar ar mai fi o varianta: sa fi avut eu d-alea si sa le fi scos...la misto, ca sa pun intrebari pe forum...La asta nu te-ai gandit,nu? 😊
Daniel, pentru tine incerc sa fiu serios...invitatia e valabila si pentru tine...Cand am spus ".
dar promit ca atunci cand cresc mare, o sa-mi iau o vectra C ( cu sau fara TC, numai asa, de-al dreaq Smile ) " sa zicem ca mi-am exprimat revolta interioara fata de incapacitatea de comprehensibilitate a fenomenului exhaustiv si intrinsec al emiterii de generalizari in baza unor ipoteze punctuale, de catre terte persoane.
LE 1 : Sper ca m-am facut inteles...
LE 2 : Hai sa privim acest forum ca pe un loc de dezbateri mai mult sau mai putin publice si sa ascultam toate parerile, oricat de argumentate sau nu sunt ele...si mai ales, sa intelegem ce scriu colegii nostri de aici...
LE 3 : Cineva sa-i dea beep lui T-Bonu 😊