mariodani
- Mesaje scrise: 1
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 23 Jan 2006
- Mesaj Privat
- chiciuc
- 1,372 mesaje
- din 29 Apr 2004
- Vectra 1997 X20DTL
- Craiova
chiciuc
- Mesaje scrise: 1,372
- Masina: Vectra 1997 X20DTL
- Cont inregistrat: 29 Apr 2004
- Mesaj Privat
- foca montana
- 840 mesaje
- din 19 Mai 2005
- Vectra 2005 Z19DTH
- Bucuresti
foca montana
- Mesaje scrise: 840
- Masina: Vectra 2005 Z19DTH
- Cont inregistrat: 19 Mai 2005
- Mesaj Privat
Roger
- Mesaje scrise: 97
- Masina:
- Cont inregistrat: 05 Oct 2005
- Mesaj Privat
In concluzie.Daca se poate evitati cumparatul pieselor de la ei.Sunt mult mai scumpe si iata-vin si pe jos din Germania 😃
Piese,chiar si originale au multi dealeri.Avantajul clar este ca la data la care ai programare mergi si o rezolvi.
Binenteles ca nu se aplica la asigurari,desi si aici ai putea sa procuri cu acte piesele mai repede din alte surse dar sigur ti-ar spune ca nu-ti mai dau garantie sau iti dau o garantie mai mica.
- bertone
- 2,289 mesaje
- din 13 Jun 2005
- buzau
bertone
- Mesaje scrise: 2,289
- Masina:
- Cont inregistrat: 13 Jun 2005
- Mesaj Privat
Eu am avut o problema cu " Gold & Platin " si daca nu aveam un pic de sange in instalatie ma alegeam cu o teapa de 6000 de eur aproape . Pt ca ei sunt invatati sa lucreze ca in Romania , sub orice critica adica .
Am fost nevoit sa-i dau in judecata , pt ca amenintarile nu au avut efect si am fost nevoit sa scriu la sediul GMSE Buc. Si sa trimit si la toti dealerii din tara ca sa-i fac de kkt . Si asta dupa ce era sa mor cu bomba de lucrare facuta la masina la 160 .
Niste incompetenti .
Si asta de la GM se purta de parca i-as fi dat lui bani pt.repaeratii si nu dealerului Opel .
Nu zic faze din astea de comand distributie de 11 mil si ma ia o handicapata la p..a de-i angajata receptionera la ei ca mai am pretentii si pt nu stiu ce zi cand n-avea ea chef sa ma programeze .
Am avut momente cand am zis ca ma duc sa-i bat pt ca altceva n-aveai ce sa le faci . Adica n-am mai fost luat de prost pe banii mei niciodata .
Si eram dispus sa ma duc cu ei de gat pana in germania ca sa-i fac sa plateasca ultimul ban . Niste nesimtiti in concluzie