Ai uitat parola?

1. Home
  2. Discuții generale
  • dr_dumi

• Mesaje scrise: 144
  • Masina:
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 26 Jan 2006

• Mesaj Privat
Sfat: treci pe la o biserica.... te-o iertat Cel de sus!
Like
Skip ads

• octav_bz

• Mesaje scrise: 1,046
  • Masina: Astra 2009 A17DTR
  • Cont inregistrat: 17 Jun 2005

• Mesaj Privat
Mai baieti,omul vrea un sfat si voi il besteliti.E viata lui,masina lui,permisul lui.De ce sa nu recunoastem ca fiecare din noi mai ne harjonim cateodata cu alti participanti la trafic.Eu zic ca va scapa,poate nu era in localitate radarul ala.Bine ca nu s-a intamplat nimic.Daca masina duce dom'le! 😠
Like
  • danutz

• Mesaje scrise: 336
  • Masina: Astra 2008 z16xer
  • Cont inregistrat: 02 Feb 2006

• Mesaj Privat
din cate stiu poza o face la masina si nu la conducatorul auto
Like
  • foca montana

• Mesaje scrise: 840
  • Masina: Vectra 2005 Z19DTH
  • Cont inregistrat: 19 Mai 2005

• Mesaj Privat
octav_bz a scris:Mai baieti,omul vrea un sfat si voi il besteliti.E viata lui,masina lui,permisul lui.De ce sa nu recunoastem ca fiecare din noi mai ne harjonim cateodata cu alti participanti la trafic.Eu zic ca va scapa,poate nu era in localitate radarul ala.Bine ca nu s-a intamplat nimic.Daca masina duce dom'le! 😠

Octav sunt de acord cu tine, dar vei mai spune acest lucru daca unu cu masina puternica, care se alearga cu alt baietzash pe drum, pierde controlul intra pe contrasens si da in tine la 190km/h? asta e singura mea problema. vreau sa mor de batranetze sau din prostia mea, nu sa ma omoare un inconstient pe drum si nici eu sa nu ranesc pe nimeni. Exclamation
Like
  • octav_bz

• Mesaje scrise: 1,046
  • Masina: Astra 2009 A17DTR
  • Cont inregistrat: 17 Jun 2005

• Mesaj Privat
Daca va fi asa,cu siguranta nu voi mai putea spune ceva vreodata!Dar eu zic ca fiecare din noi mai facem din astea.Tu nu ai mers niciodata cu 180??Pe DN 1 se poate totusi alerga.....si de la la Buzau la Bucuresti sau Bacau.Inconstienta este atunci cad alergi in localitati,pe drumuri inguste sau iarna....Si lasa-ti-l ca e buzoian de-al meu.Are o bijuterie de masina,o stiu. 😂
Like
  • zafira 2.0 automatic

• Mesaje scrise: 1,031
  • Masina: Zafira 2003 y20dth
  • Cont inregistrat: 15 Nov 2005

• Mesaj Privat
Sper sa-i ia carnetul, ca totusi 190 in localitate e cam multa nesimtire.Sa fie o invatare de minte si sa constientizeze, ca nu e normal si e lipsa de respect pentru semeni.!!!!!
Vorbesc din pct de vedere al unuia care circula mult pe drumurile patriei si vad destul de multa imbecilitate la volan.
Like
  • bertone

• Mesaje scrise: 2,289
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 13 Jun 2005

• Mesaj Privat
Am lipsit o zi si vad ca m-ati facut praf 😂

In primul rand radarul nu era in localitate . Cu siguranta !!!!!!
In al doilea rand singurii de pe sosea eram eu si BMW-ul . Nu am vrut sa-l depasesc , nu am vrut sa-mi rup masina sa fiu primul , pur si simplu eram saturat de stat in aeroport , voiam sa dorm si l-am vazut de Prahova pe asta si la cum mergea era clar ca stia camerele .Asa ca m-am luat dupa el si meergeam cu aceeasi viteza undeva la cateva sute de metri in spatele lui .
Si pe cuvantul meu ca e prima oara de cand au pus camerele cand am depasit 110 afara si 70 in localitate .

Cat despre inconstienta sunt destul de prudent . Repet : nu mergea nimeni la 3 dimineata pe DN1 .
Si daca e sa vorbim de imbexilitate si dobitoci hai sa vorbim de idiotii aia care merg pe autostrada cu 70 pe a doua banda , care fac depasiri de-ti sta mintea in loc , care merg cu carutele pe drum european cu 4 benzi , care-si schimba uleiul prin parcare , care se uita in oglinda retrovizoare o data la 5 minute , etc.
Despre caini iesiti in fata masinii sa stiti ca s-ar putea sa-mi pice vreo caramida in cap maine sau s-ar putea intampla orice altceva stupid.Asta nu inseamna ca nu mai ies pe strada ca s-ar putea sa mor sau ca nu mai beau 5 beri la un gratar ca s-ar putea sa ma ingras.

In incheiere daca iti sare un caine la 80 ca disperatul sub roti sau la 180 va avea aceeasi soarta .
Insa daca are vreo importanta in 9 ani de permis si 250.000 km am un accident soldat cu o zgarietura in bara si atat . asa ca nu-s atat de inconstient
Like
  • Marius T.

• Mesaje scrise: 611
  • Masina: Vectra 2001 Z 16 XE
  • Cont inregistrat: 28 Dec 2005

• Mesaj Privat
Intr-adevar SOCANT articolul. Cred ca daca soferul acela nu se lua de acei copii tragedia putea fi evitata. Idiotul cred ca a vrut sa impresioneze cu junghiul ala.
Cat despre bertone daca scapa basma curata nu trebuie sa-i intre in obisnuinta atingerea acestei viteze pe drumurile publice.
Like
  • marius_2999

• Mesaje scrise: 246
  • Masina: Corsa 2005
  • Cont inregistrat: 09 Jan 2006

• Mesaj Privat
octav_bz a scris:Mai baieti,omul vrea un sfat si voi il besteliti.E viata lui,masina lui,permisul lui.De ce sa nu recunoastem ca fiecare din noi mai ne harjonim cateodata cu alti participanti la trafic.Eu zic ca va scapa,poate nu era in localitate radarul ala.Bine ca nu s-a intamplat nimic.Daca masina duce dom'le! 😠

el a vrut un sfat, i-am dat un sfat, nu cred ca trebuie sa se supere. normal ca e masina lui, viata lui...

faza ca "masina duce" e cam "ciudata", sa ne asteptam la Maseratti sau altceva exploatate la maxim? pe autostrada, ok merge...dar in localitati sa fim seriosi...
pe DN1 unde se poate? Buc-Ploiesti daca sunt 3 linii drepte unde se forteaza cam toti, si "se bulucesc" de la dacii pana la porsche, toate pe banda 2, in coloana ca doar se poate...si in 3 min esti iar in localitate...

3 min? pardon, la 190km/h poate 1 min...
Like
  • zafira 2.0 automatic

• Mesaje scrise: 1,031
  • Masina: Zafira 2003 y20dth
  • Cont inregistrat: 15 Nov 2005

• Mesaj Privat
el a vrut un sfat, i-am dat un sfat, nu cred ca trebuie sa se supere. normal ca e masina lui, viata lui...

Da dar se poate sa fie oricare din noi pe acea sosea cand de ex. ii explodeaza un cauciuc sau loveste un caine comunitar si la 190 nu cred ca mai ramane ceva din teribilul nostru sofer.
Like
  • 8IMISTIQ

• Mesaje scrise: 270
  • Cont inregistrat: 17 Apr 2004

• Mesaj Privat
@bertone, Ce naiba, Coupe/Cabrio sunt masini serioase, iar pentru faptul ca ai mers doar cu 190km/h nu ai nici o scuza! 😂 Mai ales in afara localitatii.... hahahhaha

Acum lasand gluma la o parte, eu nu vad nimic rau in faptul sa conduci mai repede cu o masina aflata intr-o stare tehnica buna, care a fost proiectata pentru astfel de viteze. Depinde de firea si de experienta fiecaruia.... Si mai stiu ca pe tema asta ne putem contrazice pana maine, dar eu unul sunt mult mai atent la viteza mare, iar toate accidentele mele (3), au fost facute la 20km/h si unul pe loc 😃, ultimul evident nu din vina mea. 😂

Si tot legat de asta, azi dimineata veneam pe autostrada soarelui cu 205km/h, si singurul factor care m-a influentat sa mai reduc viteza, a fost starea caucicurilor, care sunt de iarna, au vro 2 ani si nu cred ca sunt garantate decat la 190.

Iar daca masina mea ar fi putut mai mult, as fi facut-o, ca nah... localitatea e localitate, iar autostrada e autostrada.

Si legat de radare, desi fac relativ des drumul Bucuresti - Ploiesti, incerc sa o mentin constant la 80 in localitate (mi se pare suficient), si 150 maxim in afara, pentru ca... mai vreau permis 😃.
Like
  • doru_a

• Mesaje scrise: 470
  • Masina: Astra 1992 C16NZ
  • Cont inregistrat: 25 Sep 2005

• Mesaj Privat
Sincer, la cei care confunda masina cu monoposturile de F1 si soselele su circuitele de F1 le-as retrage pe viata dreptul de a conduce masini. Pacat ca examinarea psihologica pentru permis auto inca e tratata cu superficialitate; ca altfel am avea mai putini criminali pe sosele si mai putini dementi la volanul bolizilor ucigasi. Sa nu uitam ca testele auto NCAP se fac astfel; "Testul de impact frontal este condus la 64 km/h spre o bariera deformabila, impactul lateral la 50 km/h iar testele pentru pietoni la 40 km/h...." http://www.autoghid.ro/crashtest.go
La viteze mai mari de 100-120km/h nici franele nu fac minuni.
Like
  • bertone

• Masina:

• Mesaj Privat
Doru ti-am explicat ca n-o sa ma mai dau jos din pat ca s-ar putea sa ma ranesc : sa ma tai intr-o foaie de hartie , sa calc stramb, etc.

Deasemenea cineva a zis ca-mi explodeaza cauciucurile .
Masina mea este dotata cu 4 jante de iarna cu cauciucuri luate in inanuarie noi ( nu le aveam pe astea ca le-am dat jos acu' o sapta) si 4 jante Rial cu caciucuri de vara - ploaie numai santulete cumparate asta vara..In conditiile in care eu la 2 ani schimb caciucul ca am impresia ca imbatraneste cum vreti sa-mi explodeze ?
Masian e in stare tehnica perfecta.
Si nu sunt un sofer teribil..fata de pustanii cu Calibra sau mai stiu eu ce masina " tunata " care-si rup gatul pe la curse ilegale .
Si NU ERAM IN LOCALITATE !! Era 3 noaptea su nu era nici dracu' la ora aia ! Pana si cainii dormeau !

In sfarsit discutia a deviat ! Multumersc pentru sfaturi ! Din ce am priceput se pare ca n-o sa-mi ia permisul pt ca nu era radar .
PS : Maine intre orele 09:00 - 10:00 voi fi pe acelasi drum ploiesti - Buc .Nu ve feriti pt ca mi-am propus sa merg cu viteze cuprinse intre 70 - 100 😃 Si chiar ma voi opri sa vad de aproape camera aia din afara orasului
Like
  • dgxshpe

• Mesaje scrise: 657
  • Masina: Corsa Z13DTJ
  • Cont inregistrat: 03 Sep 2005

• Mesaj Privat
Te rog sa zambesti frumos la camera !!
Say Cheese!
Pai de ce nu spui si tu de la inceput ca era 3 noaptea si ca erai in afara localitatii... Ca oricum nu cred ca ii dai constant 190.
Sincer si eu la ora aia si in afara localitatii i-as da un pic in goarna, pe dn1(oricum soseaua e in conditii bune pe tronsonul asta). 😈
Sa nu crezi ca te incurajez... numai ca ai foarte mare atentie cand faci chestii din astea..
Like
  • bertone

• Masina:

• Mesaj Privat
Pai am zis de la inceput ..in fiecare post am zis asta dar nu m-a urmarit nimeni cu atentie ..Au luat-o toti cu 190 in localitate ...Pai ce ? Am elicopter?
Like
  • 8IMISTIQ

• Mesaje scrise: 270
  • Cont inregistrat: 17 Apr 2004

• Mesaj Privat
mult prea shmecheri astia cu bertone 😃 😃 😃 😃 😃
Like
  • lucian_v

• Mesaje scrise: 123
  • Masina: Astra 2003 Z17DTL
  • Cont inregistrat: 27 Oct 2006

• Mesaj Privat

Ba este si viata noastra ca nu e singur pe soselele din romania. Dupa mine anularea permisului e o pedeapsa blanda. Aveti idee cum se pedepseste asta afara?(in lumea civilizata ma refer...unde nu exista "smecheri" si alte specii din astea care fac Romania sa fie asa cum e) 😢
Like
  • LeTigre

• Mesaje scrise: 50
  • Masina: Vectra 1992 c20ne
  • Cont inregistrat: 12 Jun 2006

• Mesaj Privat
Mai baieti, daca masina duce atunci o calci e clar, macar odata in viata sa vezi si tu ce poate mai ales daca masina e noua si mai ales daca e o masina sport (macar din curiozitate daca nu pentru adrenalina). Daca s-ar vrea sa nu mai fie accidente si sa nu se mai circule cu vitezele astea atunci s-ar da o lege prin care s-ar interzice fabricarea de masini care sa depaseasca 60 de km/h si atunci nu ar mai fi nevoie de radare, camere etc. E cam si cum ii vinzi unui criminal in serie un pistol-mitraliera si ii spui pe urma "eu ti-l vand dar vezi ca n-ai voie sa tragi cu el" 😃
Ideea ta sa spui ca ai imprumutat masina este buna. Intra pe www.amenda.ro si o sa aflii tot ce te intereseaza. Acolo sunt cazuri similare, citeste-le cu atentie si cred ca o sa te ajute. Bafta
Like
  • love4cars

• Mesaje scrise: 1,437
  • Masina: Astra Z14XEP
  • Cont inregistrat: 24 Sep 2005

• Mesaj Privat
Sfat: Plateste cat face!

@letigre, de regula puterea motorului se foloseste pentru mersul pe autostrazi la viteza maxima admisa de aceasta pentru economie de timp si fluidizarea traficului (nu este cazul romaniei), pentru carat bagaje/persoane, pentru diferite situatii gen depasiri/drumuri grele si pentru alergat pe circuite amenajate(iar nu este cazul romaniei).
Este adevarat ca fiecare mai "evadeaza" pe drumuri publice ca asta este firea omului
Spune asta cineva care a mers candva cu 200 kmph pe dn1. 😃 Nu este de repetat!
Like
  • AcidMan

• Mesaje scrise: 641
  • Masina: Astra 2005 Z14XEP
  • Cont inregistrat: 16 Apr 2004

• Mesaj Privat
eu il inteleg pe om. erau vreuri cand dimineata la 1 - 2 eram e autostrada soarelui ( in constructie) sa ...
Like
Skip ads

1. Home
  2. Discuții generale

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG