- love4cars
- OP
- 1,437 mesaje
- din 24 Sep 2005
- Astra Z14XEP
- Bucuresti
love4cars
- Mesaje scrise: 1,437
- Masina: Astra Z14XEP
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 24 Sep 2005
- Mesaj Privat
- eu
- 712 mesaje
- din 15 Jun 2004
- Astra 2006 Z16XEP
- Bucuresti
eu
- Mesaje scrise: 712
- Masina: Astra 2006 Z16XEP
- Cont inregistrat: 15 Jun 2004
- Mesaj Privat
- love4cars
- OP
- 1,437 mesaje
- din 24 Sep 2005
- Astra Z14XEP
- Bucuresti
love4cars
- Mesaj Privat
ma refeream ca la a modifica imagini si altele, adobe stie sa faca mult, mult, mult mai multe decat corel! daca corelul este bun in grafica vectoriala, 3D si alte minuni de grafica, e problema lui. daca cunosti adobe, nu spune despre el ca este prost, daca nu-l cunosti, ia-i manualul(sau help) si vezi cate face. am zic ca este idiot dpmdvdr, nu-mi place, ce vrei!?
PS asta e cearta d'aia de genul: intel/amd, win/linux, nvidia/ati si tot asa... pace 😊
- eu
- 712 mesaje
- din 15 Jun 2004
- Astra 2006 Z16XEP
- Bucuresti
eu
- Mesaj Privat
2. Nu cred ca tu cunosti Photoshop (gandeste-te cate ore pe zi folosesc eu PS si cate ore il folosesti tu...d'aia ti-am zis nu uita unde lucrez).
3. Corelul nu e soft de 3D.
4. Nu am spus despre Adobe ca e prost, eu il folosesc pana si cand lucrez cu Max-ul in special la mapari.
5. Nu e cazul sa fii impertinent sa imi zici sa iau manualul unui soft pe care il cunosc de cand era la versiunea 3.0 (acum ajungand la versiunea 9 = CS2) Poate cand ne mai intalnim la o vorba vrei sa imi zici si mie macar ce inseamna un canal Alpha, ca presupun ca daca te pun sa key-ezi un element dintr-o imagine ma injuri.
- zafirul
- 1,442 mesaje
- din 22 Apr 2004
- Zafira 2001 Z18XE
- Bucuresti
zafirul
- Mesaje scrise: 1,442
- Masina: Zafira 2001 Z18XE
- Cont inregistrat: 22 Apr 2004
- Mesaj Privat
pot sa ma bag si io?.... 😎
ca io il cunosc pe domnu corel de la versiunea 1 😳
unu punct zero ca pe vremea aia asa era... nu erau versiuni intermediare/patchuri etc...
n-are rost sa va luati de la atita lucru, fiecare lucreaza in ce se simte un pic mai bine....
asa ca de la un mosh in domeniu... daca ai amesteca intr-o palarie corelu, illustratoru si freehandu ar iesi de sub bagheta magicianului un super program... dar nu se poate penca sint super interese mari
si bre love4cars pe noi astia cu mecuri cui ne lasi????
eu as zice ca cearta e mai degraba win/mac.... 😉
- eu
- 712 mesaje
- din 15 Jun 2004
- Astra 2006 Z16XEP
- Bucuresti
eu
- Mesaj Privat
Ei bine de aici s-a ajuns la experti in PS care se arunca la afirmatii gen Corelul e mai bun sau Photoshopul e mai tare. Aici nu e lupta de cocosi sa fie unul mai tare ca altul, aici era vorba de softuri diferite ca utilizare si ca scop. Din partea mea poate sa lucreze cine cu ce vrea, dar nu imi place cand vad pe cineva ca se pripeste in afirmatii fara sa stie despre ce e vorba. Nu am indemnat pe nimeni decat la documentare si ce am primit in schimb? Formulari din benzile desenate de genul: "oh c'mon!!!". Nu e civilizat. Si ma atac si mai mult cand este vorba de un prieten si nu doar de un coleg de forum. Nu ca nu v-as considera pe toti prieteni 😊
Eu inchei aici si daca am stricat postul imi cer scuze.
- zafirul
- 1,442 mesaje
- din 22 Apr 2004
- Zafira 2001 Z18XE
- Bucuresti
zafirul
- Mesaje scrise: 1,442
- Masina: Zafira 2001 Z18XE
- Cont inregistrat: 22 Apr 2004
- Mesaj Privat
eu am postat ca sa dezamorsez un pic lucrurile...
te-ai aprins prea rau.... omu' a zis la sfirsit "pis" (peace.... 😉 )
hai mai bine ne vedem la anador (vezi la "intilnirile clubului" si dezbatem cu o bere in fata de ce e prost corelu ca n-a vrut sa plateasca la adobe bani pt codul sursa de postscript si si-a incordat muschii si a facut postscriptu' lui si d-asta ies fisiere monstru etc.etc....)
- love4cars
- OP
- 1,437 mesaje
- din 24 Sep 2005
- Astra Z14XEP
- Bucuresti
love4cars
- Mesaj Privat
@eu- ce ai mah? te-ai suparat ca am folosit expresia oh c'mon!?? offff sorry! nu cred ca am fost impertinent cu tine, nu ma face sa zic mai multe decat trebuie, sub influenta nervilor produsi de textul tau. sa ne dam ca il stiam de cand... e usor. bravo. eu nu ma laud de atunci ca probabil aveam 16 ani, varsta pe care prob. ca o aveai si tu. eu il stiu de la v 5.0 si cu asta basta. nu sunt genul de om care sa dea explicatii, sa se scuze sau sa se apere si sa aduca argumente pt o cauza pierduta. prefer sa ma opresc sa las omul in plata Domnului 😃
@zafiru - de mac, mac-ul e ceva mai rar printre romani si de aia nu sunt certuri prea aprinse intre userii de mac si aia de chinezarii 😃
stii, in fond fiecare obiect de pe pamant are menirea lui insa omul e carcotash.