arroyo
- Mesaje scrise: 75
- Masina: Astra 2003 1.7 DTI
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 15 Feb 2007
- Mesaj Privat
- Florin c
- **
- 235 mesaje
- din 14 Dec 2004
- Astra 2007 Z17DTH
- Constanta
Florin c
- Mesaje scrise: 235
- Masina: Astra 2007 Z17DTH
- Cont inregistrat: 14 Dec 2004
- Mesaj Privat
DUG 70
- Mesaje scrise: 46
- Masina: Vectra 2003 2.0 DTI
- Cont inregistrat: 25 Jun 2007
- Mesaj Privat
- BAC
- **
- 255 mesaje
- din 19 Mai 2005
- Vectra 2006 Z19DT
- Mures
BAC
- Mesaje scrise: 255
- Masina: Vectra 2006 Z19DT
- Cont inregistrat: 19 Mai 2005
- Mesaj Privat
- thovarashu
- *
- 1 mesaje
- din 06 Jul 2007
- Astra 2005
- Constanta
thovarashu
- Mesaje scrise: 1
- Masina: Astra 2005
- Cont inregistrat: 06 Jul 2007
- Mesaj Privat
DVD
- Mesaje scrise: 13
- Cont inregistrat: 26 Feb 2007
- Mesaj Privat
- Florin c
- **
- 235 mesaje
- din 14 Dec 2004
- Astra 2007 Z17DTH
- Constanta
Florin c
- Mesaje scrise: 235
- Cont inregistrat: 14 Dec 2004
- Mesaj Privat
- daniel_c
- **
- 209 mesaje
- din 18 Dec 2007
- Corsa 2001 Z12XE
- Constanta
daniel_c
- Mesaje scrise: 209
- Masina: Corsa 2001 Z12XE
- Cont inregistrat: 18 Dec 2007
- Mesaj Privat
Cupidon
- Mesaje scrise: 54
- Masina: Corsa 2001 z10xe
- Cont inregistrat: 12 Dec 2007
- Mesaj Privat
- secarianu
- 885 mesaje
- din 13 Mar 2007
- Omega 2001 Y22DTH
- Constanta
secarianu
- Mesaje scrise: 885
- Masina: Omega 2001 Y22DTH
- Cont inregistrat: 13 Mar 2007
- Mesaj Privat
geogo
- Mesaje scrise: 7
- Masina: Corsa 2004
- Cont inregistrat: 13 Feb 2008
- Mesaj Privat
- nimenialtul
- *
- 16 mesaje
- din 03 Oct 2007
- Astra 2001
- Constanta
nimenialtul
- Mesaje scrise: 16
- Masina: Astra 2001
- Cont inregistrat: 03 Oct 2007
- Mesaj Privat
MariusDr
- Mesaje scrise: 10
- Cont inregistrat: 18 Mar 2008
- Mesaj Privat
- bogdantomi
- *
- 8 mesaje
- din 08 Jan 2008
- Astra 2005 Z14XEP
- Constanta
bogdantomi
- Mesaje scrise: 8
- Masina: Astra 2005 Z14XEP
- Cont inregistrat: 08 Jan 2008
- Mesaj Privat
arroyo prietene esti scandalagiu sau nu sti sa vb frumos? vb dulce mult aduce intreaba si pe alti ca rezolvi multe daca sti sa vb cu oameni din fata ...... cum am facut si eu dar daca esti badaran si urli dejeaba sa fi sigur ca a 2 oara nu te mai ajuta nimeni ...... pt ca o sa ai pb in viitor vrei nu vrei si tot la reprezentanta ajungi cand alti nu stiu ce are masina ...... si 100 ron e cam exagerata suma prietene ..... mai taie ceva sau au mai reparat ceva? hai bafta
- jE
- 8,410 mesaje
- din 04 Jun 2006
- Brasov
jE
- Mesaje scrise: 8,410
- Masina:
- Cont inregistrat: 04 Jun 2006
- Mesaj Privat
- bluehearth
- *
- 8 mesaje
- din 30 Jul 2009
- Astra 2008
- Ialomita
bluehearth
- Masina: Astra 2008
- Cont inregistrat: 30 Jul 2009
- Mesaj Privat
- nu mi s-a returnat uleiul ramas in urma schimbului, fapt solicitat si de un alt client care fusese 'rezolvat' inaintea mea.
- nu s-a folosit solutia aia de curatare motor.
- nu s-a folosit husa de protectie scaun sofer.
Toate astea le-au trecut in factura, le-am platit, le-am reclamat dar m-au contrazis. Dupa ce mecanicul, care se misca cu maxima lehamite si dezinteres, imbracat intr-o salopeta cu ulei si vaselina pe ea mi-a scos
masina fara husa pe scaun din service, cand sa plec am observat ca si scaunul din dreapta fata era murdarit cu ceva maroniu.
Despre niste jocuri la roti n-au pomenit nimic (deduc ca nici n-au verificat), iar cand le-am spus eu de ele au zis ca trebuie sa vin in alta zi, deci sa fac ALT drum.
Deci Kamsas Constanta = NESERIOSI, iar Expocar Slobozia la fel. Inca nu stiu ce-i aia profesionalism si ca EI au nevoie de CLIENTI, si nu invers. RUSINE !
Cauta prin Bucuresti, dar studiaza inainte pe forum pareri recente.
- bogdantomi
- *
- 8 mesaje
- din 08 Jan 2008
- Astra 2005 Z14XEP
- Constanta
bogdantomi
- Masina: Astra 2005 Z14XEP
- Cont inregistrat: 08 Jan 2008
- Mesaj Privat
daca te duci cu chef de cearta ca nu fac aia ca nu fac cealalta..........ai cerut?
tu sti ce motor ai? sti cat ulei intra in motor..............gura mica cred ca nu sti meseriasule sau mecanicule cum verei tu .....
eu am patit cu ceva timp in urma o cheiste asemanatoare dar .........cand merg acolo sunt primit ca un rege 😛 de ce? prietene stiu sa vorbesc si sa ma fac bine inteles multumesc sunt tare
aaaaaaaa stiu scumpi fug de reprezentanta.......nu! de ce am o garantie a lucrariiiiiiiiiiiiiiiiiii bine efectuata si pot sa tip la ei daca ceva nu imi place .........dar la service de cartier la nea nelu ce pot sa fac sa ma iau la bataie cu el 🙄
si un raspuns la murdaria de pe scaunul tau ........ai cerut husa si pe scaunul din dr?
nu stiam eu ........fratioare nu mai plange daca nu sti ce vrei lasa treaba asa si apucate de cules cartofi
- bluehearth
- *
- 8 mesaje
- din 30 Jul 2009
- Astra 2008
- Ialomita
bluehearth
- Masina: Astra 2008
- Cont inregistrat: 30 Jul 2009
- Mesaj Privat
In legatura cu cantitatea de ulei folosit: trebuie schimbat/completat cu exact cantitatea care trebuie, nici mai putin, nici mai mult (asa cum au facut ei) - asa consider ca procedeaza niste adevarati mecanici profesionisti, dar acesti termeni nu se pot folosi in cazul celor de la Kamsas Constanta, si din pacate si in cazul altor service-uri, din ce am mai citit.
Asa ca, prietene, eu impreuna cu toti cei care am trecut prin asemenea 'mizerii' si subscriu la raspunsul meu, iti dorim ca la fiecare trecere prin orice fel de service sa fii furat, sa ti se 'umfle' factura sau sa ti se perceapa mai multi bani decat face, sa-ti faca 'buleala', sa iti gasesti scaunele si tapiteria patate, tabla/vopseaua zgariate, si apoi, prietene, sa te mai vadem noi dak ii mai aperi pe acesti 'denigrati pe nedrept' .
Tie si lor, v-o spunem iar acuzator: RUSINE!, si batandu-va obrazul, va aducem aminte de proverbul ala: "ce tie nu-ti place, altuia nu-i face", iar dak faceti, de aia sa aveti parte!
Ma inclin in fata celor care isi fac treaba corect, cu simt de raspundere si profesionalism, si sper sa auzim treptat de bine.
- G.i.M.
- **
- 373 mesaje
- din 07 Oct 2006
- Corsa 2006 1.2XEP
- Constanta
G.i.M.
- Mesaje scrise: 373
- Masina: Corsa 2006 1.2XEP
- Cont inregistrat: 07 Oct 2006
- Mesaj Privat
Din pacate asta ne e natia! Si sunt sigur ca el este unul din cei cu care nu poti purta o discutie, cel mult te poti certa. El ne vorbeste de profesionalism cand acolo nu sunt in stare sa-ti pastreze masina curata prin orice mijloc, husa sau ce-o fi, cand pun mai mult ulei decat trebuie, cand ca sa-ti activeze pilotul automat iti cer 400 de lei pentru o operatiune de maximum 1 minut (aici ii dau dreptate ca n-ai unde sa te duci ca n-are si altcineva Tech2 in Constanta, numai ei te pot jecmani). Deci asta este profesionalism! Asa o fi, eu credeam altceva!
Dragi mei colegi de forum civilizati si educati, care stiti sa va controlati iesirile si sa comunicati, abia astept sa vad raspunsul celui de la Kamsas! Sunt convins ca si voi il asteptati!
dre
- Mesaje scrise: 28
- Cont inregistrat: 28 Apr 2007
- Mesaj Privat