Sã trãiþi, bunã dimineaþa la dumneavoastrã, ºtiu cã nu ne- am mai auzit demult ºi, de aceea, la cererea publicului spectator, adicã a fix unuia dintre ei, respectiv a unuia dintre copii mei, revin în forþã, pe sistem, aºa cum "zice " niºte cunoscuþi de- ai mei mai discriminaþi,cu poveºtile mele de vacanþã. Urmãtoarea poveste nu a fost o vacanþã propriu- zisã, ci o ieºire de week- end, datoratã mai mult "cantonamentului de douã sãptãmâni al unor tineri sportivi", adicã al pãrinþilor mei, care au beneficiat de prea bine ºtiutele bilete de tratament pentru pensionari. Aºa cã am bãgat cortul ºi toate celelalte acareturi aferente acestuia în portbagaj ºi am zis sã petrecem ºi noi un sfârºit de sãptãmânã într- un loc pe care nu îl bifasem pânã atunci, adicã pe undeva pe lângã Voineasa, acolo unde erau "cantonaþi tinerii sportivi". Am ales sã campãm undeva, într- o poieniþã, pe drumul cãtre Ciunget, o micã localitate care se lasã în stânga din drumul principal Brezoi- Voineasa. Sã nu credeþi cã ºtiam de acest drum pentru cã a fost prima datã când am apucat pe acesta ºi dupã ce ne- am tot dus, vreo 12- 13 km., pânã ce am trecut biniºor de "bine cunoscuta" hidrocentralã de la Ciunget, de care am aflat ºi eu dupã o cãutare pe internet, ne- am întors ºi cam cu 4 km. înainte de drumul principal, pomenit mai sus, am gãsit o poieniþã pe care ne- am amplasat ºi noi hotelul ambulant cu gândul de a petrece acel sfârºit de sãptãmânã. Este vorba de sfârºitul de sãptãmânã 10- 12.08.2012. Un sfârºit de sãptãmânã care, ca multe alte aventuri din aceaste vacanþe sau mini vacanþe, a început într- un fel ºi s- a terminat în alt fel. Dupã ce am c(g)azat pãrinþii într- unul din multele hoteluri din Voineasa, adicã la Lotrul, singurul, ne- am întors cale de vreo 12 km. dupã care am fãcut dreapta, spre Ciunget. Aºa cum am spus ºi mai sus am tot mers, cãutând un loc de campare, pânã ce am trecut de centrala de la Ciunget ºi dupã parcurgerea a încã vreo 5 km. vãzând cã drumul se tot înalþã faþã de firul de râu care curge pe acolo, ne- am întors ºi ne- am oprit într- una din poieniþele pe care le- am ales în prealabil ca posibile opþiuni pentru campare. Am campat ºi am început sã ne petrecem timpul cu gândul petrecerii a douã zile pe malul râului. Dar n- a fost sã fie...