Btw nu reusesti sa ma ataci criticandu-mi fierul. Spre deosebire de tine statutul meu social nu sta intr-un morman de fiare pe care sa troneze o sigla de prestigiu. Asta o constat doar la unii ca tine, la negri si tigani!
Nu are rost sa continui disputa asta cu tine. Niciodata nu vei fi barbat incat sa recunosti ca ai batut campii. Tu te crezi barbat doar cand iti plimbi basinile intr-o vechitura de Mertz, da' nu orice Mertz, ci AMG, din care iti scuipi cojile de seminte pe prostii aia de opelisti care nu stie ce-i ala AMG.
Succesuri cu masina ta cea scumpa si faloasa!
Da, e UNICAT, si merge mai bine decat un Opel, si chiar si Opel-urile imi plac mult, si eu nu cred ca doar negrii si tiganii au Mercedes, dar de vectrele b "tunate" (folii cat mai negre si cat mai multe abtibilde si manele cat mai tari) care se plimba prin tara, ce spui? La orice Mercedes la care te-ai uita indiferent ca e nou sau ca e vechi, vezi clasa. Daca le compari pe ani. Nu sa pui w124 cu Vectra C. Ma rog, bat campii si tu si mai si, la fel sunt si eu pasionat de Mercedes si oricat mi-ai spune despre el tot Mercedes ramane pentru mine. Si nu am zis nimic de opelisti 😊