daniel_aoe a scris:Scuze Mihai_b, nu pot sa am o parere buna despre cei care "gandesc deplasat" - am scos si eu din ce ai scris, un fragment, asa cum ai facut si tu. Eu voiam sa ne linistim.
Of topic; poate ne linistesc altii. 😠
In primul rand, am spus "poate gandesc deplasat"...nu stiu ce analogie ai vrut sa faci, insa chiar nu-si gaseste rostul...intre "poate" si "sigur" e o mare diferenta...
Eu sincer as fi vrut sa ne linistim in momentul in care tu iti cereai scuze pentru vorbele aruncate aiurea...daca prin a-ti cere scuze inseamna sa-ti incalci principiile conform carora "eu gandesc cel mai bine si cel mai corect" atunci discutia e incheiata...
Daca vei recunoaste ca ai gresit si ca te-a luat gura pe dinainte cand ai zis ce ai zis cu OTV-ul cu tot si-ti vei prezenta scuzele de rigoare fata de mine indiferent cum, privat sau nu, atunci poate vom mai avea o baza de colaborare.Pana atunci, voi considera nu numai ca tu m-ai jignit, ci ca tu continui sa faci pe victima si pe cel ce cedeaza din alte considerente fata de cele ce orice om normal le-ar considera de "bun simt".
As fi preferat sa mi te adresezi mie,nu lui maiandrei cu adresa catre mine. In mod normal, ca de la barbat la barbat puteai sa te adresezi mie...daca asta ti se pare deplasat, poti sa ma anunti..in principiu, crede-ma ca pot sa-ti raspund la orice intrebare poti sa incerci sa mi-o adresezi...asa ca nu trebuie sa-ti fie frica...pur si simplu poti sa recunosti ca ai luat prea "de buna" o gluma de-a lui maiandrei si mi-ai adresat mie personal niste cuvinte ce nu-si au rostul...
Pentru maiandrei: asta e, unii chiar nu inteleg unele chestii si "se ataca" prea mult 😊