Lun 07 Dec, 2015 11:45 pm
Sunt de acord cu parerea celor care au masinile de noi, despre cei care le i-au SH,cât mai ieftine si mai dotate,si se asteapta la minuni!
Eu am luat-o tot SH,fara accident,dar km multi,nu cea mai ieftina,echipare cosmo,piele bej,jante r18,am mai investit 1000 euro in ea ( turbina schimbat geometria,scos clapeti,senzor+cablu abs,switch porbagaj,anulat dpf cu catalizator pt ca merg 80% in oras,schimbat oringul "minune" ) plus toate uleiurile si lichidele preventiv,astea intr-un an si jumatate, si acum pot spune ca am masina scoasa din necaz. Recunosc ca nu au fost placute operațiunile in service,dar mi le-am asumat!
Concluzie: Sunt de pãrere ca poti lua o masina mai ieftina,relativ ok,mai investesti ceva,fara sa înjuri pe forumuri,si o aduci pe linia de plutire, si in final ai o masina ieftina si relativ buna!
Pt ca sa iei o insignia fara probleme,trebuie sa dai cel putin 4-5000 in plus,o iei si cu opțiuni mai putine,si tot ii faci o parte din operațiunile fãcute de mine!
Parerea mea finala este ca cine isi permite isi ia noua,cine nu , ia SH cu consecințele de riguare!