Ai uitat parola?

1. Home
  2. Opel Insignia
  3. Insignia A
  • malabs

• Mesaje scrise: 8
  • Masina: Astra 2007
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 21 Mai 2013

• Mesaj Privat
malabs a scris:Asa e, borsy... Din pãcate la noi samsarii fac piața. Eu vreau sã-mi upgradez Astra din dotare (luatã de nouã în 2007 cu peste 14000 EUR 😢 ) la ceva mai mare (acu' am și 2 copii nu ca în 2007 😊 )... Nu vreau neaparat Insignia asta. Oferta a apãrut astãzi pe neprevãzute și cred cã se încadreazã în bugetul meu - ce iau pe Astra + maxim 8 - 9.000 euro pe care-i am deja.
O sã-i ofer 13.000 și îmi scot Astra la vânzare dacã acceptã...
Mulțumesc tuturor.

Colegul nu a vrut cu 13000. Nici nu am apucat sa-i spun ca a spus el 15000... 😛
Deci daca vrea cineva o Insignia break, martie 2011, 129 CP (nu 160 cum credeam eu...), 2.0 diesel, navigatie, mici probleme pe la vopsea (masina parcata in Bucuresti 😠 ), cumparata din DEU, 51.000 km absolut reali, dati-mi un semn si va pun in legatura... Poate mai lasa din 15000 dar nu cred ca pana la 13000...
PS Nu a schimbat nimic la masina in 4 ani, nici distributia, nici discuri/placute...
Like
Skip ads

• gyzmo

• Mesaje scrise: 3,745
  • Masina: Insignia 2009 A20DTJ
  • Cont inregistrat: 02 Jun 2011

• Mesaj Privat
Lasa-l in pace, peste 2 sau 3 ani cand se va intoarce nu va mai lua pe ea nici macar 11000..., daca ar fi dorit sa vanda intradevar masina ti-ar fi acceptat oferta, mai ales ca ai spus ca iti este prieten..., sau poate are cont pe forum si a citit mesajele unor colegi care au inaintat aceeasi valoare... 😕
Like
  • malabs

• Mesaj Privat
Il las in pace. Am si vorbit cu baietii de la EDS si mi-au spus ca nu recomanda nici Astra J break (asta a fost prima mea optiune), nici macar Insignia. „Prea multa elecronica”... 😊 Adevarat ca si strugurii sunt acrii 😊
Probabil ca o sa reorientez spre Octavia / Jetta / Golf combi / Megane Sport Tourer / poate chiar Elantra etc... Benzina, dupa 2013, km putini si clar sub 15000.
Ia uita Passat break 2013, 57000 km, cu 14.000... Pentru cine crede 😊 http://olx.ro/oferta/vw-pas...H.html#ee9630b84b
Like
  • borsy

• Mesaje scrise: 3,025
  • Masina: Insignia 2011 A20DT
  • Cont inregistrat: 27 Mai 2013

• Mesaj Privat
Niste eleganti baietii de la EDS..........daca sunt ca cei de la revizii Opel, care desfac motorul fara sa faca un test de presiune ulei, e clar.........
Like
  • canguru

• Mesaje scrise: 850
  • Masina: Insignia 2011 A20DT LBR
  • Cont inregistrat: 11 Jul 2014

• Mesaj Privat
malabs a scris:Il las in pace. Am si vorbit cu baietii de la EDS si mi-au spus ca nu recomanda nici Astra J break (asta a fost prima mea optiune), nici macar Insignia. „Prea multa elecronica”... 😊 Adevarat ca si strugurii sunt acrii 😊
Probabil ca o sa reorientez spre Octavia / Jetta / Golf combi / Megane Sport Tourer / poate chiar Elantra etc... Benzina, dupa 2013, km putini si clar sub 15000.
Ia uita Passat break 2013, 57000 km, cu 14.000... Pentru cine crede 😊 http://olx.ro/oferta/vw-pas...H.html#ee9630b84b

Eu iti recomand Renault Megane in loc de Insignia, cu toata increderea
Like
  • canguru

• Mesaj Privat
borsy a scris:Niste eleganti baietii de la EDS..........daca sunt ca cei de la revizii Opel, care desfac motorul fara sa faca un test de presiune ulei, e clar.........

Eu nu cred cã EDS nu a recomandat Opel cand ei de la opel mãnâncã cum nu cred nici ca revizieopel.ro au dat un verdict dupa ureche...a fost un singur user care a spus asta care nici nu stiu daca a revenit cu rezolvarea problemei
Like
  • malabs

• Mesaj Privat
Și eu m-am mirat... Totuși citez: „Cu Astra J și cu Insignia avem cele mai multe probleme. Astra G au fost cele mai fiabile”. Și chiar mi-au recomandat Octavia!
Like
  • borsy

• Mesaj Privat
Pe mine nu ma mai mira nimic pe acest forum.....

L.E: Octavia e o masina corecta, dar nu o poti compara cu Insignia, de altfel nici nu isi are rost discutia. Spor.
Like
  • GREMLIN81

• Mesaje scrise: 74
  • Masina: Insignia 2009 A20DTH
  • Cont inregistrat: 27 Apr 2013

• Mesaj Privat
Concluzia "pretului corect" este una singura : linkul de mai jos

http://www.autovit.ro/opel-...ia-C36436417.html

Cand pe piata apare o Insignia inmatriculata cu la pretul de doar 7200 de euro, indiferent de cat de petarda e ,masina, pretul corect pentru celelalte masini scade foarte mult......altfel nu se vinde 😢
Like
  • Edu25

• Mesaje scrise: 19
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 02 Mar 2015

• Mesaj Privat
Atentie pt eventualii amatori - verificati adanc istoricul acestor masini - si daca credeti ca stiti, mai verificati inca o data. Verificati saiturile de internet de afara pt a va face o idee cam cat ar costa o masina cu numar similar de kilometrii.
Like
  • lbanias

• Mesaje scrise: 692
  • Masina: Insignia A Sedan 2009 A20NHT
  • Cont inregistrat: 07 Nov 2008

• Mesaj Privat
GREMLIN81 a scris:Concluzia "pretului corect" este una singura : linkul de mai jos

Cand pe piata apare o Insignia inmatriculata cu la pretul de doar 7200 de euro, indiferent de cat de petarda e ,masina, pretul corect pentru celelalte masini scade foarte mult......altfel nu se vinde 😢

Nu vad de ce este trist ceea ce ai zis, in afara de faptul ca vrei s-o vinzi pe a ta si nu iei pe ea cit crezi ca merita. Am mai spus, din punct de vedere al cumparatorului e foarte bine ca pretul scade, cauza nu conteaza atita timp cit mergi si cumperi masina verificind-o tu sau un mecanic cunoscut, si nu doar dupa aratare. Ia sa aud citi si-ar mai lua Logan sau Duster daca Insignia de 3-4 ani ar scade la 10000 ? Si sa nu-mi spuneti ca toate Insignia sint "aranjate" ! Prea sinteti speriati ...
Like
  • GREMLIN81

• Mesaj Privat
@ibanis
Hi hi.....una o stiu sigur : toate Insignia la 7-8k sunt "aranjate". Nimeni.....ABSOLUT NIMEN.....I nu da o masina buna la banii aia......mai ales daca masina a costat 30k de noua acum 5 ani.....
Like
  • 99sit

• Mesaje scrise: 472
  • Masina: Insignia 2018 B20DTH
  • Cont inregistrat: 21 Oct 2013

• Mesaj Privat
GREMLIN81 a scris:Concluzia "pretului corect" este una singura : linkul de mai jos

Masina inmatriculata , navi , bluethooth, 153.000km , hmm suna periculos. ( uite cat de uzat e scaunul soferului la nr asta de km) Ideea e ca pana la urma masina este extrem de ieftina , mai ales ca se afla in stare de functionare , asa ca , sigur se vor gasi cumparatori, care poate chiar se vor bucura de ea. De acum 2 ani de cand mi-am luat eu Insignia , s-a umplut orasul de insignii,normal sa scada si pretul. Chiar si asa , vorba unui coleg , mai bine o tin pana la bataranete decat sa o dau mult sub pretul pe care il consider decent!
Like
  • canguru

• Mesaj Privat
Cine a stat fratioare pe scaunul ala? ursul din padure? 😊
Like
  • GREMLIN81

• Mesaj Privat
Ursul din padure clar......cica s-au gasit urme de laba......😊)))))
Like
  • lbanias

• Mesaj Privat
Normal ca la 7000 iti pui intrebari, dar la 11000 cind piata cere 15000 nu merita investigat? De aia 4000 diferenta pui pe ea o gramada de chestii noi care vor tine ani buni. Sau nu e nevoie pentru ca pur si simplu mai exista batrini care nu mai sofeaza, sotii fricoase, oameni plictisiti care vor rapid sa o schimbe. Pierzi sansa pentru ca esti doar sceptic? Or, crezi ca una la 300000 km moare subit?
Like
  • borsy

• Mesaj Privat
Ce zici tu, e acul in carul cu fan!
Like
  • lbanias

• Mesaj Privat
No pain, no gain! Eu am scutit cel putin 3-4000 euro fata de prețul de pe mobile.de si autoscout.de luind masina din Romania, cascind ochii, documentindu-ma, verificind. Pina acum am bagat in ea 800 lei = senzor de amortizor, fara de care mergea oricum standard. Ca sa nu zic ca nu am vrut sa o iau de pe autovit direct de la proprietar cu inca 1500 euro in minus fata de cit am dat la autohausul unde a dat-o avans pentru alta masina. Ce am primit de aia 1500 euro : garantie motor si cutie viteze 1 an. Parca-i si vad pe aia schimbind ceva...
Deci, se poate!
Am prieten cu A6 luat cu mecanic la 240000km care are acum 300000. Linistit va recomand masina ai penru inca 50000km.
Like
  • borsy

• Mesaj Privat
La tine e altceva, ai luat un motor turbo pe benzina, unde lumea nu se inghesuie asa tare. Acum sa nu intelegi gresit, ci cred ca stii la ce ma refer......
Like
  • canguru

• Mesaj Privat
Adica samsarii care aduc masini manarite nu se baga la turbobenzina sa nu stea prea mult cu ele...
Like
Skip ads

1. Home
  2. Opel Insignia
  3. Insignia A

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață