Am un Opel Astra G caravan din 2001, motor Z16XE, luata in 2008 "virgina" la 135000Km (acuma am aproape 170000Km

Am desfacut motorul, schimbat tot ce se putea schimba, am inceput sa montez la loc, si cand am ajuns la distributie sa intamplat "buba".
Am reglat distributia totul la semn, vibroken si axe cu came, rotit motorul de 2 ori .. treaba ca la carte, dar...
din mai multe cauze ... nu am observat ca vibrokenul nu e la semn perfect (erau cateva grade cred ce-ia cei foarte important), si nu a mai iesit semnele de la axe.
Fiind foarte tarziu am lasat-o asa pana a doua zi.
A doua zi am refacut de vreo 2 ori punerea curelei si la sfarsit ....
Am desfacut surubul de la intinzator ca sa curat si sa-i pun pasta blocare din nou, instalat intinzatorul, cureaua reglat totul la semn, rotit motorul totul ok, apoi am slabit surubul intinzatorului ca sa reglez pe "new", si cand am dat sa strang la cuplu s-a miscat de pe new undeva putin dupa "used".
Am incercat sa-l dau inapoi, parca am reusit ceva DAR s-a stricat "floarea" surubului (surubul e cu cap torx).
Si de aici a inceput chinul scoaterii surubului ca sa-l pun pe cel vechi in loc.
Mentionez ca acum cureaua e montata , totul la semn dar intinzatorul "reglat" pe "used".
A mai rotit motorul de cateva ori, totul OK singura problema e cea de la intinzator.
Cureaua pare intinsa "nomal" pe toata lungimea (verificat apasand-o cu degetul pe acolo pe unde se putea)
Aveti vreo idee cum as putea sa fac asta , adica sa scot surubul (ca stau cu masina in drum

Sau as putea sa o las asa? Asta nu ma prea incanta, dar intreb.
Multumesc